Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Жіноча збірна України і в другому спарингу поступилася чемпіонкам Європи

У межах підготовки до Євро-2022 жіноча збірна України з футзалу на власному майданчику знову поступилася команді Іспанії. Але цього разу певною мірою дала бій. 


Фото Павла Кубанова

Учора в першому матчі 2022 року синьо-жовті програли чинним чемпіонкам Європи з рахунком 0:7. Сьогодні в Бучі в «Академії спорту» відбувся другий спаринг з іспанками. Зазначимо, що допомогти господаркам із різних причин не змогли Воловенко, Кирильчук та Рубан.

Як і в першому матчі, іспанки володіли відчутною перевагою, тоді як українки переважно намагалися контратакувати. У першому таймі суперниці забили два м'ячі, а Сампер із пенальті влучила в стійку. Неодноразово доводилося вступати в гру й воротарям нашої команди.

У другому таймі Лорес оформила дубль, і лише після цього синьо-жовті врешті відповіли — після класного проходу ефектно забила Шульга. У підсумку підопічні Олега Шайтанова поступилися — 1:3, але перед континентальним форумом отримали надважливий досвід протистояння чинним чемпіонкам.

Нагадаємо, товариські поєдинки були приурочені до підготовки до фінального турніру Євро-2022, який проходитиме в Португалії 25—27 березня. Україна та Іспанія ввійшли до числа чотирьох учасників континентальної першості.
Товариський матч жіночих збірних із футзалу

Джерело - УАФ

Україна – Іспанія 1:3 (0:2)
Голи:
Шульга, 32 – Дженніфер Лорес, 8, 31, Ірене Кордоба, 20
Попередження: Шульга, 14 , Сидоренко, 33 (обидві – Україна)
На 14-й хвилині Ірене Сампер (Іспанія) не реалізувала пенальті (стійка)
Україна: Сагайдачна (Кислова, 13, Митрофанська, 28) – Шульга, Титова (к), Сидоренко, Скибіна – Бабенко, Дичко, Єрьоменко, Бурлаченко – Васковець.
Запас: Коваленко. 
Іспанія: Крістіна Гарсія (вр) – Іса Гарсія, Алехандра Де Пас, Патрісія Гонсалес, Ірене Сампер – Лаура Кордоба, Ірене Кордоба, Дженніфер Лорес, Аніта Лухан (к) – Даніела Домінгос, Майте Матео, Лусія Гомес, Алісія Бенете.
Запас: Марта Бальбуена (вр).
 



Жіноча збірна України з футзалу 19 січня провели другий спаринг проти Іспанії. "Синьо-жовті" вдруге поступились чемпіонкам Європи.

Україна – Іспанія 1:3
Голи:
Шульга, 32 – Лорес, 8, 31, Кордоба, 20
Нереалізований пенальті: Сампер, 14 (Іспанія)
  • Українська збірна вдруге за два дні провели товариський матч проти потужних іспанок.
  • Перша зустріч у Бучі завершилась розгромною перемогою гостей 0:7. Підопічні Олега Шайтанова не змогли забити гол престижу.

Іспанія знову розпочала матч першим номером. У першій 10-хвилинці Лорес розмочила нулі на табло. Українки надійно тримали оборону. Голкіперки Сагайдачна та Кислова мали чимало роботи у рамці воріт. Іспанки неодноразово загрожували українським володінням.

Нереалізований 11-метровий! Вже через шість хвилин гості отримали чудову нагоду подвоїти перевагу на табло. М'яч влучив у руку Шульги, а суддя призначив пенальті. До позначки підійшла Сампер, але стійка врятувала ворота Кислової.

Українки теж мало поодинокі моменти. Сидоренко після вкидання Кислової пробила в один дотик. Але постріл був легким для голкіперки Іспанії.

Гості допустили прикру для них помилку, яка привела до вільного удару для "синьо-жовтих". Титова та Шульга розіграли стандарт, але постріл Анни взяла на себе воротарка суперниць.

На останній хвилині Кордоба подвоїла перевагу іспанок – 0:2. Перша частина зустрічі завершилась перемогою Іспанії.

Перший гол у ворота Іспанії

Вже на перших секундах після свистка на другий тайм іспанки могли забити втретє. Але м'яч після удару пролетів поруч із дальньою стійкою.

На 31-й хвилині іспанка Лорес зробили рахунок 0:3 та оформила дубль у цій грі. Вже на наступній хвилині Шульга у силовому стилі відтерла від м'яча опонентку та прошила сітку воріт. Анна забила перший гол України за два матчі у ворота Іспанії – 1:3.

На більше українок не вистачило. Іспанія вдруге перемогла у Бучі, але цього разу з рахунком 1:3.

Джерело - Софія Кулай, Спорт 24

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.