Чемпионат ЕвропыКака: «Натурализация нужна не для чистого результата, а для развития футзала в стране»Чемпионат ЕвропыИтоги ЕВРО-2022Сборная УкраиныУ Києві відбулася зустріч журналістів із головним тренером та гравцями збірної УкраїниЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Приємно, коли підходили гравці і тренери інших команд, і казали, що у нас дуже гарна команда»Чемпионат ЕвропыЮрий Кобзарь: «Выступление Абакшина и Чернявского, игравших за любителей, говорит об огромном потенциале украинского футзала»Сборная УкраиныПетро Шотурма: «У півфіналі при пробитті пенальті взяв на себе відповідальність, як капітан»Чемпионат ЕвропыСергій Усаковський: «Хочу побажати Кака здоров’я та успіхів, а збірній Казахстану увійти в топчетвірку команд світу»Футзал в миреАргентина – переможець Копа АмерикаСборная УкраиныВасилий Симонов: «Желаю «Продэксиму» в ближайшем будущем гордиться воспитанниками херсонского футзала»Сборная УкраиныУболівальники зустріли збірну України по прильоті з Нідерландів в аеропорту БориспільЧемпионат ЕвропыПортугалия защитила титул и стала двукратным чемпионом ЕвропыЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Не кожна команда створює таку кількість гольових нагод біля воріт збірної Іспанії як ми»Кубок УкраиныParimatch Кубок України-2021/22: 1/8 фіналу. Матчі-відповіді. Результати, огляди, відеоЧемпионат ЕвропыІгор Корсун: «Ми працюємо саме заради таких емоцій, які були під час чемпіонату Європи»Чемпионат ЕвропыДмитрий Бербенцев: «Некрасивы высказывания диванных экспертов и лживых тренеров о нашей сборной и «Продэксиме»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми зробили все, що могли, проте, думаю, у майбутньому ще скажемо своє слово»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 6: Аргентина у фіналі зійдеться з ПарагваємЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Я хочу, щоб гравці самі повірили, що можна перемагати найкращі збірні»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася Іспанії та посіла четверте місцеЧемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Для победы в финале нужно выложиться без остатка»

Parimatch Кубок України-2021/22: 1/8 фіналу. Матчі-відповіді. Результати, огляди, відео

4 та 5 лютого відбулася більшість матчів-відповідей 1/8 фіналу PARIMATCH Кубку України сезону 2021/2022


Фото: Федерація футзалу Києва

4 лютого
 
«INTER» (Донецьк) – АФФК «Суми» (Суми) 3:2
12:30. м. Київ, СК ЦСК ЗСУ
Арбітри: О. Білащенко (Чернігів), О. Сидорук (Вінниця), М. Кравченко (Київ)
Хронометрист: В. Шевер (Київ)
Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Фастів)
Перший матч: АФФК «Суми» (Суми) – «INTER» (Донецьк) – 2:4
Голи: Сандецький (2, 8), Хруль (16) – Гурєєв (23), Бабинін (31)
Попередження: Кефа (2) – Сметаненко (10), Волков (40)
Нереалізований пенальті: Кефа (38)
Нереалізований дабл-пенальті: Кефа (40)
«INTER»: Максим Максименко – Андрій Анцибор, Денис Сандецький (к), Ярослав Заворотний, Денис Хруль – Олександр Колесников, Андрій Борсук, Василь Кефа, Микола Кодацький – Артем Охременко – Володимир Удовиченко
Головний тренер: Олександр Колесников
«Суми»: Олександр Сіріцький – Едуард Волков, Арсеній Гурєєв, Едуард Нагорний, Олександр Сметаненко – Антон Власенко, Андрій Расторгуєв, Богдан Бакляк, Юрій Пимоненко – Сергій Бабинін – Костянтин Пєтухов
Головний тренер: Ярослав Пєсоцький

Донеччани вдруге поспіль не лише зуміли дістатися до чвертьфіналу Кубка України, а й здобули дві перемоги над представником Екстра-ліги.

На паркет столичного спорткомплексу ЦСК ЗСУ команда Олександра Колесникова виходила з перевагою у два голи, але старт зустрічі продемонстрував, що з перших миттєвостей грати на утримання господарі не збиралися. Минуло трохи більше хвилини, і Сандецький скористався помилкою суперника, перегравши Сіріцького.

На восьмій хвилині Денис зумів оформити дубль, забивши дуже схожий гол, а що важливіше – подвоївши гандикап «інтеристів» у цій зустрічі.

До перерви донецька команда відзначилася й третім забитим м’ячем. Заворотний та Хруль на пару оформили «пограбування» Сметаненка. Денис невідпорно пробив у кут, і тим самим майже зняв питання про переможця.

У другому таймі підопічним Ярослава Пєсоцького потрібно було забивати аж п’ять голів й їм вдалося відзначитися швидким голом, зусиллями Гурєєва. У середині тайму після закидання Сіріцького головою м’яч у ворота Максименка відправив Бабинін.

Кінцівку матчу обидві команди завершували з п’ятим польовим, але кожен переслідував свою мету. «INTER» прагнув потримати м’яч, а «Суми» – відігравати гандикап суперника. Зрештою, забивати за господарів був зобов’язаний Кефа. Василь не зумів реалізувати кілька виходів віч-на-віч з Сіріцьким, а також додав до цього втрачені нагоди з шести- та десятиметрової позначок.

Втім, свято на донецькій вулиці це не зіпсувало. Команда Олександра Колесникова крокує до Фіналу Восьми Parimatch Кубка України, і вже там очікуватиме на наступного суперника.

Джерело - Федерація футзалу Києва
 



 
5 лютого
 
«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «BudmonsteR» (Київ) 6:2
12:30. м. Cєвєродонецьк, Льодовий ПС
Арбітри: Д. Куций, А. Швець (обидва – Харків), А. Федоріщев (Луганська обл.)
Хронометрист: Ю. Змієвська (Луганська обл.)
Спостерігач арбітражу: І. Аладін (Луганська обл.)
Перший матч: «BudmonsteR» (Київ) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – 2:4

Голи: Сагайдачний, 7, 20, 29, Дзюба, 17, Жуніньо, 35, Калуков, 36 – Степаненко, 3, Щербак, 33 (а/г)
Попередження: Потапов, 37 (BudmonsteR)



«Славута» (Славута) – «Гепард» (Харків)  4:5
13:00. м. Славута, СК «Здоров'я»
Арбітри: О. Хомич (Луцьк), В. Кулай, Т. Василишин (обидва – Рівне)
Хронометрист: І. Заставський (Славута)
Спостерігач арбітражу: Р. Матвіюк (Луцьк)
Перший матч: «Гепард» (Харків) – «Славута» (Славута) – 2:4

Голи: Кушецький, 6, Зеленкевич, 17, 29, Петросюк, 36 – Поживотько, 8, Петренко, 10, 18, І. Литвинов, 20, Юнаков, 38
Попередження: Мануйленко, 17 – Логінов, 17
На 31-й хвилині Якунін (Гепард) не реалізував пенальті

 

 
«Енергія» (Львів) – «SKIDKA» (Київ)  1:2 (0:1)
13:00. м. Львів, «Боско-Арена»
Арбітри: Я. Вовчок, Т. Дем'янчук (обидва – Івано-Франківськ), Орест Дуцяк (Дрогобич)
Хронометрист: Олег Дуцяк (Дрогобич)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)
Перший матч: «SKIDKA» (Київ) – «Енергія» (Львів) – 2:2

Голи: Королишин (29) — Щериця (2), Йапарама (38).
«Енергія»: Морикишка — Кузь, Когут, Марциняк, Королишин, Пелех, Буньо, Легендзевич, Квасній, Майовецький — Войтович, Цілик.
«SKIDKA»: Дядюнець — Гавриленко, Саківський, Ткаченко, Щериця, Войток, Назаров, Мар'євич, Тищенко, Йапарама, Лисенко — Тимошенко.

Попри велику кількість створених моментів енергетики мінімально поступились з рахунком 1:2 київській команді «SKIDKA» у матчі-відповіді 1/8 фіналу Parimatch Кубка України. Голом за «Енергію» відзначився Тарас Королишин.

Звітний поєдинок одразу ж розпочався для енергетиків невдало. Перший удар по воротах від гостей став гольовим — на 2 хвилині відзначився Юрій Щериця.

Такий поворот на старті матчу змусив «зелено-білих» посилено атакувати і вони це робили. Скільки ударів «потягнув» голкіпер киян Максим Дядюнець, скільки пролетіло в лічених сантиметрах від цілі — важко і порахувати.

Небезпечно пробивали Тарас Кузь, Олег Легендзевич, Мар’ян Пелех, Тарас Королишин, Юрій Когут, Ярослав Квасній, Ігор Марциняк, Володимир Буньо, але ворота гостей були неначе зачаровані.

У свою чергу «SKIDKA» гостро контратакувала, тож голкіперу львів’ян Ярославу Морикшиці теж доводилося неодноразово вступати у гру.

До перерви голів більше не було, а в другому таймі малюнок гри не змінився. Енергетики активно наступали на ворота суперників, однак голкіпер, а в одному з епізодів і каркас воріт, рятували гостей. Кияни теж за першої ж нагоди намагались збільшити перевагу.

Зрештою на 29 хвилині фортуна здавалось би повернулась обличчям до господарів. Тарас Королишин вдало замкнув передачу від Тараса Кузя і зрівняв рахунок. Таким чином Тарас Королишин зумів відзначитись одразу ж в дебютному матчі за «Енергію».

Однак розвинути успіх не вдалося. Нічийний рахунок був вже на користь львів’ян, тож «SKIDKA» активно пішла вперед. На 38 хвилині кияни задіяли п’ятого польового гравця і Колінс Йапарама результативно завершив розіграш більшості.

Тепер вже у складі «Енергії» Олег Легендзевич почав виходити п’ятим польовим. Львів’яни мали нагоди, аби принаймі зрівняти рахунок і перевести визначення переможця у післяматчеві пенальті. Проте фінальна сирена зафіксувала мінімальну перемогу киян.

Джерело - Пресслужба ФК «Енергія»



 
«Viva Cup» (Харків) – «Сокіл» (Хмельницький)  5:5 (3:2)
14:00. м. Харків, ПС «Локомотив»
Арбітри: А. Ноєв (Запоріжжя), О. Макаренко (Радомишль), Д. Чумак (Харків)
Хронометрист: О. Клімова (Харків) 
Спостерігач арбітражу: С. Стрілецький (Суми)
Перший матч: «Сокіл» (Хмельницький) – «Viva Cup» (Харків) – 4:2

«Viva Cup»: Положій – Д. Бондар, Т. Рибак, Ланко, В. Моспан – В. Сорокін, Овсянніков, Байцур, Калашник, Стаднік – Мирошниченко
Головний тренер: Роман Перадзе
«Сокіл»: Б. Бабенко – Сохорук, Гуцуляк, В. Данилюк, Первєєв – Боднар, Донець, Абзалов, Хамдамов – Орган – Чайка, С. Шевченко
Головний тренер: Роман Ковальчик
Голи: Т. Рибак, 6, Калашник, 10, В. Моспан, 15, Овсянніков, 31, 34 – Гуцуляк, 11, В. Данилюк, 14, 37, Калашник, 24 (а/г), Боднар, 32




 
«Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – «Любарт» (Луцьк)  2:0 (0:0)
15:00. м. Рівне, ДЮСШ №4
Арбітри: Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва – Львів), В. Дзюра (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)
Перший матч: «Любарт» (Луцьк) – «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – 2:5

Голи: Бондар (39, 40).
Попередження: Горпинич (34) – Дацюк (25), Вишневський (32).
«Кардинал Рівнестандарт»: Бакінський – Фетько, Кравчук, Горпинич, Малиновський – Новак, Кручок, Басич, Скибчик – Рибіцький, Бондар. Запасні: Дяченко, Панкратій, Мартиненко.
Головний тренер: Олександр Бондар.
«Любарт»: Горнік – Степанюк, Піддубний, Сизик, Козачок – Дацюк, Мізюк, Баденчук, Романюк – Вишневський. Запасний: Янчук.
Головний тренер: Назар Бугайчук.

Після неймовірного аншлагу в Луцьку, «Любарт» поїхав до Рівного, щоб провести матч-відповідь 1/8 фіналу Parimatch Кубку України проти місцевого «Кардинала-Рівнестандарта». 

Програвши вдома 2:5, проте показавши гідний опір екстраліговій команді, князі відправилися до сусідньої області з легким серцем, оскільки втрачати було нічого. 

Відзначимо, що перед стартовим свистком рівненські вболівальники овацією привітали граючого спортивного директора Сергія Піддубного, що цілком заслужено, оскільки він, безумовно, є легендою «левів»! 

Щодо подій на паркеті, то суперники одразу кинулися в бій, не проводячи жодної розвідки. По кілька напів небезпечних моментів та парочка фолів від «Любарта» - те, чим запам‘яталися перші хвилини. 

Далі протистояння продовжилося у схожому режимі. В певних ситуаціях перебіг подій на паркеті контролювали наші хлопці, в інших господарі повертали перевагу собі, небезпечно атакуючи ворота Станіслава Горніка. І хоча загострень у рівнян було більше, князі їм неодноразово відповідали взаємністю! 

В будь-якому разі голів у першому таймі ми не побачили, зате «Любарт» показав доволі рівну та впевнену в собі гру проти четвертої команди Екстра-ліги!

Друга половина розпочалася фактично аналогічно дебюту матчу: команди приблизно порівну володіли м‘ячем, почергово створюючи загострення біля чужих воріт.  

Хвилини спливали, а малюнок протистояння не змінювався. Господарі трішки більше володіли ініціативою, але наші хлопці більш ніж достатньо відповідали їм небезпекою та успішно протидіяли в кожному компоненті гри. Більше того, в певних епізодах князі переважали «Кардинал-Ріанестандарт» та виглядали цікавіше за них. І це при тому, що в другому таймі більше не з‘являвся головний «інженер» атак «Любарта» Сергій Піддубний. 

Нажаль, за півтори хвилини до кінця князі таки пропустили. Лучан це не зламало і вони пішли в останній бій з п‘ятим польовим, пропустивши ще раз. 

0:2. Любарт завершує свої виступи в Кубку України. 

Джерело - ФК "Любарт"

 

 
Матчі «ХІТ» (Київ) – «SkyUp» (Київ) та «Продексім» (Херсон) – «Ураган» (Івано-Франківськ) будуть зіграні пізніше через участь гравців цих команд у чемпіонаті Європи.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.