Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Основной раунд. День 2. LIVE!Экстра-лигаРуслан-Роман Майовецький — новачок «Енергії»Лига чемпионов УЕФАГригорий Иванов: «Хочется выйти в элитный раунд с первого места»Лига чемпионов УЕФАФедір Пилипів: «Вболівальники «Урагану» – це шостий гравець команди»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 4-го тураФутзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаРоссияКирилл Земсков: «Третье место нужно занимать железно, а можно и выше»Чемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівРоссияАлександр Попов: «Мы уверены в своих силах»

Favbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. «Продексім» став останнім півфіналістом

Поєдинок "Урагану" та "Продексіму" у рамках Кубка України виправдав усі передматчеві аванси, а глядачі біля екранів своїх гаджетів мали змогу спостерігати чи ненайкращий матч у виконанні обох команд в сезоні як за напругою, так і за самовіддачею на майданчику.


26 березня

Кубок України-2020/21. 1/4 фіналу. Матч 2


12.00. Продексім (Херсон) – Ураган (Івано-Франківськ) 2:2
Перший матч: 1:1

Голи:
Микитюк (9), Даніель Роза (25, аг) - Шотурма (13), Зварич (28)
"Продексім": Ципун (в) - Даніель Роза, Шотурма, Зварич, Корсун - Скорий (к), Клаудіньо, Сорокін, Роніньо, Моспан, Андреу, Бессалов - Заєць (в). Головний тренер: Андре Броканелло.
"Ураган": Кардаш (в) – Кордоба, Фаренюк, Радевич, Микитюк (к) – Лебідь, Абакшин, Швед, Шеремета – Коробка, Онуфрак, Масевич - Левандівський (в), Колток (в). Головний тренер: Максим Павленко.
Попередження: Шотурма (14), Роніньо (24), Даніель Роза (31)

З перших секунд поєдинку суперники запропонували один одному гру на зустрічних курсах.  На невлучний удар Зварича господарі відповіли випадами Фаренюка, який не зміг переграти Ципуна та Лебедя, м'яч після удару якого розминувся з ближньою дев'яткою воріт "мельників". Згодом Даніель Роза вперше потурбував Кардаша дальнім пострілом - голкіпер "драконів" зіграв надійно. Ближче до середини тайму "Урагану" вдалось вийти вперед. Це Микитюк розрядив свою "гармату" після розіграшу кутового і вкотре нагадав, хто має найпотужніший удар в українському футзалі - 1:0.

Далі ініціативу на майданчику перехопили гості - Андреу перевірив пильність Кардаша з далекої відстані, а Роніньо та Сорокін з вигідних позицій пробили над рамкою воріт. На 13-ій хвилині "мельникам" вдалось відновити статус-кво. Шотурма потужним ударом зі штрафного поцілив у нижню "шістку" і зрівняв рахунок у матчі - 1:1. Згодом знову в центрі подій опинився Шотурма. Втім, з негативного боку - Швед "обікрав" експартнера по команді поблизу воріт суперника і вже виходив віч-на-віч з Ципуном, та в останній момент Шотурма грубо зупинив прорив "дракона". Арбітри розцінили такі дії лише як попередження для капітана збірної України. В наступному епізоді Радевич, обігравшись з Фаренюком, опинився вже біля порожніх воріт і знову Шотурма зіграв не за правилами, "прихопивши" Віталія за руку. Втім, свисток арбітра промовчав, чим викликав бурю незадовлення з боку тренерського штабу "драконів". До кінця першого тайму команди встигли обмінятись гострими нагодами, але після ударів Лебедя та Клаудіньо надійно відіграли голкіпери.

Після відпочинку перший небезпечний момент створили господарі. Радевич класно розвернувся поблизу штрафного майданчика суперника, та удар виявився не дуже сильним і став легкою здобиччю для Ципуна. Далі у гру був змушений вступити Кардаш, який врятував після ударів Корсуна та Скорого. На 25-ій хвилині господарі вийшли вперед. Чудовий рейд Радевича від центральної лінії завершився прострілом на Фаренюка. "Круглий" до партнера по команді не дійшов, а Даніель Роза, постелившись в підкаті, вразив власні ворота - 2:1.

За такого рахунку за сумою двох матчів до Фіналу чотирьох крокували саме господарі, тож не дивно, що "мельники" помчали відіграватись. Даніель Роза та Зварич били повз, тоді як удар Шотурми у феєричному стрибку парирував Кардаш. На 28-ій хвилині гостям вдалось вдруге зрівняти рахунок. Розіграш кутового завершився голом Зварича - 2:2. Після пропущеного м'яча господарі намагались будь-що вийти вперед. Фаренюк пробив у голкіпера, Кордобу, Микитюка та Шеремету у вирішальний момент підвела влучність. Та найбільше взялись за голову шанувальники "Урагану" згодом, коли Микитюк, обробивши верхову подачу від Кордоби, струсонув стійку воріт Ципуна. 

Далі - більше. Швед в швидкій контратаці б'є повз, Абакшин та Фаренюк в ближньому бою не змогли переграти голкіпера, удар Кордоби прийняли на себе захисники... Гол назрівав, тож не дивно що наставник господарів Максим Павленко не поспішав з виходом п'ятого польового. Втім, трохи більше ніж за хвилину до фінальної сирени Шеремета з'явився у воротарській футболці.  У штучній більшості мав шанс відзначитись Кордоба, який боковими ножицями пробив над воротами. В підсумку, 2:2 - завдяки більшій кількості голів забитих в гостях далі крокує "Продексім".

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"





Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.