Экстра-лигаРуслан-Роман Майовецький — новачок «Енергії»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Основной раунд. День 2. LIVE!Лига чемпионов УЕФАГригорий Иванов: «Хочется выйти в элитный раунд с первого места»Лига чемпионов УЕФАФедір Пилипів: «Вболівальники «Урагану» – це шостий гравець команди»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 4-го тураФутзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаРоссияКирилл Земсков: «Третье место нужно занимать железно, а можно и выше»Чемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівРоссияАлександр Попов: «Мы уверены в своих силах»

Favbet Кубок України 2020/21. «Продексім» і «ХІТ» зійдуться у фіналі

Фаворити півфінальних пар пройшли у фінал Favbet Кубку України з футзалу сезону 2020/21



2 квітня
 

13.00. «Продексім» – «Моноліт-Viva Cup»  2:0 (2:0)
Голи: Сорокін (11), Корсун (12)
«Продексім»: Кирило Ципун – Петро Шотурма, Михайло Зварич, Ігор Корсун, Максим Бессалов – Дмитро Сорокін, Клаудіньо, Даніель Роза, Станіслав Моспан,– Віталій Скорий (к), Андреу Варгас, Володимир Маєвський, Андрій Заєць
«Моноліт-Viva Cup»: Дмитро Мірошниченко – Ілля Терентьєв, Денис Овсянніков (к), Дмитро Бондар, Владислав Моспан – Владислав Васильєв, Євген Пугач, Артем Головень, Ярослав Зміївський – Сава Лутай, Антон Масленніков, Владислав Сорокін, Дмитро Бутов, Руслан Положій

Команда Андре Броканело здолала «Моноліт-Viva Cup» у рамках першої півфінальної зустрічі Favbet Кубка України.

Обидва тренери трошки змінили звичні стартові п’ятірки. У складі «Продексіма» з перших секунд на паркеті з’явився Бессалов, а у харків’ян місце у воротах посів Мірошниченко. Також у цій зустрічі наставники не могли розраховувати на дискваліфікованих Роніньо та Рибака.

Ключовою у поєдинку стала середина першого тайму. З різницею у хвилину потужний удар Дмитра Сорокіна вивів «мельників» вперед, а ще одна чудова атака херсонців завершилася результативним завершенням від Корсуна.

Підопічні Романа Перадзе (який, до слова, у другому таймі був вилучений з лавки для запасних) багато атакували й заключні 7,5 хвилин проводили з п’ятим польовим. Втім, досвід захисників суперника й стабільно вдалі дії Ципуна не дали змогу «Моноліту-Viva Cup» бодай скоротити різницю у рахунку.

Мали моменти й «мельники», але команда з Херсона не форсувала події, зважаючи на завтрашній фінальний матч, і довела звітну зустріч до перемоги – 2:0.

Суперник херсонців визначиться за підсумками другого півфінального поєдинку між АФФК «Суми» та «ХІТом».

Додамо, що найкращим гравцем зустрічі у складі «Продексіма» було визнано Дмитро Сорокіна, а серед харків’ян почесна відзнака дісталася Денису Овсяннікову.

Джерело - Пресслужба Асоціації футзалу України 

Перший тайм півфінального протистояння між «Продексімом» та «Моноліт/Viva Cup» розпочався з фолу від харків’ян та невдалого (у плані реалізації) штрафного удару від «мельників». Однак, це був натяк на те, що херсонці планували розпочати гру з позиції сили. В принципі, у подальшому підопічні Андре Броканелло підтверджували свої наміри контролим м’яча та атаками на ворота Мирошниченка. Однак, забити швидких гол херсонській команді не вдалося. До того ж, треба відзначити, що «Моноліт/Viva Сup» показав свою готовність до гри та намагався не давати багато простору своїм візаві. Однак, при цьому «Продексім» все-таки був трохи активнішим в атаці за своїх суперників, і поступово намазався знаходити слабкі місця в обороні команди Романа Перадзе.

Але все-таки після екватору першого тайму «Продексіму» вдалося схилити шальки терезів на свою користь. Спочатку на 11-й хвилині Дмитро Сорокін після розіграшу кутового класно пробив з льоту, і Мирошниченко виявився безсилим. А вже за хвилину Корсун після передачі Зварича подвоїв перевагу чинних чемпіонів України. Такий перебіг подій змушував харків’ян вже у першому таймі поступово розкриватися та йти на ризик. І треба сказати, що десь після 15-ї хвилини слобожанці трохи додали в активності та змусили Ципуна трохи попрацювати. Зокрема, мали відзначитись Овсянніков та пугач. Більше того – подекуди обидві команди починали грати на зустрічних курсах. Проте, це не призводило до змін у рахунку. До того ж, «Продексім» наприкінці першої 20-хвилинки міг забити «гол у роздягальню». Можливо, якби рахунок став 3:0 на користь чинних чемпіонів України, то можна було би сміливо казати, що «Продексім» вже однією ногою у фіналі. Однак, рахунок 2:0 залишав ще деякі шанси команді з Харкова.

На початку другої 20-хвилинки «Моноліт/Viva Cup» цілком реально міг забити «гол з роздягальні», проте спочатку двічі не пощастило Лутаю, а потім не забив і Овсянніков. Тим не менш, харків’яни, незважаючи на ці нереалізовані моменти, не відступали від своєї задачі-мінімум, тобто – скоротити своє відставання до мінімуму. Але трохи згодом стався епізод, який цілком реально міг вплинути на гру слобожанського колективу: наставник «монолітівців» Роман Перадзе отримав червону картку, Однак, потім склалося враження, що цей неприємний епізод лише підбадьорив харківських футзалістів, які протягом другого тайму продовжували шукати щастя біля воріт Ципуна. Відзначимо, що по ходу другої половини поєдинку «Продексім» далеко не завжди тривожив Мирошниченка. Можливо, підопічні Андре Броканелло вже тоді стали грати більше по рахунку, чекаючи на можливі помилки з боку опонентів. Проте, під кінець другої половини гри «мельники» все-таки мали кілька нагод для того, щоб остаточно вирішити долю гри на свою користь. Тим не менш, рахунок 2:0, який був на табло Легкоатлетичного манежу СумДУ ще з першого тайму, так і залишився до кінця матчу. А це означало, що саме «Продексім» став першим фіналістом FAVBET Кубку України сезону 2020/2021 р. р.

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5» 

 

16.00. АФФК «Суми» – «ХІТ» 1:4 (0:1)
Голи: Зеленський (33) – А. Борсук (10), Жук (30, 37), Боргун (39)
Попередження: Зеленський (19), Ігумнов (20), Сметаненко (28), Фетько (38)
Вилучення: Зеленський (40, друга ЖК)
Нереалізований дабл-пенальті: Жук (40)
АФФК «Суми»: Євген Балухта – Віталій Катеринін, Яссін Ессаргіні, Олексій Фетько, Роман Зеленський (к) – Арсеній Гурєєв, Денис Зеленкевич, Дмитро Ігумнов, Олександр Сметаненко, Руслан Острога, Нікіта Сітнер, Костянтин Пєтухов
«ХІТ»: Олександр Сіріцький – Олександр Колесников, Сергій Журба, Олександр Педяш, Олександр Школьний – Ігор Борсук (к), Андрій Борсук, Євгеній Жук, Орест Боргун – Володимир Поночовний, Олександр Ліфер, Владислав Лисенко

«Кабельники» зуміли здолати опір «Сум» на паркеті суперника та кваліфікувалися до фіналу.

У другій півфінальній парі господарі Фіналу Чотирьох зустрічалися з минулорічним фіналістом. Через дискваліфікацію Олег Лук’яненко не міг розраховувати одразу на трьох виконавців: Сухова, Сірого та Чернявського. Щодо господарів, то тут відзначимо відсутність травмованого Кефи.

Місце у воротах столичної команд посів Сіріцький. У свою, чергу володіння сумчан у цій зустрічі захищав Балухта, який досить добре себе проявив у чвертьфінальній серії плей-офф з «Продексімом».

Перебіг першого тайму вирішив єдиний забитий м’яч. На десятій хвилині зустрічі його автором став Андрій Борсук, який досить довго не відзначався забитими м’ячами, і після голу у Житомирі також вразив ворота сумського колективу.

Десята хвилина другого тайму знову стала щасливою для гостей. Жук скористався помилкою Зеленського, відібрав м’яч у капітана сумчан й подвоїв перевагу столичного клубу.

Ярослав Пєсоцький вирішив ризикувати. Майже одразу сумчани пішли вперед з п’ятим польовим і за дві хвилини отримали результат. Сіріцький відбив м’яч перед собою після удару Зеленкевича, а Зеленський випередив Ігоря Борсука на добиванні, скоротивши різницю до мінімуму.

Матч йшов до голу. Його вдалося забити «кабельникам». Жук знову вийшов на ударну позицію, і якщо з першим його ударом впорався Балухта, то з другої спроби Євгенію вдалося оформити дубль.

Заключний м’яч у цьому поєдинку на свій рахунок записав Боргун. Також після фолу і другої жовтої для Зеленського мав можливість оформити хет-трик й Жук. Однак, Євген з десятиметрової позначки не поцілив у площину воріт.

Як підсумок, 4:1 – «ХІТ» стає другим фіналістом й завтра о 14:00 вестиме боротьбу за трофей у матчі з «Продексімом».

Додамо, що найкращим гравцем матчу у складі господарів було визнано Дениса Зеленкевича. Серед киян відзнаку отримав Олександр Сіріцький.

Джерело - Пресслужба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.