Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022Футзал в миреЖіноча збірна Швеції оприлюднила склад на матчі з УкраїноюЧемпионат ЕвропыАнатолий Бадретдинов: «Антошкин всегда грозен на стандартах»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Должны быть довольны, что отскочили со Словенией»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей воскресенья: Сербия - Украина, Португалия - НидерландыЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 2. Сербія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 4: Словакия дебютирует с крупного поражения, Хорватия сильнее ПольшиЖенский футзалКапітанка «Легіон-Університету» Яна Гайда залишає команду

Віталія Багряк: «Головне, щоб в моїй четвірці були дві «собаки» і людина з передачею»

Нападник «in.IT» розповів про свої спортивні плани, команду і поза футзальні уподобання


Віталій Костянтинович Багряк
Дата народження:
05.09.1988
Ігровий номер: 10

– Назви команду «in.IT» одним словом.
– Бійці.

– Чому «in.IT»?
– Тому що це перспективна команда, яка не стоїть на місці, а весь час розвивається! Великий плюс в тому що «in.IT» заявилась у першу лігу України. Фінансові умови на належному рівні, а також в команді побудований тренувальний процес. Завдяки цим основним факторам я й обрав «in.IT».

– Які цілі на сезон ставиш особисто для себе?
– Особисто для себе, то я ставлю ціль виграти першу лігу і забивати в кожній грі. Я максималіст в житті й знаю, що немає нічого неможливого. 

– Улюблений гравець футзалу, на якого рівняєшся?
– Це Євген Москвін. Люблю дивитись як він в 47 років «возить» людей на паркеті (посміхається).

– Як оціниш перспективи команди на сезон у першій лізі?
– Скажемо так: нам під силу поборотись за медалі в першій лізі, але тут мають зійтись всі фактори. Оскільки ми аматорська команда, то всі завжди мають приходити на тренування, щоб всі до одного жили цією командою, виконували всі вказівки тренера, ну і без фарту нікуди, але його потрібно заслужити.

– Окрім футзалу ще чим займаєшся?
– Окрім футзалу займаюсь вихованням донечки, а також пробую свої сили у галузі бізнесу. 

– Які в тебе особисто плани на футзал?
– На футзал планів маю достатньо: грати багато і довго, вигравати у всіх іграх і всіх турнірах, яких можна. А взагалі футзал в моєму житті відіграє вагому роль. 

– Який твій найбільший страх, як футболіста?
– Я, в принципі, нічого не боюсь, хіба є одне – сидіти на заміні (посміхається).

– Які свої сильні сторони як футболіста ти б виділив, якби довелось писати резюме?
– Сильні сторони виокремлю такі, як характер і воля до перемоги, гра на атаку і відчуття голу, а також фарт (посміхається).

– З ким би пішов з пацанів з команди у розвідку?
– Ну тут без варіантів. Взяв би свого кума Володимира Гриника.

– Старий, якого найсильнішого «стовпа» тобі доводилось тренувати?
– Це Мар’ян Рошак з IT-команди «Edvantis». Не розумію чому він ще не в «Енергії» (посміхається).

– Як ти ставишся до комунізму?
– Якщо в цілому до комунізму, то негативно, а якщо до бару, то позитивно – там завжди весело (сміється).

– Перша ліга чи Ліга чемпіонів?
– Ліга чемпіонів звісно, бо такі турніри запам‘ятовуються на все життя! А потім можна і в першій лізі шурхоту навести (посміхається).

– Кажуть, що дві цифри на ігровому номері важко носити. Коли вже зміниш свою десятку?
– Як тільки дозволять додати 4 до 10 то буду «шити» під 104 як справжній газовик (сміється).

– Скільки коштує газ цієї зими газовикам?
– Газовикам безоплатно, тому що нам повидавали магніти на лічильники (сміється).

– Чи важко забивати голи зі «стрічки»?
– Дуже важко, бо не кожен те вміє – туди ще треба добігти. Я завжди говорю: хай кожен робить свою роботу. 

– Свисток і секундомір маєш для тренувань айтівців?
– Свисток маю, а от секундомір – ні. Може хтось подарує (посміхається).

– Чи важко постійно грати «у відриві»?
– На такій позиції грати самий кайф! Надивився як грав Валентин Цвелих і вирішив спробувати (посміхається). Головне, щоб в четвірці були дві «собаки» і людина з передачею. Коли вони є, то немає сенсу бігти їм допомагати (посміхається).

– Чи любиш ти мультивітамінний сік?
– Так, я люблю цей сік. Я тепер коли йду на якийсь святковий захід завжди прошу, щоб був мультивітамінний сік і бажано чим більше (посміхається).

– За які команди ти грав у футболі? Перелічи всі.
– «ЛАЗ-Енергія» (Львів), «Сокіл» (Суховоля), «Арсенал» (Старе село), «Стандарт» (Артасів), «Нива« (Жовтанці), «Зубр» (Зубра), «Темп» (Відники), «Галич» (Сокільники), ФК «Підзвіринець» (Комарнівський район).

Джерело - Futsal Team "in.IT"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.