Экстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»Лига чемпионов УЕФАДенис Абышев: «Абрамовичу дали карточку ни за что»Лига чемпионов УЕФАИван Милованов: «Выправили ситуацию после перерыва»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. INTER (Донецьк) – Бастіон (Львів). Анонс

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонс

Сьогодні почнеться програма сьомого туру Parimatch Екстра-ліги з футзалу


15 жовтня

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне)

15:00. м. Івано-Франківськ, СК КФВ
Арбітри: Олександр Білащенко (Чернігів), Олександр Плахов (Чернівці), Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)​
Хронометрист: Тарас Дем'янчук (Івано-Франківськ)​
Спостерігач арбітражу: Олексій Банасько (Фастів) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)​

У п'ятницю, 15-го жовтня, франківський "Ураган" вдома зіграє матч 7-го туру Parimatch Екстра-ліги проти "Кардинал-Рівнестандарту" з Рівного. Матч відбудеться на майданчику Манежу КФВ і розпочнеться о 15:00.

Черговим суперником "Урагану" стане "Кардинал-Рівнестандарт" з Рівного. Влітку у футзальному господарстві Рівного відбулось чергове об'єднання. Цього разу на благо розвитку гри 5х5 об'єднались екстраліговий "Кардинал-Рівне" та першоліговий "Рівнестандарт-ДЮСШ №4", який в останні роки демонстурвав непогані результати на нижчих щаблях українського футзалу - у 2020-му команда виборола "срібло" Другої ліги, а минулоріч зупинилась на стадії чвертьфіналу у Першій лізі. Таким чином, цьогоріч "Кардинал-Рівнестандарт" виступатиме як в Parimatch Екстра-лізі та Першій лізі. а також у юнацьких змаганнях, готуючи молоду зміну об'єднаній команді.

Ігровий кістяк "Кардиналу-Рівнестандарту" - це сплав колосального досвіду та чемпіонської молоді. За досвід у складі рівнян відповідають Олександр Басич, граючий тренер Олександр Бондар, ексураганівець Роман Горпинич, а також літні новачки Олексій Фетько ("Будівел-ВВ", "Спортлідер+", "Продексім", АФФК "Суми") та Михайло Волянюк ("Єнакієвець", "Продексім"), який тірумфально повернувся до Рівного після тривалої перерви. Ще б пак, адже один з улюбленців місцевої публіки зумів сім разів вразити ворота суперників у п'яти (!) стартових матчах сезону. Разом з тим до складу рівнян увійшли і минулорічні чемпіони Юнацької Екста-ліги U-17 - Дмитро Скибчик, Дмитро Рибіцький, Максим Малиновський, Дмитро Дяченко та Віталій Панкратій.

Сезон об'єднана команда розпочала доволі вдало. Особливо зважаючи на той факт, що вже у 1 турі рівняни влаштували гольову перестрілку зі столичним "ХІТом" - 5:5. Далі були поразка відщ "ЕнергіЇ" (2:5) та дві івпевнені перемоги над "ДЕ Трейдингом" (4:1) та "Сумами" (7:1). А от минулого туру підопічні Олександра Бондаря вдома програли херсонському "Продексіму" - 3:7.

Квитки на матч можна придбати онлайн на сайті ESPORT.IN.UA. УВАГА! Згідно оновленого медичного протоколу допуск глядачів на трибуни Манежу Коледжу фізичного виховання складає 50%. У зв’язку з карантинними обмеженнями та задля уникнення скупчення людей квитки у день матчу у Манежі КФВ реалізовуватись НЕ БУДУТЬ! Тож просимо подбати про перепустки на гру улюбленої команди заздалегідь. Нагадуємо, що наразі діють карантинні обмеження, тож наявність засобів індивідуального захисту та дотримання соціальної дистанції під час перегляду матчу ОБОВ'ЯЗКОВА!

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

АФФК «Суми» (Суми) – «Viva Cup» (Харків)
17:00. м. Суми, палац студентського спорту СумДУ
Арбітри: Артем Духан (Луганська обл.)Ярослав Опришко (Кременчук), Олександр Єлшанський (Суми)
Хронометрист: Андрій Савельєв (Суми)​
Спостерігач арбітражу: Василь Кузьменко (Київ) 
Делегат: Максим Новіков (Суми)

Команда Ярослава Пєсоцького продовжує домашню серію матчів Parimatch Екстра-ліги. У п’ятницю “Суми” на власному майданчику зіграють проти харківського “Viva Cup”.

Гра відбудеться в манежі СумДУ, початок – о 17 годині. Вартість квитка – 20 гривень, дітям до 16 років вхід вільний.

До цієї зустрічі команди підходять сусідами у турнірній таблиці. У сумських гравців три очки і сьома позиція, у харків’ян – сім набраних балів та шосте місце.

У зв’язку з карантинними обмеженнями нагадуємо, що глядачі повинні бути у захисних масках та дотримуватися соціальної дистанції на трибунах.

Джерело - ААФК Суми

16 жовтня

«ХІТ» (Київ) – «Енергія» (Львів)

12:00. м. Київ, СК ЦСК ЗСУ
Арбітри: Антон Ноєв (Запоріжжя), Володимир Дзюра (Рівне), Леонід Жиронкін (Київ)​
Хронометрист: Володимир Шевер (Київ)​
Спостерігач арбітражу: Сергій Стрілецький (Суми) 
Делегат: Володимир Гримайло (Київ)

У п’ятницю 15 жовтня стартує 7-ий тур Екстра-ліги – сьогодні відкривають тур матчі «Ураган» — «Кардинал-Рівнестандарт» та АФФК «Суми» — «Viva Cup», а в суботу 16 жовтня в Києві наш «ХІТ» прийме львівську «Енергію», а «Сокіл» зіграє проти «ДЕ Трейдинга».

Нагадаємо, що минулий тур (шостий) «ХІТ» пропустив, чим скористалися «Ураган» та «Продексім», які перемогли і посідають першу та другу сходинки в турнірній таблиці. У івано-франківців 14 очок, у херсонців 13 балів, а у нашої команди залишилося 11 очок. У «Енергії» 9 балів після шести зіграних поєдинків і четверте місце в турнірнці. Львівяни у стартовому турі нового чемпіонату перемогли у гостях АФФК «Суми» 4:3, потім вдома «Кардинал-Рівнестандарт» 5:2, далі була нічия в Херсоні з «Продексімом» 3:3 (в цьому матчі енергетики вигравали 3:1 і пропустили двічі на останній хвилині у грі 4 на 5). У 4-му турі команда Валерія Легчанова поступилася вдома «Урагану» 0:4, а у крайніх двох турах (п’ятому та шостому) двічі зіграла внічию — у Харкові з «Viva Cup» 2:2, та у Львові з «Соколом» 0:0. Як бачимо, львів’яни і у цьому сезоні демонструють непоступливість та міць, і поки програли лише одного разу – чинним чемпіонам країни. Хоча, і не добрали очки там, де можна їх було брати.  

Якщо згадувати минулий сезон, то у 2-му турі чемпіонату 2020/2021 у Києві була зафіксована результативна нічия 4:4, у Львові в 11-му турі «Енергія» перемогла «ХІТ» 4:2. А ось в серії за бронзові медалі столичні двічі впевнено переграли суперників – 6:3 та 7:4 і у підсумку посіли третє місце в Екстра-лізі.

Матч нинішнього сезону «ХІТ» — «Енергія» пройде у суботу 16 жовтня 2021 року в столичному спорткомплексі «ЦСК ЗСУ», а стартовий свисток пролунає о 12:00. Вхід у спорткомплекс вільний.

Джерело - Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»

Поєдинок 7 туру Parimatch Екстра-ліги львівські енергетики проведуть на виїзді проти київського «ХІТа» у суботу, 16 жовтня. Зустріч у столичному СКА ЗСУ розпочнеться о 12:00.

Цей матч стане вже 26-им офіційним поєдинком команд. Загалом в «Енергії» 8 перемог в очних протистояннях, у «ХІТа» — 13, ще 4 матчі завершилися внічию. Енергетики 64 рази розписались у воротах киян, в активі «ХІТа» — 74 голи.

У минулому сезоні в регулярному чемпіонаті перевага була за «Енергією». Спершу матч у Києві завершився внічию 4:4, а згодом вдома львів’яни здолали «ХІТ» — 4:2.

Однак в матчах за третє місце фортуна посміхнулася киянам, які здобули дві перемоги з рахунком 3:6 та 4:7. Огляд завершального матчу «бронзової» серії дивіться тут:
 

У міжсезоння склад «ХІТа» залишили Ігор Борсук, Андрій Борсук, Олександр Колесников та Ігор Салтанов. Натомість підсилили киян Ярослав Лебідь з івано-франківського «Урагану», Максим Літвінов («INTER», Донецьк), Микола Кібиш («BudmonsteR», Київ), а також голкіпер Максим Лисенко з білоруського «Вітена».

Перед матчем з «Енергією» кияни посідають третю сходинку в турнірній таблиці, маючи у своєму 11 очок. Енергетики на четвертій позиції (9 очок).

Волею календаря свої попередні матчі в чемпіонаті «Енергія» та «ХІТ» провели проти «Сокола», адже попередній тур кияни пропускали. У 5 турі в Хмельницькому «ХІТ» здобув перемогу 4:2, а львів’яни у 6 турі вдома розписали з «Соколом» мирову — 0:0.

Джерело - Преслужба ФК «Енергія»

«Сокіл» (Хмельницький) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка)
12:00. м. Хмельницький, СК ГУНП
Арбітри: Володимир Болізюк, Ярослав Сторожук, Андрій Кузьмін (всі – Львів)
Хронометрист: Юрій Жмурко (Хмельницький)​
Спостерігач арбітражу: Андрій Лютий (Львів)
Делегат: Руслан Корпош (Луцьк)

У сьомому турі «ДЕ ТРЕЙДИНГ» зіграє у Хмельницькому із місцевим «Соколом». У минулому сезоні гра на Поділлі завершилася нічиєю 1:1. Причому господарі вирвали цей результат за півтори хвилини до завершення поєдинку, граючи у п’ять польових гравців і відзначився їхній  воротар Сергій Шевченко. Вдома ж «трейдери» впевнено переграли своїх суперників 3:0. Двічі проти своєї колишньої команди відзначився Дмитро Калуков, іще один гол на рахунку Олега Виставного.

Джерело - Футзальний клуб "Де Трейдинг"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.