Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022Футзал в миреЖіноча збірна Швеції оприлюднила склад на матчі з УкраїноюЧемпионат ЕвропыАнатолий Бадретдинов: «Антошкин всегда грозен на стандартах»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Должны быть довольны, что отскочили со Словенией»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей воскресенья: Сербия - Украина, Португалия - НидерландыЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 2. Сербія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 4: Словакия дебютирует с крупного поражения, Хорватия сильнее ПольшиЖенский футзалКапітанка «Легіон-Університету» Яна Гайда залишає команду

Ліга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). Анонс

У суботу, 4-го грудня, франківський "Ураган" у Лісабоні проведе матч 3-го туру Елітного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти угорського "Халадаша".


Матч відбудеться на майданчику спорткомплексу Pavilhão Fidelidade і розпочнеться о 19:00.

"Халадаш", як і перший суперник франківців в Португалії "Леванте", є дебютантом єврокубків. Минулого сезону підопічні Хуана Родрігеса вперше у своїй історії вибороли "золото" чемпіонату Угорщини і здобули право представляти свою країну на міжнародній арені. І роблять це доволі непогано. Розпочавши свій шлях в Лізі чемпіонів з Попереднього раунду, угорці зуміли показати серію з шести (!) перемог на старті єврокубкової кампанії. У рамках попереднього раунду "Халі" обіграв норвезьку "Ултейру" (5:1), люксембурзький "Діфферданж" (4:3) та албанську "Тірану" (3:2). Згодом в Основному раунді під натиском угорців не встояли мальтійський "Луксол" (6:2), польський "Рекорд" (4:3) та шведський "Хаммарбю" (6:4). Втім, переможну серію "Халадаша" перервала "Бенфіка" вжу у португальському міні-турнірі - 3:8 на користь "орлів". 

Довший час "Халадаш" перебував в тіні одного з грандів угорського футзалу клубу "Раба ЕТО" з Дйора. Шанувальники футзалу пам'ятають цей амбітний клуб як творця чи не головної сенсації в розіграші Кубку УЄФА сезону 2017/18. Тоді команда під орудою не менш знаного українським вболівальникам наставника Хаві Родрігеса зробила справжній фурор і пробилась до Фіналу чотирьох єврокубка. Саме тоді в Європі і заговорили про футзал в Угорщині. На жаль, "Рабу" спіткали фінансові труднощі, тож команда була розформована, а "Халі", в свою чергу, посів місце флагмана чемпіонату сусідньої країни. Протягом п'яти останніх років команда двічі ставала переможцем Кубка Угорщини, здобувала бронзові та срібні нагороди чемпіонату, а апогеєм виступів (станом на сьогодні) стало звання чемпіонів країни.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК "Ураган". Напередодні гри, а саме о 18:15 розпочнеться робота передматчевої студії з цікавими експертами, прямими включеннями з Лісабону і ексклюзивними матеріалами! Також віддані вболівальники "драконів" протягом матчу матимуть змогу взяти участь у крутих розіграшах та виграти цінні подарунки від Фан-шопу клубу! Вмикайте трансляцію і вболівайте за "драконів"!

"Ураган" Івано-Франківськ, Україна – "Халадаш", Угорщина
4 грудня. Ліга чемпіонів УЄФА, Елітний раунд, група D, 3 тур. м. Лісабон, Pavilhão Fidelidade - 19:00.
Арбітри: Каміл Четін, Озан Сойкан (обидва - Туреччина), Віктор Берг-Аудік (Франція)
Хронометрист: Кріштіану Хосе Кардозу Сантос (Португалія)

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

У суботу, 4-го грудня, івано-франківський «Ураган» проведе свій останній матч в елітному раунді Ліги чемпіонів. Суперником команди Максима Павленка стане угорський «Халадаш».

«Дракони» тріумфально стартували в еліт-раунді, зумівши обіграти віце-чемпіона Іспанії «Леванте» з рахунком 5:3. Але наступний матч івано-франківців проти лісабонської «Бенфіки» зовсім не приніс позитивних емоцій українським любителям футзалу – поразка 0:4. «Халадаш» взагалі програв дві зустрічі – господарям майданчика з рахунком 3:8 та іспанцям з рахунком 2:3.

Таким чином, майбутня зустріч не має турнірного значення: і «Ураган», і «Халадаш» вже не зможуть претендувати на перше місце групи, яке дає право зіграти у Фіналі чотирьох. Існує ймовірність, що три команди наберуть однакову кількість очок (таке відбудеться при перемозі «драконів» та успіху «Леванте» у матчі з «Бенфікою»). За регламентом у такому разі насамперед враховуватиметься різниця голів у матчах між цими суперниками. І тут «–4» у поєдинку з лісабонцями стало фатальним для івано-франківців, які втратили шанси на продовження боротьби за путівку до вирішальної стадії Ліги чемпіонів.
 

«Халадаш» минулого сезону вперше став найкращою командою своєї країни, у фінальній серії обігравши «Береттьоуйфалу». Дебютувавши у Лізі чемпіонів, «Халадаш» став переможцем своєї групи основного раунду. У міні-турнірі, який проходив у мальтійській Гзірі, «Халадаш» обіграв місцевий «Луксол Сент-Ендрюс» (6:2), польський «Рекорд» (4:3) та шведський «Хаммарбю» (6:4).

«Халадаш» укомплектований досвідченими футболістами. Наприклад, Золтан Дрот захищав кольори збірної Угорщини далекого 2013-го, коли «мадяри» протистояли національній команді України у плей-оф за право зіграти на Євро-2014. До речі, Дрот забивав у кожному з чотирьох матчів згаданої фінальної серії з «Береттьоуйфалу». Також до збірної Угорщини регулярно викликається досвідчений Річард Давид. Є у «Халадаша» і бразильські легіонери – Леандро, Енріке та Люгі.

Що ж, відсутність турнірної мотивації не повинна позначитися на настрої гравців «Урагану», адже на кону стоятиме престиж як івано-франківського клубу, так і нашої країни. Тому чекаємо від нашого чемпіона перемоги в останньому матчі «драконів» у поточному євросезоні.

Прогноз Sport.ua: перемога «Урагану».

Джерело - Олександр Снітко, Sport.ua 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.