КазахстанХади Ахмади – игрок «Байтерека»Первая лига Іван Скіцко: «Славута» хоче не просто грати у Parimatch Екстра-лізі, а й там ставити перед собою високі цілі»Вторая лигаДмитрий Клочко: «Не знаю, что со мной было бы сейчас, если бы я выпивал, как в молодости»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 11-го тураСборная УкраиныОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ в УжгородіПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 14. Голевая серия Никиты МожейкоСборная УкраиныПідсумки 2021 року для жіночої національної збірної УкраїниПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!

Олександр Сметаненко: «Маю надію, що забиватиму за юнацьку збірну і в офіційних матчах»

Універсал АФФК “Суми” Олександр Сметаненко, який нещодавно повернувся із розташування юнацької збірної України, розповів про результативні дії у грі з португальцями та клубні справи.


– Олександре, вітаємо тебе із результативною грою та забитим м’ячем і другому матчі з португальцями. Які відчуття у тебе наразі?
– Дякую. Звісно, забивати завжди приємно, тим паче, коли це робиш у футболці збірною України, нехай поки що і юнацької. Це уже уже мій другий гол, раніше уже відзначався на турнірі в Хорватії. Маю надію, результативність продовжиться і в офіційних матчах.

– У першому матчі, який команда програла, ти більше часу провів на майданчику, аніж у другій переможній грі. З чим це пов’язано?
– Це тренерське рішення, саме він визначає, хто коли і скільки буде грати. Я не звик обговорювати рішення тренерів.

– Наскільки для тебе наразі важливі виклики до збірної?
– Їхати у збірну завжди приємно. Це можна назвати бонусом за хорошу гру в клубі. Маю надію, це продовждиться і надалі.

– Наразі у тебе багато практики у клубі, якщо порівнювати із минулим сезоном, та й наразі ти один із найкращих бомбардирів АФФК “Суми”. Можна сказати, що ти звикаєш поступово до футзалу?
– Так. Попередній сезон був для мене дебютним. Я багато чого не знав, не розумів. Після футболу робив перші кроки. Наразі уже простіше, хоча ще дуже багато потрібно працювати над собою.

– Як ти можеш оцінити нинішнє сьоме місце команди у чемпіонаті?
– Вважаю, ми могли виступити краще і набрати набагато більше очків. У нас наразі дуже сильна команда, і могли стартувати краще. Продовжуємо працювати, щоб радувати наших уболівальників.

– Якими ти зараз бачиш перпективи АФФК “Суми” у цьому сезоні?
– Звісно, для початку потрібно пробитися у плей-оф, а далі уже в матчах на виліт доводити, що ми не дарма туди потрапили. 

Джерело - ААФК "Суми"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.