Чемпионат ЕвропыФедір Пилипів: «Якщо виграємо у Росії, то можемо завоювати золоті медалі»Сборная УкраиныУкраина — Россия: пять фактов о возвращении наших в элиту европейского футзалаЧемпионат ЕвропыСергей Владыко: «Украинским олимпийцам не рекомендуют пожимать руки россиянам? Не думаю, что у нас будет по-другому»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Росія. Прогнози на матч від Дмитра Козьбана і ParimatchЧемпионат ЕвропыАлександр Алиев: «Все дают больше шансов России, но я уверен, что сборная Украины очень крепкая команда»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Налаштовуємося на спортивну складову протистояння»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми положимо душу й тіло, щоб потрапити до фіналу – хочемо стати фіналістами турніру»Чемпионат ЕвропыТарас Кузь: «Збірна України завжди краще грає, коли ми не фаворити»Чемпионат ЕвропыТарас Вонярха: «Українці не слабші за росіян, а духом – набагато сильніші!»Чемпионат ЕвропыАлексей Попов: «У нового поколения игроков есть возможность вернуть Украину в элиту европейского футзала»Чемпионат ЕвропыИгорь Корсун: «На таких форумах, как бы физически тяжело не было, на первое место выходит психологический план»Чемпионат ЕвропыПівфінал Євро-2022 Україна - Росія транслюватиметься на екрані ТРЦ «Gulliver»Чемпионат ЕвропыЗбірна Росії отримає подвійні преміальні за перемогу над Україною у півфіналі ЄвроЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 7 тур. Три розгроми і важлива втрата очок від «Лідера-ЗПО» Футзал в миреКопа Америка-2021. День 4: Аргентина, Бразилія і Парагвай вийшли у півфіналЧемпионат ЕвропыЄВРО-2022. Як Україна може обіграти Росію?Экстра-лигаДмитрий Бербенцев: «На мой взгляд, Россия — самый сильный соперник на этом Евро, но нужно верить в себя»Чемпионат ЕвропыДаниил Абакшин: «И Чернявский, и я любим выходить и помогать команде в роли разыгрывающего»Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Мотивація – це фінал, який може бути не в кожного, раз у житті»Чемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Надеюсь, что снова в ударе будет вратарь Кирилл Ципун, а наши ребята с каждым матчем добавляют»

Ярослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»

Гравець збірної України з футзалу Ярослав Лебідь прокоментував перемогу над Сербією на Євро-2022.


Фото УЄФА/Photo by UEFA

У другому поєдинку фінального турніру чемпіонату Європи синьо-жовті здобули важливу перемогу над Сербією — 6:1. Після матчу своїми думками поділився Ярослав Лебідь, який зробив у цій грі кілька гольових передач.

«Ми розуміли, що це остання можливість для нас зберегти шанси на кваліфікацію до наступної стадії. Уся команда готувалася, наче до бою. Добре, що ми перемогли.

Зараз потрібно порадіти цьому результату, усе ж таки ми зіграли чудово. А вже завтра потрібно буде налаштовуватися на серйозну битву з Португалією, чинним чемпіоном Європи. Буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи», — сказав після гри Ярослав Лебідь.

Джерело  УАФ

– Ярославе, поділися своїми враженнями від сьогоднішнього поєдинку.
– Дуже щасливий після цієї перемоги. Емоції просто переповнюють. Налаштовувалися на останній бій. Відступати було нікуди. Нам вдалося виправити помилки після поразки від нідерландців. Потрібно було перемагати. Команда виходила на паркет лише з цією метою.

– Такий розгромний рахунок – це сила збірної України чи слабкість суперника?
– Збірна Сербії є сильним суперником. Налаштування було максимальним, адже права на помилку у нас не було. Сьогодні мали віддати все на паркеті. Ми впоралися з цим завданням. Наступний суперник – збірна Португалії. На матч з ним також будемо налаштовуватися максимально.

– Сьогодні розчарувала Сербія чи збірна України продемонструвала неймовірну гру?
– Сербія – це серйозний суперник. Налаштовувалися на важкий поєдинок. Саме вони сьогодні вважалися фаворитами. Однак, ми ведемо боротьбу до кінця. На щастя, нам вдалося перемогти. Тішимося цьому. З усіма можна грати. Будемо детально розбирати майбутнього суперника.

– Заряд команди сьогодні був неймовірним. Які слова казав Олександр Косенко перед початком матчу?
– Зайвий раз нас налаштовувати було не варто. Всі розуміли нинішнє становище. Виходили на паркет з максимальним завданням.

– Перед цим поєдинком над командою висів тягар відповідальності. Наступний суперник – збірна Португалії. До матчу з ним команда підходить у гарному настрої. Наскільки важче буде протистояти цій команді?
– Всі розуміють, що збірна Португалії є чинним чемпіоном Європи. Це ТОР-команда. Розберемо суперника, а далі – вийдемо на паркет і будемо грати.

Джерело  АФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.