КазахстанХади Ахмади – игрок «Байтерека»Первая лига Іван Скіцко: «Славута» хоче не просто грати у Parimatch Екстра-лізі, а й там ставити перед собою високі цілі»Вторая лигаДмитрий Клочко: «Не знаю, что со мной было бы сейчас, если бы я выпивал, как в молодости»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 11-го тураСборная УкраиныОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ в УжгородіПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 14. Голевая серия Никиты МожейкоСборная УкраиныПідсумки 2021 року для жіночої національної збірної УкраїниПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!

Василь Сидор: «Зараз ми проводимо тендер на проєктування спорткомплексу у Славуті»

Мер Славути розповів про футзальні справи у місті


Все менше часу залишається до часу,  коли у місті Славута що на Хмельниччині відбудеться матч-відповідь другого попереднього раунду Кубка України з футзалу між ФК «Галицька здоба» і ФК «Славута». Нагадаємо, перше протистояння цих команд завершилося бойовою нічиєю – 4:4.

Напередодні цієї гри прес-службі «пекарів» вдалося зустрітися із міським головою Славути п. Василем Сидором, який окрім справ міста торкнувся й майбутнього футзального матчу. Що з цього вийшло читайте нижче.

 пане Василю, футзал дуже активно розвивається у вашому регіоні. Зокрема, ФК «Славута» вже зараз виступає у Першій лізі України та його активно сватають у найсильніший дивізон вже наступного року.
 У першу чергу хочу повідомити, що ініціатором створення клубу були люди, які люблять футзал. Це стосується Івана Заставського, Олександра Баландюка та Сергія Люцепернюка, які ініціювали ремонт залу, знайшли футзалістів, тренера і, як бачимо, результат не забарився. Міська Рада нікому не відмовляє й всіляко намагається допомогти клубу заради розвитку спорту в регіоні. Згадувані вище люди не прийшли на готове, а постійно прагнуть до удосконалення.

 СК «Здоров’я», де  проводить свої матчі футзальний клуб «Славута» перебуває у задовільному стані. Як влада міста буде вирішувати цю проблему?
 Зараз ми проводимо тендер на проектування спорткомплексу. По самому залі можу сказати, що він знаходиться в оренді й ми не можемо вкладати туди великі кошти. Маю надію, що у недалекому майбутньому повністю весь спорткомплекс стане нашою власністю й ми зможемо зробити там повноцінну реконструкцію. Повірте, ми зацікавлені в тому щоб зал виглядав значно краще.

 У вашому регіоні дуже популярним є футзал, а як на рахунок інших видів спорту?
 У нас окрім гри «5x5» активно розвивається й великий футбол, зокрема жіночий. Крім того зараз є можливість розвиватися іншими видами спорту, для прикладу тією ж легкою атлетикою на базі ДЮСШ. У даній ситуації якщо я бачу що в конкретному виді спорту є серйозний підхід, а ще краще толковий тренер, то Міська рада Славути готова до співпраці.

 Вже у неділю на ФК «Славута» зіграє матч-відповідь проти львівського колективу «Галицька здоба». Чого очікуєте від цієї гри й що знаєте про суперника?
 Знаю що «Галицька здоба» постійний учасник змагань не лише даного турніру. Буде не легко з вами. Тому, очікуємо приїзду «пекарів» до нашого міста з величезним нетерпінням й перемоги ФК «Славута» (сміється).

 Ваші побажання всім любителям спорту.
 Цінуйте те,  що маєте. Допомагайте один одному, займайтеся спортом і будьте щасливі від того, що хтось щасливий, а не лише ви.

P.S. Додамо, що поєдинок між ФК «Славута» і ФК «Галицька здоба» заплановано на 21 листопада. Початок о 13 годині.

Джерело  ФК «Галицька здоба»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.