Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Вища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті Сагайдачної

У чемпіонаті України серед жіночих команд Вищої ліги відбулись деякі матчі шостого туру і один матч третього туру у групі 3


Група 1

21 січня

«Синельникове» (Синельникове) – «Багіра-ДЮСШ» (Лиман) 1:15
13:00. смт. Покровське, СК «Юність»
Арбітри:
 І. Дудінов, К. Кандибей (обидва – Дніпро)  
Спостерігач арбітражу: О. Іванов (Дніпро)
Голи: Аліна Остапець, 14 – Олена Барсова, 5, Катерина Говорова, 5, 31, Ірина Ковальова, 9, 23, 29, 37, Дар'я Левковська, 12, Олександра Тарасенко, 17, 18, 25, Яна Черенкова, 19, Анастасія Грітченко, 20, 28, Вікторія Христіч, 27 (а/г) – Аліна Остапець, 35
Попередження: Олена Барсова, 7, Ірина Ковальова, 24 

Група 2

21 січня

«Легіон-Університет» (Луцьк) – «Дніпро» (Черкаси)  6:5
16:00. м. Луцьк, СК ВНУ
Арбітри:
 О. Хомич, А. Хомич (обидва – Луцьк)  
Спостерігач арбітражу: В. Журибіда (Луцьк)
Голи: Юлія Худякова, 3, Анастасія Чернюк, 8, 30, 30, Анна Мякота, 14, Юлія Сардачук, 32 – Софія Завгородня, 3, Світлана Кулаженко, 15, Маргарита Юрасова, 18, 31, Анастасія Мигаль, 40
Попередження: Анна Мякота, 32 (Легіон-Університет)

У шостому турі чемпіонату України "Легіон-Університет" вдома приймав команду "Дніпро" із Черкас. На цю гру лучанки вийшли новим експериментальним складом. На розіграші була 15-річна Анастасія Чернюк, а на вістрі атаки досвідчена Анна Мякота, яка нещодавно повернулася в команду.

Першими забили суперниці на третій хвилині. Одразу через кілька секунд "біло-сині" зрівняли рахунок – Юлія Худякова замкнула простріл після розіграшу аута. Далі Анастасія Чернюк вдало зіграла на перехопленні та потужно пробила здалеку – 2:1. Забитим м'ячем на 12 хвилині відсвяткувала своє повернення Анна Мякота. Втім, до перерви черкащанки таки зуміли відігратися. Перший тайм команди завершили внічию 3:3. 

У середині другого тайму розпочався бенефіс дальніх ударів від Чернюк. За хвилину Анастасія відзначилася двічі. Кожен гол – це сильний удар з-за меж штрафного майданчика. "Дніпро" відквитав один м’яч, проте "легіонерки" вкотре швидко забили у відповідь. Владислава Денисюк скинула "кулястого" на Юлію Сардачук, яка з кількох метрів "розстріляла" ворота. До речі, Юлія сьогодні вперше вдягнула капітанську пов'язку. 

На останній хвилині команда з Черкас додала інтриги поєдинку, забивши свій п'ятий м'яч. Проте луцькі дівчата зуміли втримати переможний рахунок. "Легіон-Університет" вдруге в сезоні тріумфує. 

Яна ЯРМОЛЬСЬКА, воротар "Легіон-Університет":
"Грою команди задоволена. Можливо, нам десь не вистачило концентрації в кінці поєдинку"

Анастасія ЧЕРНЮК, футзалістка "Легіон-Університет":
"Викладалася на всі сто відсотків. Десь не вистачало сили наприкінці, адже грала практично увесь матч без замін. Сьогодні вперше була в ролі розігруючої на чемпіонаті України. Для мене це не в новинку, бо грала на цій позиції в юнацькій команді клубу майже 5 років"

Юлія САРДАЧУК, капітан "Легіон-Університет":
"Це було дуже важко, але і дуже важливо для нас. Матч був ніби за "шість очок", адже до гри відставали від Черкас у таблиці. Було багато боротьби, але це спортивні моменти. Без боротьби не здобувається результат".

Дмитро ГОЛОСКОКОВ, головний тренер "Легіон-Університет":
"Найголовніше, що команда сповна виконала настанову на гру. Рахунок нас задовольняє. Думаю, що в матчі-відповіді буде ще гарячіше. Грали оновленим стартовим складом. Першій четвірці ще трішки не вистачає зіграності, але це доопрацюємо". 

Після гри "Легіон-Університет" знаходиться на четвертому місці турнірної таблиці, але має рівну кількість очок ще з двома колективами. Наступна гра через тиждень із "Новим Львовом" на виїзді.

Джерело - Пресслужба "Легіон-Університет"

21 січня МСК «Дніпро» (Черкаси) у шостому турі чемпіонату України (футзал, жінки, вища ліга) у Луцьку зустрічався з місцевою командою «Легіон-Університет».

Матч, який був запланований на 16:00 почався з майже з годинним запізненням. Увесь цей час наші дівчата чекали початку поєдинку у холодному залі.

Зі слів головного тренера черкаської команди Юрія Криштопа дебютне хвилювання дівчат позначилося на їхніх подальших діях, чим скористалися їхні суперниці і деякий час вели у рахунку поки наші дівчата не зрівняли рахунок – 3:3. Далі гра тривала у рівній боротьбі, де суперниці обмінювалися забитими голами. При цьому нашим дівчатам у деяких моментах відверто не щастило. У підсумку такої «перестрілки» перемогу, на жаль, для наших дівчат з рахунком 6:5 здобув «Легіон-Університет». Тренер черкащанок зазначив, що у зустрічі, де дніпрянки мали б здобувати турнірні очки не вдалося досягти бажаного.

Нагадаємо, що під керівництвом Юрія Криштопа, який у січні став головним тренером МСК «Дніпро», команда проводила другий матч у чемпіонаті України.

Джерело - Черкаський спорт

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений 🦁 BudstarFSF 🦁 (@budstarfsf)

22 січня

«Ладомир» (Володимир-Волинський) – «Новий Львів» (Львів)  16:4
14:00. м. Володимир-Волинський, СК «Олімп»
Арбітри:
 О. Леончук, В. Попко (обидва – Луцьк) 
Спостерігач арбітражу: В. Журибіда (Луцьк)
Голи: Вікторія Гирин, 3, 11, 25, 29, 32, 38, 39 (пен.), 40, Христина Перевізник, 6, 14, Мирослава Невар, 13, 13, 17, 23, 40, Анна Лемешук, 24 – Катерина Іванович, 4, 33, Стефанія Матвіїшин, 35, 37

 

Група 3

Перенесений матч 3 туру


19 січня

«Енергія-НУХТ» (Київ) – «Бровари-Фенікс» (Бровари) – 10:1
Голи:
Юлія Дехтяр, 3, 9, 35, Ірина Смаглюк, 12, 14, Юлія Гнидюк, 23, 24, Анастасія Свердлова, 34, Дарина Лебедєва, 38, Дар'я Шевцова, 40 – Віра Сопонюк, 1
На 23-й хвилині Анастасія Чиженок (Бровари-Фенікс) не реалізувала пенальті

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений ЖФК «Енергія-НУХТ» (@wfc_energy)


6 тур 

У матчі «Енергія-НУХТ» (Київ) – «Лідер Груп» (Черкаси) черкаській команді зараховано технічну поразку з рахунком 0:5.

23 січня

«Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) – «Бровари-Фенікс» (Бровари)  13:0
15:30. м. Харків, СК «Каразінський»
Арбітри:
 Ю. Воложенко-мол., А. Колесник (обидва – Харків)  
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)
Голи: Альона Коваленко, 3, 7, Яна Дичко, 7, Єлизавета Кузнецова, 15, 29, 34, Амінат Асаханова, 18 (а/г), Христина Єрьоменко, 21, Вікторія Сагайдачна, 26 (пен.), Олена Підгорна, 30, Дарина Ткаченко, 31, Ксенія Бурлаченко, 31, 37
Вилучення: Надія Заплава, 25 (Бровари-Фенікс)
На 40-й хвилині Амінат Асаханова (Бровари-Фенікс) не реалізувала дабл-пенальті
Тесла: Сагайдачна (вр), Бурлаченко, Коваленко. Дичко, Ткаченко – Кузнецова. Підгорна, Калягіна, Руденко, Єрьоменко, Кузубова (вр).


Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.