ИспанияЖіноча збірна України зазначала болючої поразки від Іспанії у першому товариському матчіЧемпионат ЕвропыСуспільне Спорт покаже усі матчі Євро-2022Чемпионат ЕвропыМассимилиано Белларте: «Казахстан – безусловный фаворит нашей группы и претендент на титул чемпиона Европы»Чемпионат ЕвропыМико Мартич: «Многие игроки сборной Казахстана — топовые»Беларусь«Столица» подписала бразильца МатеусаБеларусьАлександр Черник: «Честь и порядочность важнее денег»Чемпионат ЕвропыУкраїна на ЄВРО-2022: без тих, хто заслужив, але з тими, що можутьЛитваАртур Юхно: «Я хотел завершить карьеру, но какой игрок откажется от контракта с клубом итальянской Серии А»Первая лига «CLUST» підписав трьох гравців з досвідом гри в Екстра-лізіЭкстра-лигаМаксим Павленко: «Чекатимемо переможних фотографій від нашої команди після матчів Євро-2022»Чемпионат ЕвропыМаксимилиан Тьяден: «Мы надеялись на горячую поддержку трибун, а теперь ЕВРО становится для нас турниром на нейтральной территории»Первая лига Назар Лютий переходить в «in.IT»Сборная УкраиныОлег Шайтанов: «Переконаний, що ці поєдинки проти чемпіонок Європи дебютантки запам’ятають на все життя»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022: самое интересноеВизначено склад збірної Сербії на Євро-2022Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А: представлення учасниківЧемпионат ЕвропыЯни Корпела: «Казахстан – одна из лучших команд Европы»Чемпионат ЕвропыТомислав Хорват: «Очень уважаю и учусь у сборной Казахстана»Чемпионат ЕвропыАльберт Акбаликов: «Хотим порадовать казахстанцев своей игрой»КазахстанЭдсон получил казахстанское гражданство

Олег Шайтанов: «Переконаний, що ці поєдинки проти чемпіонок Європи дебютантки запам’ятають на все життя»

Головний тренер національної жіночої збірної України Олег Шайтанов розповів про підготовку команди до товариських матчів проти збірної Іспанії

–​ Олегу Миколайовичу, розкажіть як минув збір. Чи всі прибули, хто викликаний?
– Все пройшло за планом. Дівчата приїхали в розташування команди з гарним настроєм і бажанням грати за збірну України. Ми провели одинадцять тренувань. Сьогодні до складу додалися Анна Шульга і Вікторія Кислова. Готуємося до поєдинків проти іспанок.

–​ У складі команди на ці матчі присутні новачки. Як вважаєте, наскільки важко дебютувати у поєдинках з чинним чемпіоном Європи?
– Так, завжди емоційно складно проводити перший матч у футболці збірної. Тим більше, проти чемпіонок Європи. Переконаний, що ці поєдинки дебютантки запам’ятають на все життя.

–​ Чи переглядали матчі між Португалією та Росією, які відбулися минулого тижня?
– Звичайно, це команди, які є двома іншими учасницями Фіналу Чотирьох жіночого Євро-2022. Незабаром проаналізуємо їх більш детально. Ця інформація буде корисною для нас у рамках підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи.

–​ Як оціните майбутнього суперника? Наші дівчата в останні роки мали чималий досвід поєдинків проти Португалії. Які настанови даватимете перед матчами з Іспанією?
– Жіноча збірна Іспанії є чемпіоном Європи. Цим все сказано! У двох контрольних матчах маю бажання задіяти всіх гравців. Хочеться, щоб дівчата змогли проявити свої найкращі якості під тиском такого іменитого суперника.

–​ Що скажете про новий зал у Бучі, який вперше прийме матчі такого рангу?
– Ми вперше проводимо свої збори в Бучі. Умови просто чудові. Зал залишає лише приємні емоції. У поєднанні з нашим паркетом – тренуватися у ньому одне задоволення.

Джерело - АФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.