Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Parimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Матчі-відповіді. Результати, огляди, відео

Огляд повторних поєдинків третього попереднього етапу Parimatch Кубка України сезону 2021/22


Фото: МФК "Бастіон"

15 грудня

«Технологія-Агросвіт» (Суми) – «SkyUp» (Київ) – 0:5
Голи:
Андрій Ардашніков, 7, 12, Роман Бакум, 28, Юліан Горбатий, 33, Іван Олійник, 40
Попередження: Морено, 33 (SkyUp)
Перший матч – 0:6

У повторному матчі третього попереднього раунду Parimatch Кубка України сумська об’єднана команда знову поступилася столичному клубу «SkyUp».
 

 
18 грудня

«Легіон» (Дніпро) – «BudmonsteR» (Київ) – 0:1
Гол:
Іван Гребенюк, 13
Попередження: Михайло Макшанов, 3, Артем Кокотяк, 6, Роман Кокотяк, 23, Данило Лутай, 29 – Сергій Степаненко, 3, Олександр Пекний, 7, Андрій Полещук, 23, Сергій Конопчук, 25
Вилучення: Сергій Степаненко, 7 (друга ЖК, BudmonsteR)
Перший матч – 1:4
 

«Бастіон» (Львів) – «INTER» (Донецьк) – 4:6
Голи:
Олександр Колесников, 19 (а/г), Віталій Танський, 21, 22, Андрій Любуська, 34 – Денис Хруль, 2, 6, Олександр Колесников, 12, 36 (дабл-пен.), Ярослав Заворотний, 34, Микола Кодацький, 40
Попередження: Андрій Любуська, 8, Сергій Шафранський, 28, Ігор Стасюк, 30, Ігор Кудінов, 36 – Ярослав Заворотний, 28
На 32-й хвилині Дмитр Клочко (INTER) не реалізував дабл-пенальті
Перший матч – 1:4

Два різних тайми, десять голів, чудові сейви, однак лише один переможець. Фантастичний матч у Львові провів «Бастіон» з «Інтером». Після поразки в гостях шансів у наших хлопців було значно менше, ніж суперника. Правда, кожен, хто був присутнім на трибунах палацу спорту «Галичина» повинен подякувати футзалістам Володимира Партина за хорошу самовіддачу.

Не будемо лукавити, а старт поєдинку ми все ж таки провалили. Денис Хруль вирвався на оперативний простір та відкрив рахунок в зустрічі. Не пройшло і чотирьох хвилин як останній оформив дубль - 0:2. Всередині тайму вдалось частково вирівняти гру, але справа до голів дійшла лише ближче до свистка на перерву. Олександр Колесников чудовим ударом в дальній кут збільшив гандикап до трьох голів, хоча вже за мить індивідуальні якості Віталія Танського змусили капітулювати Максименка - 1:3.

Другий тайм для «Бастіону» стає по-справжньому показовим. З інтервалом в одну хвилину двома м‘ячами відзначається вищезгаданий Танський, а на 34 хвилині Любуська виводить господарів уперед - 4:3. Дещо шоковані гості досить швидко оговтались. Буквально після розіграшу з центру майданчика Завортний опинився в потрібному місці у потрібний час та відновив паритет. Сили у «Бастіону» були не безмежні, тому довелось частіше порушувати правила. На 36 хвилині «Інтер» здобув десятиметровий. Вирок чітко реалізував Колесников - 4:5. Зауважимо, що більшу частину протистояння команда Цимбаляка грала з п‘ятим польовим виконавцям і лише перед самою сиреною  допустилась прикрої втрати, якою скористався Кодацький. Отож, поразка 4-6, котра зробить нас тільки сильнішими.

Джерело - МФК "Бастіон"

 
«Любарт» (Луцьк) – «Human» (Дніпро) – 3:4
Голи: Роман Дацюк, 7, Володимир Баденчук, 9, Сергій Степанюк, 31 – Артем Петренко, 8, Ярослав Шибинський, 21, Сергій Беденок, 26, Андрій Засенко, 37
Попередження: Артем Петренко, 36 (Human)
Перший матч – 4:2

У суботу, 18 грудня, «Любарт» провів свій останній домашній матч у багатому на трофеї для нас 2021 році. Суперником князів став дніпровський “Human”, а зустрілися вони в рамках третього попереднього етапу Parimatch Кубку України. Перша гра відбулася два тижні тому у Дніпрі. Перемогу тоді святкувала наша команда з рахунком 4:2.

І хоча перевага в два м‘ячі виглядала доволі комфортною, виходити розслабленими проти підопічних Андрія Засенка було б злочином. Варто лише згадати, що в минулому раунді змагань вони вирвали підсумкову вікторію лише у виїзній грі, спершу програвши домашню 2:3. 

Після свистка обидва колективи стрімко обмінялися небезпечними моментами і активно продовжили баталію. На щастя для нас, цей обмін загрозами завершився голом Романа Дацюка, який у фірмовому стилі, розвернувшись на позиції «стовпа», пробив Дениса Дубовика. 

От тільки наша радість тривала недовго. Дніпряни не знітилися та зрівняли рахунок після обрізки Баденчука та Піддубного в захисті. Щоправда, Володимир одразу ж виправився. Мізюк протягнув круглястого флангом та віддав пас на 29 номера. Вова ж свою нагоду не втратив та результативно замкнув передачу партнера! 2:1! 

Саме з такими цифрами на табло команди й пішли на перерву, під час якої глядачів спершу своїм виступом запалили спекотні дівчата з групи підтримки “Black Fox”, а потім ведучий Дмитро Голоскоков розважив діток конкурсами та подарунками від магазину розвиваючих іграшок “SmartBee”. 

Певно, краще відпочили саме дніпряни, оскільки друга половина розпочалася зі швидкого голу Ярослава Шибинського, який відновив паритет у матчі. Надалі гості взагалі вийшли вперед. Красень-гол у свій актив записав капітан Сергій Беденок. 2:3! 

“Human” не збавляв обертів та постійно тримав господарів у напрузі. Коли вже й  місцеві вболівальники почали серйозно нервувати, за справу взявся Сергій Степанюк. Інакше як монстром цього чоловіка не назвеш. Костопільчанин зібрав на собі трьох опонентів, протягнув м‘яча та завдав разючого удару. 3:3! 

Після пропущеного дніпряни пішли ва-банк з п‘ятим польовим та знову вирвалися вперед. Князі таки загубили Андрія Засенка, який засвітив на табло 3:4! 

До останнього “Human” намагався вирвати перемогу з різницею в два м‘ячі і вони були надзвичайно близькими до цього! Проте нам пощастило! 

У підсумку - 7:6 за сумою двох матчів. «Любарт» вперше в історії виходить до 1/8 фіналу Кубку України!

Джерело - ФК Любарт
 


«Славута» (Славута) – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – 3:1
Голи:
Павло Концеба, 25, Максим Мануйленко, 33, Віталій Рябоконь, 39 – Дмитро Делятинський, 6
Попередження: Олександр Маржановський, 26, Олександр Фролов, 39 (обидва – ЗАПОРІЖПРОМГРУП)
Перший матч – 2:2
 

"SKIDKA" Київ - "Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ - 6:2 (1:1)
Голи:
Щериця (6, 21), Ткаченко (23), Саківський (28),  Войток (35), Лисенко (39) - Дичук (16, 32).
"SKIDKA": Дядюнець (в) - Тищенко, Гавриленко, Щериця, Ткаченко, Саківський - Йапарама, Назаров, Войток, Мар'євич, Лисенко. Головний тренер: Олег Шуст.
"Ураган-2-КФВ": Хомяк (в) - Британ, Лейб'юк, Баланик (к), Ткачук - Дичук, Сименко, Бессонов, Коробка - Пицик, Бойків - Гордієвич (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.
Перший матч: 2:2

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"
 


 
Матч-відповідь «Гепард» (Харків) – «Урожай» (Чернівці) не відбувся через те, що чернівецька команда знялася зі змагань. Нагадаємо, що в першому матчі харківёяни перемогли лише з рахунком 2:1.

Перелік усіх команд, які кваліфікувалися до 1/8 фіналу:

«Ураган» (Івано-Франківськ)
«Продексім» (Херсон)
«ХІТ» (Київ)
«Енергія» (Львів)
«Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне)
«Viva Cup» (Харків)
АФФК «Суми» (Суми)
«Сокіл» (Хмельницький)
«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка)
«Любарт» (Луцьк)
«INTER» (Донецьк)
«Славута» (Славута)
«Гепард» (Харків)
«BudmonsteR» (Київ)
«SKIDKA» (Київ)
«SkyUp» (Київ)

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.