Чемпионат ЕвропыКирило Ципун: «Ми знаємо як діяти проти таких команд, як Португалія, а головне – вміємо це робити й віримо у це»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «З Португалією гратимемо в усіченому складі, додасться лише Сергій Журба»Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «Олег Солодовник как проводил тренировки в 2001 году, так же он их проводил и в 2009 году»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. «BudmonsteR» не встояв перед «ДЕ Трейдингом»Испания«Вальдепеньяс» подписывает Рибейро и прощается с ЧиноЛитваТарас Онуфрак та Віктор Кравцов стали гравцями литовського «Вікінгай»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 8: Грузия вышла в 1/4 финала, Испания не переиграла АзербайджанКазахстанДанил Карпюк: «В Казахстан отправился за игровой практикой»Чемпионат ЕвропыАрнольд Кнауб: «Гол Игиты изменил все»Чемпионат ЕвропыЭухенио Муньос Фернандес: «Дуглас с Игитой в состоянии выиграть любой матч»Чемпионат ЕвропыАмиржан Муканов: «В матче с финнами Казахстан был ближе к уровню ЧМ-2021»Экстра-лига«Ураган» припинив співпрацю з Тарасом ОнуфракомВторая лигаЯрослав Аксенов: «Самая страшная «пиханина» была от Тараса Шпички, когла мы проиграли в Ковеле 7:9»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Босния и Герцеговина – Грузия, Испания – АзербайджанЧемпионат ЕвропыАркадий Белый: «В сборной Азербайджана пора бы случиться какой-то смене поколений»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 7: Хорватия проиграла «всухую», Словакия заработала первое очко в историиФутзал в мире29 січня в Парагваї стартує Копа АмерикаЧемпионат ЕвропыЗ 3 туру групового етапу вболівальники зможуть відвідати матчі Євро-2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR (Київ) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). АнонсЧемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»

Parimatch Кубок України 2021/22. Стартові матчі другого попереднього раунду. Результати, огляди, відео

Пропонуємо вашій увазі підсумки перших поєдинків другого попереднього раунду Parimatch Кубка України сезону 2021/22


5 листопада 

«Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) – «Хмельницькі Делікатеси» (Хмельницький) – 3:1 (2:0)
Голи: Олександр Дичук (5), Андрій Ткачук (13), Олександр Сименко (32) – Владислав Гресь (28)
Попередження: Василь Баланик (40) – Назар Рибчинський (27)
"Ураган-2-КФВ": Хомяк - Сименко, Дичук, Коробка, Бессонов - Бойків, Британ, Пицик, Остафійчук, Баланик (к), Бельбас, Ткачук - Гордієвич (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.
"Хмельницькі Делікатеси": Тимощук (в) - Гресь, Рибчинський, Лісніченко, Слобода - Сакович (к), Мельник, Токарчук, Кіт, Наконечний, Яровий, Замогильний - Дячук (в). Головний тренер: Дмитро Мартинюк.
Попередження: Баланик (40) - Рибчинський (27).

Дублери "драконів" свій перший матч у Кубку України зіграли на домашній арені проти "Хмельницьких Делікатесів". Вже на 5-ій хвилині Дичук першим встиг на добиванні і відкрив лік голам у матчі - 1:0. Далі господарі тримали у напрузі оборону подолян, а відзначитись вдруге вдалось на екваторі першої половини. Це Ткачук реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером - 2:0.

Після відпочинку доволі несподіваним став гол, забитий гостями - Гресь потужним ударом пробив Хомяка, сквитавши один м'яч. Втім, за чотири хвилини Сименко повернув "драконам" перевагу у два м'ячі і встановив остаточні 3:1 на користь господарів. Матч-відповідь відбудеться 20-21 листопада в Хмельницькому.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"



«Любарт» (Луцьк) – «Автомобіліст-Бульвар» (Житомир) – 6:1 (2:0)
Голи: Владислав Козачок (7), Сергій Степанюк (31), Дмитро Романюк (33), Назар Сеник (35), Роман Дацюк (39) – Іван Чапський (15 – автогол), Артем Корольчук (35)

У п’ятницю, 5 листопада, “Любарт” розпочав свої виступи в рамках Parimatch Кубку України. Суперником князів став “Автомобіліст-Бульвар” із Житомира! 

Після пропуску двох матчів підряд, у склад лучан повернувся досвідчений Сергій Степанюк Сергій Степанюк. Разом із цим інший костопільчанин Роман Дацюк Дацюк Роман вперше вийшов за “Любарт” на домашньому паркеті. Тиждень тому, у дебютному матчі, він відзначився дублем у ворота “драконів”, тож і сьогодні від нього очікували багато.

З перших секунд господарі почали загострювати і вже на другій хвилині, після удару Степанюка, гостей врятувала стійка. Князі продовжили тиснути на автомобілістів і після кількох невдалих спроб, розкатали оборону суперника в три паси. Комбінація завершилася результативним замиканням Владислава Козачка Владік Козачок - 1:0! 

Забитий м‘яч не зупинив «Любарт». Підопічні Бугайчука продовжили домінувати та створювати моменти. Як наслідок - удар Володимира Баденчука Вова Баденчук зрикошетив прямісінько у сітку 2:0. 

У хлопців було чимало нагод, щоб в кілька разів збільшити свою перевагу, проте до перерви голів глядачі більше не побачили.  

Старт другого тайму став відзеркаленням першого. Знову шалений пресинг Степанюка змушував захист гостей помилятися та відкривати зони для моментів нашої команди. Які, щоправда, не поспішали трансформуватися у взяття воріт. 

Чим далі, тим більше гра нагадувала тренування, в якому сильніша п‘ятірка «возить» слабшу. Житомир фактично не ходив в атаку, а «Любарт» повинен був забивати, щонайменше, п‘ять разів. 

Аж на 31 хвилині Сергію Степанюку нарешті вдалося перервати тимчасову засуху, засвітивши на табло 3:0. 

Ще більшою перевагу господарів зробив Дмитро Романюк. «Клінс», отримавши передачу з кутового,   технічним ударом з відстані «поховав» голкіпера автомобілістів. 4:0. 

Автором п‘ятого голу став Назар Сеник. Молодий універсал вдало увійшов у гру, опинившись в потрібному місці та в потрібний час. 5:0.
 
В останні хвилини гості встигли забити гол «престижу», але й пропустили вшосте. Автором останнього взяття став  Роман Дацюк.

Тож святкуємо першу перемогу в цьому сезоні та готуємося до матчу-відповіді у Житомирі! 

Джерело - ФК «Любарт»



 


6 листопада 

«SkyUp» (Київ) – КІВС «Енергія-2» (Львів) – 8:3 (3:2)
Голи: Морено (2, 39), Владислав Корнєв (4), Максим Чеберяк (8), Ігор Салтанов (32, 37), Роман Бакум (38), Апті Накаєв (40) – Ігор Тимців (4), Богдан Білюк (6), Андрій Саламаха (32)
Попередження: Апті Накаєв (30) – Богдан Білюк (14)
КІВС: Яремчук - Білюк (Цар) , Саламаха, Герчаківський (Мурин), Константінов - Король, Хорош, Лютий, Тимців (Оленяк) - Чудний;

КІВС "Енергія-2" давала гідний опір досвідченому та іменитому супернику поки були сили та поки дива у воротах творив Юрій Яремчук. Наша команда до останнього зберігала інтригу у матчі але останні хвилини нівілювали усі старання...

Поступаємось в Києві і шанси на те аби вийти у наступний етап дуже мізерні.

Джерело - КІВС Футзал



 

«In.IT» (Львів) – «INTER» (Донецьк) – 1:5 (0:2)
Голи: Роман Саприка (25) – Денис Хруль (4), Денис Сандецький (17, 40), Олександр Колесников (30, 34)
Попередження: Володимир Гриник (24) – Максим Солонина (24)
Нереалізований дабл-пенальті: Вадим Дробашко (20) – «INTER»
In.IT:  Грицків – Гриник, Танечник, Писько, Галамага, Багряк – Саприка, Когут, Абрамчук, Буцик, Задорожний.
INTER: Максименко, Ніколаєв – Колесников, Дробашко, Сєхов, Сандецький, Охременко, Почебут, Д. Клочко, А. Борсук, Солонина, Хруль.


 

«SKIDKA» (Київ) – «Нікма» (Запоріжжя) – 1:2 (0:0)
Голи: Юрій Щериця (29) – Владислав Ященко (27), Роман Сухаревський (28)
Попередження: Юрій Щериця (29), Андрій Назаров (39) – Роман Стефурак (29)


 


«Human» (Дніпро) – «Comfort Life» (Буча) – 2:3 (0:2)
Голи: Артем Петренко (36), Ярослав Шибинський (37) – Руслан Ніфталієв (8), Артем Шундрик (12), Олександр Шамотій (29)
Попередження: Сергій Дубовик (29), Олександр Касаткін (32) – Іван Веремійчук (14), Ігор Кіян (38)
 


«Рятувальник» (Ромни) – «BudmonsteR» (Київ) – 1:3 (1:2)
Голи: Олександр Колеснік (16) – Сергій Степаненко (9, 12, 40)
Попередження: Денис Завгородній (2) – Роман Демчук (18), Максим Алєксюк (28)

У першому матчі другого попереднього етапу Parimatch Кубка України, який відбувся сьогодні у місті Конотоп, роменський «Рятувальник» зазнав поразки з різницею у два м’ячі від столичного клубу «BudmonsteR». Єдиний гол у складі «рятувальників» забив Олександр Колеснік, який виводив команду на цю гру у ролі капітана. Матч-відповідь підопічні Ігора Салівона проведуть на виїзді вже за два тижні.

Джерело - АФС

 

«Урожай» (Чернівці) – «Ужнет» (Ужгород) – 8:3 (4:2)
Голи: Юрій Головачук (13, 15), Сергій Максимчук (14, 28, 38), Геннадій Куляк (16 – з дабл-пен., 20 – автогол, 27), Михайло Рябий (25) – Євген Царук (14), Юрій Стасюк (36)
Попередження: Ігор Мицак (5) – «Ужнет»

«Галицька здоба» (Львів) – «Славута» (Славута) – 4:4 (2:1)
Голи: Богдан Стефанків (3), Тарас Мацик (14, 38 – з пен.), Ігор Подолюк (25) – Максим Савенко (12), Віталій Рябоконь (32, 38), Ігор Кушецький (37)
Попередження: Роман Москалик (25) – Віталій Поплевічев (38)
Вилучення: Роман Москалик (39) – друга ЖК
ФК «Галицька здоба»: Макогон, Марухняк, Коваль, Стефанків, Мацик, Третяк, Подолюк, Стегніцький, Москалик, Тригубець
ФК «Славута»: Денчук, Концеба, Кушецький, Савенко, Поплєвічев, Мануйленко, Рябоконь, Баландюх, Самойлюк, Тихонець, Денисюк, Кудрик, Заносій, Петросюк. 
Голи: Стефанків, 3, Мацик, 14, 38 (п.), Подолюк, 25 – Савенко, 12, Рябоконь, 32, 38, Кушецький, 37. 
Попередження: Москалик, 25 – Поплєвічев, 38. 
Вилучення: Москалик, 39 (друге попередження). 
Найкращі гравці за версією пресслужби "Галицької здоби": Роман Москалик – Віталій Рябоконь.

6 листопада, у палаці спорту «Галичина» вчетверте у своїй історії команда господарів стартувала у розіграші Кубка України. Суперником «пекарів» на стадії другого попереднього етапу виступив амбітний колектив, який виступає в Першій лізі України ФК «Славута». 

На правах фаворита протистояння звітний поєдинок краще розпочали гості. Вони у буквальному сенсі цього слова закрили «червоно-жовтих» на своїй половині майданчику й почали створювати момент за моментом. Зокрема, чудову нагоду забити мав Максим Савенко, але голкіпер ФК «Галицька здоба» Михайло Макогон був на місці. 

Підопічні Сергія Тригубця витримали стартовий натиск і вже в першій атаці забили. Тривала третя хвилина поєдинку, коли  помилки у центральній половині майданчику допустився Антон Денчук. Тут як тут був  капітан «пекарів» Богдан Стефанків, який спрямував «шкіряного» у незахищені ворота ФК «Славути» - 1:0. 

Після забитого м’яча ситуація на майданчику не змінилася. «Славута» й на далі грала першим номером, а ми переважно захищалися. Щоб хоч якось вирівняти гру вже з 6-ої хвилини головний тренер нашої команди почав використовувати гру з п’ятим польовим. По черзі то Михайло Макогон, то Андрій Коваль підключалися до атак своєї команди. І варто сказати, що саме завдяки цій тактиці вдалося «перекусити» гостей. Двічі наша команда могла забивати, але після ударів Ігоря Подолюка та Павла Стегніцького за «Славуту» вже вдало зіграв їхній голкіпер. 

«Не забиваєш ти – заб’ють тобі», Вкотре це правило спрацювало на 12-й хвилині. Здається з не складним ударом Максима Савенка голкіпер «пекарів» впоратися не зумів – 1:1. Радість гравців із Хмельницької області була не тривалою, адже вже за 2 хвилини «Галицька здоба» знову була попереду. Андрій Коваль наважився на удар із-за меж штрафної, Антон Денчук не вдало відбив м’яч і Тарас Мацик був тут як тут на добиванні – 2:1. 

За мінімальної переваги в рахунку команди й пішли на перерву. 

Після відпочинку команди влаштували справжній трилер і безперечно вже після гри учасники львівсько-хмельницького протистояння погодилися, що цей матч став одним із найвидовищніших у цей ігровий день. 

По ходу другого тайму ФК «Галицька здоба» вів у рахунку – 3:1 (за «червоно-жовтих» відзначився Ігор Подолюк), могли ми забивати четвертий м’яч, але не зробили цього. Натомість підопічні Івана Скіцка зуміли здійснити неймовірнй камбек. Гравці ФК «Славути» не те що відігралися, а й вийшли вперед, грали в більшості (за друге попередження вилучили з майданчику Романа Москалика). Але, у підсумку все завершилося бойовими – 4:4 й матч-відповідь у місті Славута за два тижні обіцяє бути дуже й дуже цікавим. Неймовірний матч!

Сергій Тригубець, ФК «Галицька здоба»

– Сергію, які враження від матчу, задоволені результатом? 
– Сьогодні ми грали з хорошою, організованою командою і ми у свою чергу робили все можливе на майданчику щоби зіграти достойно перед собою та своїми вболівальниками. З оптимізмом дивимося на матч-відповідь, будемо готуватися. Шкода що не вдалося втримати переможний рахунок. На мою думку, у наступний раунд вийде та команда, яка в день матчу буде більше хотіти перемогти. Всім, хто за нас вболівав велике дякую. Тільки перемога!

Іван Скіцко, ФК «Славута»

– Іване, ваш коментар по сьогоднішній грі? 

– Якщо взяти у загальному, то ні результатом, ні грою ми незадоволені. Хоча, так як складалася гра, здається ми би мали бути задоволені результатом на табло. «Галицькій здобі» гри не треба, їм найголовніше результат, а нам треба і те, й інше. Поки що гри в нас немає, але це напевно через те, що на нас тисне результат. У нас максимальні завдання, тому так. Більшого очікував в цій грі від лідерів команди. 

– Під час гри обидві команди були незадоволені суддівством. Які у вас претензії до рефері?
– Перше що нам не сподобалося, що грає львівська команда й судять місцеві арбітри. Невже по цілій Україні не можна знайти людей з іншого регіону, які б відсудили цей матч? Другий момент, вони дійсно помилялися в обидві сторони, а ще кажуть що арбітри досвідчені. Ми вкладаємо кошти у футзал для того щоб судили нормально, а виглядає так, що на нас вчаться. Це стосується як цієї гри, так і минулої у Рівне проти «Кардинал-Рівнестандарт 2-ДЮСШ №4». Рівень кваліфікації арбітрів був дуже низьким.  

– Як будете готуватися до матчу-відповіді? 
Однозначно буде така ж гра як і у Львові. Можливо нам буде трохи легше у домашніх стінах. Наше завдання зараз підготуватися та виконати завдання – пройти у наступний етап Кубка України з футзалу. 

Джерело - "Галицька здоба"


 

«Геологія» (Кременчук) – «Технологія-Агросвіт» (Суми) – 4:5 (2:3)
Голи: Ілля Юрченко (14, 22), Сергій Аліфанов (18), Олександр Нагернюк (24) – Євген Петраков (5), Костянтин Сорока (8, 28), Руслан Острога (11, 29)
Попередження: Сергій Аліфанов (28) – Руслан Острога (26)
Нереалізований дабл-пенальті: Руслан Острога (38)

На відміну від роменського «Рятувальника», «Технологія-Агросвіт» розпочала виступи у Parimatch Кубку України більш вдало, але нерви своїх вболівальників хлопці випробували добряче. Ведучи у рахунку з різницею у три м’ячі, «біло-сині» дали можливість супернику не тільки відігратися, але й вийти вперед. На щастя, представники Сумщини зуміли вчасно зібратися з думками, і таки втілили свою перевагу у майстерності у переможний рахунок на табло. «Дублем» у складі нашої команди відзначився Руслан Острога, який ще донедавна виступав за АФФК «Суми», а Євген Петраков, Костянтин Сорока та Євген Мороз забили по одному м’ячу. Вже за рахунку 4:5 шанс оформити «хет-трик» мав Острога, але з його ударом з десятиметрової позначки впорався воротар.

Друга зустріч цих команд у рамках другого попереднього етапу Parimatch Кубка України відбудеться у Сумах за два тижні.

Джерело - АФС

 
 

«Бастіон» (Львів) – «Юрінновація» (Київ) – 11:0 (4:0)
Голи: Назарій Цимбаляк (3), Любомир Дроф’як (7), Олег Іванишин (24), Сергій Шафранський (18, 24, 28), Михайло Чабан (30), Віталій Танський (31, 37), Ігор Кудінов (33), Андрій Любуська (37)

Що це було? Мабуть, у кожного виникне подібне запитання, коли поглянемо на статистику нашої команди в дебютному поєдинку сезону 2021/22. Яскрава перемога над учасником першої ліги чемпіонату м. Києва розпочалась уже з третьої хвилини. Цимбаляк вдало зіграв на добиванні та відкрив рахунок в зустрічі - 1:0. Уже за мить Дрофяку вдалось подвоїти перевагу, а ближче до перерви свої бомбардирські якості продемонстрували Олег Іванишин та Сергій Шафранський. Як підсумок, на перерву ідемо з-за рахунку 4-0 на власну користь.

Ще більше результативних дій припали на заключні 20 хвилин зустрічі. Спершу хет-трик до свого активу записав нестримний Шафранський, після чого дублем відзначився Танський. Поміж тим один м‘яч провів Чабан, а під завісу зустрічі своє слово сказали Кудінов та Любуська. Отож, 11-0, які снитимуться команді суперника ще досить довго.

Джерело - МФК "Бастіон"

«Б.Є.Д.А.» (Миколаїв) – «Легіон» (Дніпро) – 3:10 (0:5)
Голи: Олександр Суботник (32), Олег Франчук (33) – Євгеній Дмитрієв (6, 35), Михайло Макшанов (11, 13, 22 – автогол, 37), Роман Кокотяк (13), Віктор Ковальов (20), Сергій Чорнорот (29), Денис Дуков (34 – з дабл-пен.)
Попередження: Денис Расторгуєв (25), Олег Гуменюк (31), обидва – «Б.Є.Д.А.»

7 листопада 

«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – «Адвокат і Ко» (Кременчук) – 8:1 (2:0)
Голи: Артем Мороховець (11, 31, 40), Олександр Маржановський (16), Дмитро Делятинський (32), Уссама Тумзін (35), Олександр Синенко (35), Антон Гай (38) – Артем Стрижак (29)
Попередження: Назар Хрієнко (20), Ваге Саркісян (33), Дмитро Ніколаєв (40), всі – «Адвокат і Ко»
Нереалізований дабл-пенальті: Ваге Саркісян (38)



12 листопада

«CLUST-NPU» (Київ) – «Гепард» (Харків) – 1:2
Голи:
Олександр Карбула, 26 – Олександр Поживотько, 39, Іван Литвинов, 40
Попередження: Сергій Чеберяк, 12, Денис Бланк, 14 (обидва - CLUST-NPU)


 


Базові дати матчів-відповідей цієї стадії: 20-21 листопада.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.