Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022Футзал в миреЖіноча збірна Швеції оприлюднила склад на матчі з УкраїноюЧемпионат ЕвропыАнатолий Бадретдинов: «Антошкин всегда грозен на стандартах»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Должны быть довольны, что отскочили со Словенией»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей воскресенья: Сербия - Украина, Португалия - НидерландыЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 2. Сербія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 4: Словакия дебютирует с крупного поражения, Хорватия сильнее ПольшиЖенский футзалКапітанка «Легіон-Університету» Яна Гайда залишає команду

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. «Ураган» відпускає конкурентів

"Енергія" не може виграти 10-й матч поспіль, а "Ураган" відпускає "ХІТ" та "Продексім"


Фото: МФК "Продексім"

26 листопада
 

14.00. Продексім (Херсон) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 3:0
14:00. м. Херсон, ХФСК
Арбітри: Святослав Ключник, Олександр Максименко, Володимир Зігура (всі –Миколаїв)
Хронометрист: Леонід Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ)
Делегат: Микола Комаренко (Херсон)
Голи: Зварич, 9, Клаудіньо, 35, Корсун, 36
Попередження: Зварич, 14 - Сагайдачний, 27, Жуніньо, 29, Кравець, 36

 





 
27 листопада
 

13.00. Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) – АФФК Суми (Суми)  3:1 (3:0)
Арбітри: Володимир Болізюк, Ярослав Сторожук (обидва – Львів), Володимир Дзюра (Рівне)​
Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)​
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)
Делегат: Денис Пашкевич (Рівне)​
“Кардинал Рівнестандарт”: Бакінський – Волянюк, Фетько, Скибчик, Горпинич – Малиновський, Новак, Кручок, Кравчук – Бондар. Запасні: Рафальський, Панкратій, Мартиненко, Рибіцький.
Головний тренер: Олександр Бондар.
“Суми”: Балухта (Пєтухов) – Нагорний, Сметаненко, Гурєєв, Волков – Кефа, Зеленський, Зеленкевич, Ессаргіні – Ігумнов, Власенко. Запасний: Бакляк.
Головний тренер: Ярослав Пєсоцький.
Голи: Волянюк (2, 19), Малиновський (15) – Гурєєв (25).
Попередження: Зеленський (12), Сметаненко (13), Гурєєв (36).

До перерви рівняни, які прагнули реабілітуватися за невдалу гру у Сєвєродонецьку у минулому турі чемпіонату, декласували “Суми”. “Кардинал Рівнестандарт” повністю переважав суперника і міг забити вдвічі більше, ніж зрештою забив.

В самому дебюті гри гостей після удару Михайла Волянюка врятувала поперечина воріт. Вже на другій хвилині найкращий голеадор команди виправився. Михайло Волянюк відібрав м’яча у Гурєєва і пробив на техніку під голкіпером сумчан – 1:0.

Дубль оформити Михайлу завадила стійка воріт. Але згодом Фортуна віддала борг рівнянам. Універсал команди гостей Власенко у боротьбі з Романом Горпиничем замість партнера віддав передачу на Максима Малиновського. Той проштовхнув м’яча під воротарем – і це 2:0!

Втретє Євген Балухта дістав м’яча із сітки власних воріт перед самою перервою. Олексій Фетько видав розкішну передачу через увесь майданчик на Михайла Волянюка, той виграв позиційну боротьбу у Зеленського і перекинув м’яча над голкіпером “Сум” – 3:0.

Єдиний до перерви шанс у гостей – суперечливий епізод за участю Новака і Сметаненка. Гравець “Кардинала” справді притримав опонента у власному воротарському майданчику. Але падати універсал “Сум” почав чомусь тоді, коли Богдан Новак вже прибрав руки. І падав Олександр Сметаненко, будемо відверті, занадто картинно, за що й отримав попередження.

Втім, після перерви малюнок гри змінився. Гостям було нічого втрачати і вони увімкнули максимальні швидкості та грали без огляду на власні ворота. За такої гри “Кардинал Рівнестандарт” мав ще принаймні три шанси збільшувати рахунок. Рівняни не реалізовували неймовірні шанси. Навіть, виходи два – в – одного. Дмитро Скибчик пробив у Євгена Балухту. У воротаря сумчан влучив і Максим Малиновський. А Богдан Новак поцілив у стійку воріт.

“Суми” натоміть забили. Арсеній Гурєєв прошив м’ячем усю нашу оборону – 3:1. Гості цілком могли розраховувати і на більше. Адже матч “Кардинал Рівнестандарт” завершував із п’ятьма фолами. Але цього разу команда Олександра Бондаря вистояла.

Джерело - "Кардинал Рівнестандарт"




 

14.00. Viva Cup (Харків) – ХІТ (Київ) 1:6
14:00. м. Харків, ПС «Локомотив»
Арбітри: Олег Гопка (Черкаси), Ярослав Опришко (Кременчук), Андрій Швець (Харків)
Хронометрист: Денис Куций (Харків)​
Спостерігач арбітражу: Олексій Банасько (Фастів) 
Делегат: Ігор Шишка (Харків)
Голи: Калашник, 15 (далб-пен.) Школьний, 25, Лебідь, 25, 38, Чернявський, 27 (пен.), Боргун, 34, Літвінов, 40
Попередження: Васильєв, 9 Літвінов, 6, Лебідь, 12, Педяш, 23
Вилучення: Зміївський, 27 (Viva Cup)

У Харкові відбувся матч 13-го туру Parimatch Екстра-ліги сезону 2021/2022, в якому наш «ХІТ» здобув вольову перемогу над командою «Viva Cup» з рахунком 6:1.

У першій половині гри у наших не все виходило, а шість зафіксованих фолів призвели до дабл-пенальті на 15-ій хвилині (щоправда, шостий фол Сергія Журби був доволі сумнівним). Давид Калашник переграв Олександра Сухова, який спеціально вийшов на цей стандарт, пробивши над плечем нашого голкіпера. Надалі у раму повернувся Максим Лисенко, а господарі на куражі могли забити і другий гол, але Орест Боргун встиг вибити м’яч з порожніх воріт, а згодом Моспан пробив вище поперечини з хорошої позиції.

«ХІТ» повернувся у гру на 25-ій хвилині – Ярослав Лебідь пресингом змусив помилитися Ланко, а цим скористався Олександр Школьний – 1:1. А за кілька секунд наші вже були попереду, і знову після пресингу. Боргун відібрав м’яч у суперника, а Лебідь пробив під поперечину. А за пару хвилин ще один відбір від Ігоря Чернявського та Олександра Педяша призвів до вилучення у харків’ян. Ярослав Зміївський затримав Чернявського перед порожніми воротами і отримав червону картку. Сам Чернявський і реалізував пенальті – 1:3.

Надалі голкіпер «Viva Cup» Дмитро Литвиненко вже постійно виконував роль п’ятого польового, проте на 34-ій хвилині Орест Боргун після перехоплення вразив порожні ворота, збільшивши  перевагу «ХІТа». Наприкінці поєдинку столичні забили і п’ятий гол, тепер вже з ауту – Євген Сірий пасував, а Ярослав Лебідь забивав. А крапку у розгромі поставив Максим Літвінов після виходу «два в одного» і передачі від Школьного.

6:1 – «ХІТ» перемагає у Харкові, набирає 26 очок і посідає другу сходинку в турнірній таблиці. Наступна гра – у суботу, 4 грудня в Києві. У 14-му турі Екстра-ліги у гості до столичних приїде хмельницький «Сокіл».

Джерело - Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ» (Київ)






 

18.00. Ураган (Івано-Франківськ) – Енергія (Львів) 3:3 (2:3)
Голи: Кордоба (3), Абакшин (3, 24), Мих. Грицина (14 авт.) — Когут (9), Кузь (18)
"Ураган": Колток — Мик. Грицина, Радевич, Кордоба, Фаренюк, Коваль, Шеремета, Абакшин, Мих.Грицина, Швед — Левандівський, Заветаний, Масевич, Онуфрак.
"Енергія": Войтович — Кузь, Пелех, Марциняк, Квасній, Легендзевич, Когут, Теряєв, Ковальчук, Гасюк — Пітуля, Морикишка, Струк, Ременець.
Попередження: Швед (31) — Пелех (31), Легендзевич (31).
Арбітри: Леонід Жиронкін, Максим Кравченко (обидва – Київ), Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Тарас Дем'янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В'ячеслав Дараган (Київ)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Поєдинок "Енергії" та "Урагану" в Івано-Франківську завершився внічию 3:3.

Матч розпочався для львівських енергетиків з "холодного душу". На 3 хвилині спершу влучно з гострого кута пробив Роман Кордоба, а згодом Даниїл Абакшин результативним ударом завершив атаку господарів.

Одразу ж наставник "Енергії" Валерій Легчанов взяв тайм-аут і львів’яни зуміли вирівняти гру. Небезпека тепер була біля обох воріт. У львів’ян з хорошої позиції пробивав Юрій Когут — над поперечиною, потужний постріл Мар’яна Пелеха парирував воротар іванофранківців Роман Колток.

Неодноразово вступав у гру і голкіпер "Енергії" Назарій Войтович, а після удару Миколи Грицини м’яч влучив у стійку воріт.

Зрештою на 9 хвилині "зелено-білі" скоротили відставання. Юрій Когут перехопив м’яч і влучно пробив повз голкіпера.

А на 14 хвилині рахунок став рівним. Юрій Когут пресингував суперників, внаслідок чого м’яч опинився у сітці. Помилився Роман Колток, вибиваючи м’яч — він влучив у Михайла Грицину, на якого і записали автогол.

Через чотири хвилини енергетики повністю перевернули ситуацію у матчі. Мар’ян Пелех своєю передачею вивів Тараса Кузя сам на сам з воротарем і капітан львів’ян холоднокровно реалізував свою нагоду.

Наприкінці першого тайму господарі мали шанс зрівняти рахунок, однак удар Віталія Радевича "потягнув" Назарій Войтович.

На старті другої половини зустрічі команди обмінялись дуже хорошими нагодами: спершу стійка врятувала господарів після пострілу Тараса Кузя, а згодом у штангу влучив Даниїл Абакшин.

На 24 хвилині господарі зуміли відігратися. Голкіпер енергетиків парирував удар Назара Шведа, однак першим на добиванні опинився Даниїл Абакшин.

Після цього обидві команди створили ще чимало нагод, аби вирвати перемогу. В "Енергії" можна відзначити моменти в Олега Гасюка, Тарас Кузя, Олега Легендзевича.

В "Урагану" небезпечно атакували Артем Фаренюк, Назар Швед, Роман Кордоба, Віталій Радевич — захист львів’ян на чолі з Назарієм Войтовичем зіграв надійно.

А на останній хвилині гри знову було гаряче біля воріт господарів. Двічі Юрій Когут виходив один на один з голкіпером, однак Роман Колток врятував свою команду. Зрештою фінальна сирена зафіксувала бойову нічию в енергетичному дербі.

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"

Дебют "енергетичного" дербі залишився за "драконами". На 3-й хвилині матчу Кордоба та Абакшин протягом 37 (!) секунд встановили 2:0 на користь господарів. Далі Микола Грицина з дальної відстані влучив у стійку. Втім, ближче до середини тайму львів'яни зуміли перехопити ініціативу. Спочатку Колток у карколомному стрибку впорався з пострілом Пелеха, а згодом ексураганівець Когут, обікравши Кордобу, пробив точно в ціль - 2:1. Після пропущеного м'яча Максим Павленко взяв хвилинну перерву. Настанови тренера струснули "драконів", які знову загрожували воротам Войтовича - голкіпер діяв безпомилково після ударів від Шведа та Фаренюка. За іронією долі, коли гол був як ніколи близьким, пропустили... "дракони". Непорозуміння в обороні завершилось автоголом від Михайла Грицини - 2:2. Як це не парадоксально, та на перерву лідерами пішли гості. Кузь майстерно реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером - 2:3. Останнє слово у першому таймі було за господарями, та Войтович потягнув удар Радевича з нижньої "шістки".

Після відпочинку "Ураган" продовжував загрожувати воротам львів'ян. Фаренюк з кількох метрів не зміг переправити "круглого" у рамку, Абакшин влучив у стійку, а Швед свою ближню дуель Войтовичу програв. На 24-ій хвилині Абакшин встиг на добивання після пострілу Шведа і змусив шаленіти трибуни Манежу КФВ - 3:3! Далі знову добряче довелось попрацювати голкіперу гостей, який впорався з випадами Радевича та Кордоби. Коли ж і голкіпер був безсилий на допомогу прийшла поперечка - Фаренюк після передачі Кордоби випробував на міць каркас воріт. На цьому дива Войтовича у рамці не завершились - на 33-ій хвилині він тричі (!) протягом атаки врятував свою команду від неприємностей. На останній хвилині матчу своєрідну "естафету" сейвів від свого колеги по амплуа прийняв Колток. Когут двічі вивалювався віч-на-віч з голкіпером і двічі переможцем з дуелі вийшов страж воріт господарів. У підсумку, 3:3 - бойова нічия в черговій серії "енергетичного" дербі українського футзалу.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"






 

Найкращі бомбардири

1.) Михайло Волянюк (Кардинал-Рівнестандарт) – 11
2-3.) Роман Горпинич (Кардинал-Рівнестандарт) – 9
2-3.) Ярослав Лебідь (ХІТ) – 9
4.) Олександр Школьний (ХІТ) – 8
5-13.) Євген Сірий (ХІТ) – 7
5-13.) Олександр Педяш (ХІТ) – 7
5-13.) Микола Білоцерківець (Продексім) – 7
5-13.) Михайло Зварич (Продексім) 7
5-13.) Клаудіньо (Продексім)  7
5-13.) Юрій Когут (Енергія) 7
5-13.) Тарас Кузь (Енергія)  7
5-13.) Кирило-Ілля Бабак (Сокіл) – 7
5-13.) Даниіл Абакшин (Ураган)  7

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.