Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022Футзал в миреЖіноча збірна Швеції оприлюднила склад на матчі з УкраїноюЧемпионат ЕвропыАнатолий Бадретдинов: «Антошкин всегда грозен на стандартах»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Должны быть довольны, что отскочили со Словенией»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей воскресенья: Сербия - Украина, Португалия - НидерландыЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 2. Сербія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 4: Словакия дебютирует с крупного поражения, Хорватия сильнее ПольшиЖенский футзалКапітанка «Легіон-Університету» Яна Гайда залишає команду

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 14: анонс

Чотирнадцятий тур Parimatch Екстра-ліги відбудеться без перенесеного матчу "Урагану", який виступає в елітному раунді Ліги чемпіонів
 

Фото: ААФК "Суми"

3 грудня

АФФК «Суми» (Суми) – «Продексім» (Херсон)

12:00. м. Суми, Палац студентського спорту
Арбітри: Олексій Фесенко (Харків), Микола Нечипуренко (Кривий Ріг), Марія Мисловська (Суми)
Хронометрист: Олександр Єлшанський (Суми)​
Спостерігач арбітражу: Василь Кузьменко (Київ)
Делегат: Євген Петраков (Суми)

Універсал АФФК “Суми” Юрій Пимоненко пропустить найближчі кілька тижнів через травму.

На одному із тренувань Юрій отримав болісний удар по нозі, внаслідок чого виникли проблеми з судинами. Наразі Пимоненко успішно переніс операцію і готується до курсу реабілітації.

Наразі господарі з 9 очками посідають восьме місце у турнірній таблиці, а суперник із 31 балом лідирує у турнірі.

У зв’язку з тим, що Сумщина перебуває у червоній зоні карантину, гра відбудеться без глядачів.

Джерело - ААФК "Суми"

В следующую пятницу «Продэксим» проведёт выездной матч против «АФФК Сумы» в рамках 14-го тура чемпионата.

Вспомним, что в первом круге «мельники» обыграли соперников с разгромным счётом 7:2. Согласно текущей ситуации в турнирной таблице можно сказать, что команды являются противоположными по силам: херсонцы лидируют, а сумчане находятся на предпоследней позиции. Однако, футзал иногда настолько непредсказуем и увлекателен, что не так просто предугадать исход матча между любыми соперниками. Поэтому подопечные Дмитрия Бербенцева настраиваются на каждую игру как на финальную.

«Подготовка идет в обычном режиме, уделили внимание тем аспектам, которые у нас не совсем получались в предыдущем матче. Соперник играет нестабильно, чередуя удачные игры с неудачными. Мы, в первую очередь, акцентируем внимание на нашей игре в подготовке к этому матчу» , — объясняет наставник херсонской команды.

Источник - «Продэксим»

4 грудня

«ХІТ» (Київ) – «Сокіл» (Хмельницький)

12:00. м. Київ, ЦСК ЗСУ
Арбітри: Олена Хомич (Луцьк), Орест Дуцяк (Дрогобич), Дмитро Каркаєв (Київ)
Хронометрист: Володимир Шевер (Київ)​
Спостерігач арбітражу: Сергій Дребужан (Мукачево)
Делегат: Сергій Журавльов (Київ)

Матч 14-го туру Parimatch Екстра-ліги 2021/2022 «ХІТ» — «Сокіл» пройде у Києві найближчої суботи, 4 грудня о 12:00 – на грі дозволено бути вболівальникам, але глядачі повинні мати з собою роздрукований сертифікат про КОВІД-Вакцинацію або продемонструвати стюардам сертифікат у додатку «ДІЯ» в мобільному телефоні. Інший варіант – показати стюардам негативний ПЛР-тест на КОВІД (або експрес-тест з негативним результатом).

«Енергія» (Львів) – «Viva Cup» (Харків)  
13:00. м. Львів, «Боско-Арена»
Арбітри: Олександр Білащенко (Чернігів), Олександр Сидорук (Вінниця), Ярослав Сторожук (Львів)​
Хронометрист: Володимир Болізюк (Львів)​
Спостерігач арбітражу: Сергій Гроховецький (Київ) 
Делегат: Олена Верещинська (Львів)​

У суботу, 4 грудня, львівські енергетики прийматимуть вдома харківську команду «Viva Cup» у межах 14 туру Parimatch Екстра-ліги. Поєдинок відбудеться у спорткомплексі «Боско-Арена», початок о 13:00, з дотриманням необхідних карантинних обмежень.

Матч першого кола у Харкові на початку жовтня завершився бойовою нічиєю 2:2. В «Енергії» тоді відзначились Тарас Кузь та Юрій Когут, у «Viva Cup» — Владислав Сорокін і Денис Овсянніков. Причому харків’яни врятувались від поразки на останніх секундах матчу:
 

На цей час «Енергія» та «Viva Cup» мають однакову кількість очок — по 11, і поділяють 5-6 місце у турнірній таблиці. Проте харків’яни провели на дві гри менше, ніж енергетики.

У попередньому турі підопічні Романа Перадзе поступилась вдома київському «ХІТу» з рахунком 1:6.

У свою чергу львів’яни дали бій чемпіону — зіграли внічию 3:3 в енергетичному дербі проти «Урагану» в Івано-Франківську. При цьому команда Валерія Легчанова не лише відігралась, поступаючись 0:2, але й могла вирвати перемогу.

Безсумнівно, що у матчі з «Viva Cup» енергетики налаштовуватимуться лише на максимальний результат. В той же час і харків’яни теж прагнутимуть здобути очки. Тож очікуємо на цікавий поєдинок у Львові.

Поєдинок «ДЕ Трейдинг» (Миколаївка) – «Ураган» (Івано-Франківськ) перенесено на 9 січня через участь івано-франківців у Лізі Чемпіонів.

Відповідно до календаря цей тур пропускає «Кардинал-Рівнестандарт».

Джерело - Пресслужба ФК «Енергія»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.