Лига чемпионов УЕФАГригорий Иванов: «Хочется выйти в элитный раунд с первого места»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Основной раунд. День 2. LIVE!Лига чемпионов УЕФАФедір Пилипів: «Вболівальники «Урагану» – це шостий гравець команди»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 4-го тураФутзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівРоссияАлександр Попов: «Мы уверены в своих силах»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений гол

LVIV OPEN CUP-2021. День 2. «Кардинал Рівнестандарт» з одним очком, «Енергія» у фіналі

Пропонуємо вашій увазі результати другого ігрового дня 12-го традиційного футзального турніру Кубок Львівщини.



14 серпня

LVIV OPEN CUP-2021. День 2

 

Група А. "Енергія" (Львів) - "Галицька здоба" (Львів) — 2:0
Голи: Пелех (31, 39)
Енергія: Морикишка (Яремчук, 39) — Цілик, Кузь, Когут, Пелех, Буньо, Легендзевич, Ковальчук, Гасюк, Ременець, Квасній, Марциняк, Теряєв.
Галицька здоба: Денчук – Тригубець, Стефанків, Паньків, Коваль, Стегніцький, Янів, Вишиваний, Сизик, Миколюк.

Після вчорашнього товариського поєдинку, в якому «пекарі» поступилися хмельницькому «Соколу», на цей раз на підопічних Сергія Тригубця очікувало нове випробування в лиці неодноразового Чемпіона України – львівської «Енергії». 

Одразу ж хочемо зазначити, що на відміну від вчорашньої гри проти «соколят» на цей раз наша команда з перших хвилин увімкнулася в гру. Футзалісти «Галицької здоби» не боялися грати проти грізного суперника й виглядали боєздатним колективом. Навіть більше, дуже часто на своєму м’ячі «пекарі» переходили на гру в п’ять польових гравців, тим самим стримуючи атакувальні дії «зелено-білих». 

Не дивно, що перший по-справжньому небезпечний момент біля наших воріт виник ближче до 10-ї хвилини, коли мав забивати Тарас Кузь, але воротар «червоно-жовтих» Антон Денчук був на висоті. Вже через хвилину чудову нагоду відзначитися втрачає Андрій Ременець, а на 16-й хвилині чудом не влучає у ворота Юрій Когут.
 
Щодо нашої команди, то стовідсоткових гольових моментів у нас не було. «Енергетики» пресингували й всі старання наших гравців розбивалися у захисних редутах суперника. 

За «сухого» рахунку команди й пішли на перерву. Після неї підопічні Валерія Легчанова ще більше збільшили натиск на ворота ФК «Галицька здоба», але «пекарі» на чолові з воротарем трималися мужньо. Навіть більше, в одній із контратак міг забивати Станіслав Паньків, але вже воротар «Енергії» Ярослав Морикишка не підвів свою команду. 

Час спливав, а рахунок на табло не змінювався. Так тривало до 31-ї хвилини, поки не відзначився Пелех. Мар’ян прямо таки запхав «шкіряного» у ворота після пасу Тараса Кузя. 

Звичайно, що програвати «Галицька здоба» не хотіла й все частіше Сергій Тригубець і компанія почали використовувати тактику з п’ятим польовим гравцем. Саме після однієї з таких атак міг вирівняти рахунок на табло Андрій Коваль, але на заваді став, згадуваний вище, Ярослав Морикишка. 

Завершилося все у цій грі після другого забитого голу «енергетиками». Знову обрізка в захисті і все той же Мар’ян Пелех встановив остаточний рахунок у цій грі. 

2:0 – не легка перемога ФК «Енергія», яка дозволяє цій команді вже у понеділок зіграти в головному матчі турніру. Для нашої ж команди все вирішиться завтра, коли «пекарі» зіграють зі «Славутою». Початок цієї гри о 13 годині 30 хвилин. 

Найкращі гравці за версією пресслужби "Галицької здоби": Мар’ян Пелех – Антон Денчук.

 

Турнірна таблиця групи А

1. «Енергія» – 2 гри, 6 очок, м’ячі 5:0
2. «Галицька здоба» – 1 гра, 0 очок, м’ячі 0:2
3. «Славута» – 1 гра, 0 очок, м’ячі 0:3

Група В. «Сокіл» (Хмельницький) – «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – 4:2 (2:1)
Голи: Б. Токар , 17, Хамдамов, 19, Абзалов, 22, 32 – Горпинич, 18, Рибіцький, 35
Попередження: Абзалов, 20 – Волянюк, 36
«Сокіл»: С. Шевченко – Хамдамов, Подлюк, Бабак, Абзалов – Сохорук, Пєрвєєв, Б. Токар, Гуцуляк – В. Данилюк, Боднар, Стрельцов, Донець, Орган, Татумірак.
Запасні: Бабенко, Чайка.
«Кардинал-Рівнестандарт»: Бакінський – Фетько, Волянюк, Горпинич, Скибчик – Басич, Кручок, Малиновський, Рибіцький, Кравчук, Панкратій, Тютюрай, Мартиненко.
Запасний: Дяченко.

У другому і заключному матчі групового етапу Lviv Open Cup 2021 “Кардинал Рівнестандарт” поступився хмельницькому “Соколу”, втративши таким чином шанс позмагатися у фінальному поєдинку турніру.

Завтра у рівняни зіграють спаринг-матч із львівською “Енергією”. Його початок о 15:30. А об 11:30 між собою зустрінуться “Сокіл” та “In.It”. Від результату цього поєдинку залежить, за яке місце на Lviv Open Cup “Кардинал Рівнестандарт” позмагається у фінальний день турніру: за третє, чи за п’яте.


Турнірна таблиця групи Б

1. «Сокіл» – 1 гра, 3 очки, м’ячі 4:2
2. «In.IT» – 1 гра, 1 очко, м’ячі 3:3
3. «Кардинал-Рівнестандарт» – 2 гри, 1 очко, м’ячі 5:7

Товариський матч. "in.IT" (Львів) - "Славута" (Славута) — 2:2
Голи:
Писько (20), Задорожний (29) — Кудрик (4), Самойлюк (39)



За матеріалами преси

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.