Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022Футзал в миреЖіноча збірна Швеції оприлюднила склад на матчі з УкраїноюЧемпионат ЕвропыАнатолий Бадретдинов: «Антошкин всегда грозен на стандартах»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Должны быть довольны, что отскочили со Словенией»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей воскресенья: Сербия - Украина, Португалия - НидерландыЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 2. Сербія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 4: Словакия дебютирует с крупного поражения, Хорватия сильнее ПольшиЖенский футзалКапітанка «Легіон-Університету» Яна Гайда залишає команду

Олександр Хурсов: «Попрощалися з Микитою Шпигарем, бо зараз для нього головне – здоров’я»

Головний тренер «ДЕ Трейдингу» розповів про зміни в підготовці команди під час вимушеної паузи та розставання з Микитою Шпигарем


Через участь івано-франківського «Урагану» в елітному раунді Ліги чемпіонів домашній поєдинок 14 туру Parimatch Екстра-ліги «ДЕ ТРЕЙДИНГ» проведе 9 січня наступного року. Чи вплинув цей факт на організацію навчально-тренувального процесу команди? З таким питанням пресслужба «трейдерів» звернулася до головного тренера команди Олександра Хурсова.

– Безумовно, – сказав Олександр Олегович, – як тільки відповідний лист надійшов на адресу нашого клубу, ми не роздумуючи дали добро на перенесення календарного матчу із «драконами». Адже участь нашого чемпіона в європейському еліт раунді, це досягнення усього українського футзалу. Разом із гравцями – хто на базі, хто вдома – уважно спостерігаємо за матчами «Урагану». Вважаю, що поєдинок із «Леванте» франківці провели чудово. І в психологічному, і в тактичному плані. Заслужено перемогли. Найперше завдяки організації командної гри. Хто б там що не казав із приводу «Леванте», але будь-яка іспанська команда – це гідний та серйозний суперник, і щоб здолати його потрібні надзусилля. А ось у матчі проти «Бенфіки» стрибнути вище голови не вдалося. Дався взнаки клас суперників. А все-таки, іще не знаючи підсумкової турнірної таблиці, вважаю, що підопічні Максима Павленка виступили гідно. 

Ми ж і собі вимушений «антракт» намагалися спланувати таким чином аби дещо зменшити фізичні навантаження на гравців. Зазначу, що чимало футболістів мають мікропошкодження, даються взнаки давні травми. Намагаємося виконати «роботу над помилками», напрацьовувати нові ігрові зв’язки та взаємодію у різних поєднаннях «четвірок». Ті, хто протягом сезону мав менше ігрового часу (перш за все це стосується нашої молоді), наступної неділі гратимуть в чемпіонаті області за нашу другу команду. Хоча «ДЕ ТРЕЙДИНГ-2» у цьому турнірі грає поза заліком, завдання перемагати в кожному поєдинку ніхто не скасовував.
 

– На цьому тижні за  взаємною згодою сторін припинено дію угоди про співпрацю із Микитою Шпигарем. У чому причина?
– У складі «ДЕ ТРЕЙДИНГА» Микита з’явився іще у травні, зіграв всі матчі у «ДЕ-ТРЕЙДИНГ-ЛІЗІ», в «Металіст-лізі», взяв участь в усіх турнірах у міжсезоння, пройшов із нами всі збори й у хорошій формі підійшов до початку регулярного чемпіонату. Звичайно ж, ми розраховували на нього, на його бійцівські та ігрові якості. Та, як то кажуть, на рівному місці отримав пошкодження, переніс хворобу, далися взнаки рецидиви старих травм. Процес реабілітації затягнувся. Микита, як досвідчена відповідальна та обов’язкова людина, розуміє ситуацію, сам підійшов до мене і попросив про «тайм-аут». Для того аби загоїлися «старі рани», аби повністю вилікуватися та відновити свої найкращі кондиції. Зараз головне для нього – здоров’я. Лише час покаже чи зможе він вийти на свій минулий рівень. Все ж на його допомогу ми сподіваємося й надалі.

Джерело  "ДЕ Трейдинг"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.