ПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»

Ірина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»

Українська футзалістка Ірина Дубицька поділились враженнями після важливої перемоги над Фінляндією, що дозволила збірній України пробитися у фінальну частину Євро-2022


Фото: АФУ

Дубицька: Фінляндія – непоступливий суперник

Ірина Дубицька ексклюзивно розповіла про перемогу над фінками. Саме цей матч вирішував, хто здобуде омріяну путівку у "Фінал чотирьох" Євро-2022.

Українки у вирішальному останньому поєдинку переграли Фінляндію з рахунком 4:1. Львів став фартовим містом для збірної України, де вона у трьох матчах святкувала три перемоги.

Дубицька відзначила, що Фінляндія – дуже складний та непоступливий суперник. Ірина розповіла, що українки багато працювати над тактичними діями, щоб зламати надійну та щільну оборону суперниць.


Ми багато тактично працювали, щоб пройти їх захист. Якщо дивитись на підсумковий рахунок матчу, то у нас усе вийшло. Другий тайм був більш спокійним у нашому виконанні. Переможний рахунок матчу дозволяв нам вести не такий високий темп, який був у першій 20-хвилинці,
– зазначила Дубицька.


"Фінки додали у діях при стандартах"

Футзалістка "синьо-жовтих" порівняла рівень фінської команди у 2020 та 2021 роках.

Якщо порівнювати Фінляндію із тою, яка була на початку 2020 на турнірі Lviv Freedom Cup, то зараз вони приблизно на тому ж рівні. Фінки додали у діях при стандартах. Саме після них вони створювали найбільше загроз біля воріт. За якістю гри та рівнем суперника можу виділити якраз наш останній матч у Львові. Можливо, це враження та емоції після важливої перемоги над Фінляндією. Але саме цей суперник був з головним конкурентів за вихід у "Фінал чотирьох",
– відповіла українська футзалістка.

  • Ірина Дубицька відзначилась двома голами у синьо-жовтій футболці в основному раунді Євро-2022 у Львові. Футзалістка забила у ворота бельгійської збірної. Також у її пасиві одна жовта картка, яку вона заробила у поєдинку проти Фінляндії.
  • Відзначимо, що у "Фінал чотирьох" вийшли чотири збірні – Україна, Іспанія, Португалія та Росія.

Джерело - Софія Кулай, Спорт 24

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.