Чемпионат ЕвропыКирило Ципун: «Ми знаємо як діяти проти таких команд, як Португалія, а головне – вміємо це робити й віримо у це»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «З Португалією гратимемо в усіченому складі, додасться лише Сергій Журба»Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «Олег Солодовник как проводил тренировки в 2001 году, так же он их проводил и в 2009 году»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. «BudmonsteR» не встояв перед «ДЕ Трейдингом»Испания«Вальдепеньяс» подписывает Рибейро и прощается с ЧиноЛитваТарас Онуфрак та Віктор Кравцов стали гравцями литовського «Вікінгай»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 8: Грузия вышла в 1/4 финала, Испания не переиграла АзербайджанКазахстанДанил Карпюк: «В Казахстан отправился за игровой практикой»Чемпионат ЕвропыАрнольд Кнауб: «Гол Игиты изменил все»Чемпионат ЕвропыЭухенио Муньос Фернандес: «Дуглас с Игитой в состоянии выиграть любой матч»Чемпионат ЕвропыАмиржан Муканов: «В матче с финнами Казахстан был ближе к уровню ЧМ-2021»Экстра-лига«Ураган» припинив співпрацю з Тарасом ОнуфракомВторая лигаЯрослав Аксенов: «Самая страшная «пиханина» была от Тараса Шпички, когла мы проиграли в Ковеле 7:9»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Босния и Герцеговина – Грузия, Испания – АзербайджанЧемпионат ЕвропыАркадий Белый: «В сборной Азербайджана пора бы случиться какой-то смене поколений»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 7: Хорватия проиграла «всухую», Словакия заработала первое очко в историиФутзал в мире29 січня в Парагваї стартує Копа АмерикаЧемпионат ЕвропыЗ 3 туру групового етапу вболівальники зможуть відвідати матчі Євро-2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR (Київ) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). АнонсЧемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»

Перша ліга 2021/22. Захід. 4 тур. in.IT – Урагана-2. Анонс

У четвер, 2-го грудня, франківський "Ураган-2-КФВ" в гостях зіграє перенесений матч 4-го туру Першої ліги проти львівського клубу "in.IT".


Матч на майданчику "Боско-Арени" і розпочнеться о 19:30.

Поки основа "драконів" змагається у Португалії, дублюючий склад завершить перше коло Першої ліги перенесеним матчем у Львові. Це поєдинок мав відбутись ще всередині листопада, та у зв'язку з викликом одразу чотирьох гравців до табору юнацької збірної України був відтермінований. Відзначимо, що в сьогоднішньому матчі керуватиме діями дублюючого складу Іван Данилишин, адже головний тренер команди Юрій Іванишин вирушив до Лісабона разом з основою "драконів".

Протистояння львівських та франківських команд завжди славилось своєю непоступливістю. До того ж, обидва суперники є сусідами у турнірній таблиці - "дракони" наразі йдуть другими, маючи у своєму активі вісім набраних очок. Натомість "айтівці" перебувають сходинкою нижче і мають на один бал менше. Щодо особистих зустрічей, то минулого сезону обидві команди змагались у Другій лізі (зона АФЛ), у рамках якої провели два матчі. У першому поєдинку суперники голів не забивали (0:0), тоді як у матчі-відповіді сильнішими були футзалісти зі Львова - 1:3.

Звісно ж, головною зіркою львівської команди є Андрій Федюк. Нинішній граючий тренер має за плечима колосальний досвід виступів в еліті українського футзалу і зараз веде "in.IT" до вершин вже у статусі наставника. І це йому вдається доволі непогано - минулоріч у дебютному для себе сезоні "айтівці" стали переможцями вже згаданої регіональної групи Другої ліги та пробились до плей-офф. Втім, вже на першій стадії матчів на виліт команда вдічі поступилась столичному "Сервіту" (1:3, 3:5) та припинила боротьбу в турнірі. Також не варто забувати і про не менш досвідченого Віталія Багряка, який у минулому захищав кольори львівських "Тайму", "Енергії" та "Кардиналу", а також низки клубів з Білорусі та Молдови.

"in.IT" Львів – "Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ
2 грудня. Перша ліга, 4 тур. м. Львів, "Боско-Арена" - 19:30.
Арбітри: Н. Лизан, Б. Лепак, Т. Козак (всі – Львівська обл.)
Хронометрист: М. Проць (Львівська обл.)​ 
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Львівська обл.)

Пряма трансляція:
 

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.