ПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»

Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспіль

«Кардинал-Рівнестандарт-2 – ДЮСШ №4» потрапив під десант з основних гравців "Енергії", а "Любарт" знову програв


22 жовтня, п'ятниця

КІВС «Енергія-2» (Львів) – «Кардинал-Рівнестандарт-2 – ДЮСШ №4» (Рівне) – 2:0 (1:0)
Голи
: Квасній (14), Константінов (33)
Попередження: Ременець 26 (КІВС)
КІВС: Яремчук - Струк, Цілик, Ременець, Легендзевич - Квасній, Саламаха, Мурин, Константінов - Король, Лютий (к), Гураль, Тимців - Чудний.
 


23 жовтня, субота

«Любарт» (Луцьк) – «in.IT» (Львів) – 1:2
Голи: 
Мізюк (3) – Гриник (2), Багряк (40)
Попередження: Буцик (17), Задорожний (35), Писько (38)
In.IT: Грицків, Мірзаєв – Гриник, Багряк, Писько, Буцик – Танечник, Когут, Задорожний.

Після програшу “Енергії-2” в першому матчі сезону, очікування протистояння з “IN.It” було посиленим. І гравці, і вболівальники прагнули відчути приємний смак перемоги. Але не вдалося. 

Після сумбурного початку, захист господарів надто швидко став жертвою атаки старих знайомих. Віталій Багряк прийняв навісну передачу на позиції “стовпа”. Бездоганно витримав паузу та втримав м’яч і віддав хорошу передачу на Володимира Гриника, якому не залишалося нічого, окрім як забити у порожні ворота. Раніше цей дует вже створював проблеми лучанам, щоправда в кольорах “Бастіону”.

Разом із цим радість гостей була короткотривалою, оскільки вже за хвилину Богдан Мізюк, після передачі Владислава Сизика, не залишив жодного шансу голкіперу, розстрілявши його з далекої відстані. 

Надалі упродовж всього матчу здавалося, що “Любарт” зобов’язаний забирати перемогу. Нажаль, величезна кількість нереалізованих моментів завершилася покаранням від Багряка. Віталій продемонстрував чого вартий досвід виступів у Лізі Чемпіонів, забивши переможний м’яч за шість секунд до завершення гри!

Так, вчора ми програли, але атмосфера була незабутньою! І це о 12:30 в робочий день! Дякуємо вам за шалену підтримку, а гравцям обох команд за хорошу гру! 

Також дякуємо мережі розвиваючих іграшок Smartbee за подарунки для дітей, Олександру Львовському за настрій, а дівчатам BlackFox за чудові виступи!

Джерело - ФК Любарт 

Луцький футзальний клуб «Любарт» не зумів втримати нічийний рахунок у матчі з львівським «ІN.It» на домашньому полі. Протягом всього матчу на табло світилося 1:1, однак на останніх секундах «князі» пропустили, не зумівши втримати нічию – 1:2.

У першому турі Першої ліги чемпіонату України «Любарт» не за грою поступився у домашньому матчі «Енергії-2» – 1:3, тож лучани прагнули взяти реванш та порадувати вболівальників перемогою на львівським «ІN.It».

Проте вже на другій хвилині гості забили: Багряк зіграв на позиції стовпа та в боротьбі віддав на пусті ворота Гринику, який не промахнувся – 0:1.

Проте переможний рахунок для львів’ян протримався недовго: на 3 хвилині Сизик скинув на Мізюка, і той потужним ударом зрівняв рахунок – 1:1.

Далі гра заспокоїлася – команди намагалися бити по воротах, але здебільшого ці удари були або заблоковані захисниками, або не влучними. Щоправда наприкінці тайму команди мали по моменту, аби вириватися вперед. У «Любарта» Піддубний не реалізував вихід два в один з воротарем, а у «айтішників» Буцик влучив у поперечину. Тож на перерву команди пішли за рівного рахунку.

На початку другого тайму Піддбуний знову змарнував момент – один з лідерів «Любарта» влучив у воротаря після помилки захисту гостей.

Натомість гості почали застосовувати агресивну тактику, часто випускаючи на поле п’ятого польового гравця, але особливих дивідендів їм це не приносило.

Команди активізувалися наприкінці гри, зокрема воротар львів’ян потягнув удар Баденчука, а Піддубний втратив черговий момент, не зумівши переправити м’яч у ворота з вигідної позиції. Натомість воротар лучан врятував свою команду після удару Писька.

Ну а вирішальною стала остання хвилина зустрічі: за десять секунд до закінчення часу львів’яни розіграли штрафний, у фінальній стадії якого Гриник покотив на Багряка, а ціляв ворота «князів», вирвавши перемогу для своєї команди – 1:2.

Таким чином ця поразка стала для «Любарта» другою у двох стартових турах.

Джерело - Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ, волинські новини 

Ростислав Грицків, універсал «in.IT» 

– Які враження після гри?
– Перемагати на виїзді завжди приємно, до того ж діючого чемпіона ліги. Гра була досить насиченою, та свої важливі 3 очки ми таки заробили.

– Після швидкого голу відразу ж отримали мяч у відповідь, чи важко було зібратися?
– Одразу ж забув про цей момент і продовжив грати «спочатку».

– Що в перерві говорив тренер? Які настанови давав команді?
– Секрет фірми.

Дякую всім вболівальникам, які підтримували нас онлайн. Особлива подяка фанатам, які приїхали до Луцька, щоб підтримати нас.

Джерело - Futsal Team "in.IT"  
 




ФК "Славута" - "Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ  - 1:1 (0:0)
Голи: 
Савенко  (35) - Дичук (39)
"Ураган-2-КФВ": Гуйван - Баланик (к), Сименко, Дичук, Бойків, Британ, Пицик, Остафійчук, Бессонов, Лейб'юк - Гордієвич (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.
"Славута": Денчук (в) - Кушецький, Самойлюк, Тихонець, Рябоконь (к), Щур, Савенко, Петросюк, Кудрик, Концеба, Данищук, Заносій. Головний тренер: Іван Скіцко.
Попередження: Концеба (22) - Бессонов (18), Бойків (33), Сименко (35), Дичук (36).
Нереалізовані дабл-пен: Кушецький (35), Рябоконь (36).
 



Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.