Чемпионат ЕвропыПортугалия защитила титул и стала двукратным чемпионом ЕвропыЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Не кожна команда створює таку кількість гольових нагод біля воріт збірної Іспанії як ми»Кубок УкраиныParimatch Кубок України-2021/22: 1/8 фіналу. Матчі-відповіді. Результати, огляди, відеоЧемпионат ЕвропыІгор Корсун: «Ми працюємо саме заради таких емоцій, які були під час чемпіонату Європи»Чемпионат ЕвропыДмитрий Бербенцев: «Некрасивы высказывания диванных экспертов и лживых тренеров о нашей сборной и «Продэксиме»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми зробили все, що могли, проте, думаю, у майбутньому ще скажемо своє слово»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 6: Аргентина у фіналі зійдеться з ПарагваємЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Я хочу, щоб гравці самі повірили, що можна перемагати найкращі збірні»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася Іспанії та посіла четверте місцеЧемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Для победы в финале нужно выложиться без остатка»Чемпионат ЕвропыЗики Те: «Мы ожидаем сложный матч, но уверены, что победа останется за нами»Чемпионат ЕвропыУкраїна – Іспанія: передматчева пресконференція. Косенко, Радевич: «Спробуємо знайти слабкі місця іспанців»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Финал. Португалия – Россия. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Матч за 3 місце. Іспанія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Суперечливі епізоди матчу Україна – РосіяЧемпионат ЕвропыКарлос Ортис: «Мы не можем вновь уехать домой без медалей»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Результат на Евро – стечение обстоятельств, идеальный вариант тренера сборной – Максим Павленко»ВетераныЧемпіонат України "40+". Зона "Схід". День 2. LIVE!Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 12: Португалия снова в финале, Испания поспорит за бронзу с УкраинойЧемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Подопечные Александра Косенко еще раз доказали, что сильны командой»

Михайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»

Найкращий бомбардир збірної України на Євро-2022 поділився думками про виступ команди і майбутній матч з Португалією


Михайло Зварич, фото УЕФА

Збірна України продовжує участь у чемпіонаті Європи з футзалу, який відбувається в Нідерландах. Команда Косенко поступилася хозяєвам турніру, а потім розгромила Сербію. 

До вашої уваги інтерв'ю з гравцем команди Михайлом Зваричем.

 Вам вдалося забити Нідерландам на першій хвилині та Сербії на другій. В чому секрет швидких голів?
 Тут секрету нема. Ми розпочали дві гри агресивно, хотіли з перших хвилин контролювати гру і атакувати суперника. Тому і вдалось забити швидкі голи.

 Чому така суттєва різниця у результатах в двох матчах. Чого Україні не вистачило у грі проти Нідерландів, що було у зустрічі з сербами?
 Я би не сказав, що ми грали погано проти Нідерландів. Грали добре, але підвела реалізація моментів. 

Думаю, якщо би забили другий і третій м’яч, як проти Сербії, ми б перемогли в тому поєдинку. Моментів створили багато для того, щоб забити голи.

 В другому таймі був момент, коли ви та Корсун бігли до м'яча на пусті ворота, проте в якийсь момент зупинились. Зрозуміли, що партнеру важливо забити та відчути впевненість?
 Так, був такий момент. Я побачив, що Корсун біжить, і зупинився, зрозумів, що він також хоче забити свій перший гол на Євро, це також додає впевненості. Нажаль, в цьому моменті він не забив, але добре що через кілька хвилин все-таки забив.

 Сильно засмутились, що Корсун не зміг забити? Якщо відзначились би ви, то вийшли на перше місце в рейтингу бомбардирів турніру. Слідкуєте за цією статистикою?
 Хотілось, щоб він також забив. Десь в думках було таке, що якшо би я забив, то вийшов би на перше місце, але головне  перемога команди, а бомбардир  це вже на другому плані.

 Наступний матч у нас проти Португалії. Які очікування від гри? Раніше у Португалії був Рікардіньо. Можете виділити когось з поточного складу?
 Сильний суперник. Готуємося дуже серйозно до цієї гри. На теорії розбираємо сильні і слабкі сторони суперника. Вони чемпіони світу і там слабких гравців немає.

Джерело  Артем Андросян з Гронінгену, football.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.