Экстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»Лига чемпионов УЕФАДенис Абышев: «Абрамовичу дали карточку ни за что»Лига чемпионов УЕФАИван Милованов: «Выправили ситуацию после перерыва»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. INTER (Донецьк) – Бастіон (Львів). Анонс

Ігор Борсук: «Професійну кар’єру я не завершував й очікую на нові пропозиції»

Інтерв’ю з одним із учасників «Кубку Волинської газети 2021», який свого часу зіграв не малу кількість матчів за ФК «ХІТ», брав участь у чемпіонатах світу та являється капітаном збірної України з пляжного футболу


 Ігоре, перші враження від турніру в Луцьку: склад учасників, рівень команд. 
 Будете сміятися, але в Луцьку я побував вперше. Ніколи б не міг подумати, що тут є такий крутий спорткомплекс. Щодо турніру, то приємно здивував рівень команд-учасниць. Особисто для мене було престижно зіграти на «Кубку Волинської Газети».  

 Як сталося так, що Ви потрапили до складу ФК «Галицька здоба»? 
 Запросив мене пограти за «пекарів» мій хороший друг Сергій Чепорнюк. Час був, здоров’я також, то ж вирішив спробувати. Користуючись нагодою хочу подякувати футзальному клубу «Галицька здоба» за нагоду зіграти на турнірі в Луцьку. Команда у вас цікава, давно слідкую за виступами «червоно-жовтих». Особливо запам’яталися виступи на нещодавньому «Кубку Львівщини 2021». 

 Чим зараз займається Ігор Борсук? 
 Одразу ж хочу розвіяти всі слухи, професійну кар’єру я не завершував. Нещодавно завершився пляжний сезон, де я разом зі збірною України  грав у Євролізі. Щодо футзалу, то на даний момент я в статусі «очікування», працюю в структурі ФК «ХІТ» й очікую на нові пропозиції. Сили та бажання грати є, то ж останнього слова у цьому виді спорту ще не сказав. 

 З Вами завжди приємно поспілкуватися. А чи можете пригадати за Вашу не коротку кар’єру історію, яка на завжди відклалася у голові? 
 Таких історій багато, але найбільше запам’яталися виїзди на острів Таїті, куди я їздив на чемпіонат світу з пляжного футболу та турне в Колумбію (чемпіонат світу з футзалу – авт.). Щоб ви розуміли летіти на Таїті 36 годин, 12 годин різниця в часі, ми прилетіли дуже втомленими, а нас зустрічали з танцями, пропонували поплавати з акулами тощо.

 Побажання всім шанувальникам футзалу. 
 Бажаю всім нам  міцного здоров’я, меценатам - розвивати спорт, вкладати у нього гроші, а гравцям обходитися без травм. 

Джерело  FC Halytska zdoba

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.