Экстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»Лига чемпионов УЕФАДенис Абышев: «Абрамовичу дали карточку ни за что»Лига чемпионов УЕФАИван Милованов: «Выправили ситуацию после перерыва»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. INTER (Донецьк) – Бастіон (Львів). Анонс

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 6: анонс

Вчора матчем у Сумах розпочався черговий тур Parimatch Екстра-ліги


8 жовтня

«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «Viva Cup» (Харків)

17:00. м. Сєвєродонецьк, Льодовий ПС
Арбітри: Юрій Кондратьєв (Житомир), Микола Нечипуренко (Кривий Ріг), Артем Духан (Луганська обл.)​
Хронометрист: Юлія Змієвська (Сєвєродонецьк)​
Спостерігач арбітражу: Сергій Гроховецький (Київ) 
Делегат: Юрій Кравченко (Сєвєродонецьк)

Суперники добре знають один одного, адже у період підготовки до сезону провели чимало спарингів. Що стосується статистики,то поки що вона на користь харів’ян. Щоправда, із перевагою усього в один м’яч. Вперше команди зустрілися у розіграші Кубку України сезону 2019/20 років. У Дружківці тоді іще «Авангард» (Краматорськ) мінімально поступився із рахунком 2:3. У Харкові  гості теж були сильніше 2:1. Але за рахунок більшої кількості «виїздних» голів до наступного етапу вийшли харків’яни. Минулого сезону в Сєвєродонецьку була зафіксована нульова нічия. В першій столиці України також була нічия 1:1, але за 5 секунд до завершення матчу Денис Овсянніков зі своєї половини поля влучив у порожні ворота 2:1.

Джерело - "ДЕ Трейдинг"

«Енергія» (Львів) – «Сокіл» (Хмельницький)
17:00. м. Львів, «Боско-Арена»
Арбітри: Євген Гордієнко (Одеса), Олег Гопка (Черкаси), Володимир Болізюк (Львів)
Хронометрист: Андрій Кузьмін (Львів)​
Спостерігач арбітражу: Сергій Дребужан (Мукачево)
Делегат: Богдан Мельник (Львів)

У п’ятницю, 8 жовтня, львівські енергетики прийматимуть вдома хмельницький «Сокіл» у межах 6 туру Parimatch Екстра-ліги. Поєдинок у «Боско-Арені» (м.Львів, вул.Дорога Кривчицька,19д) розпочнеться о 17:00.

Загалом «Енергія» та «Сокіл» провели 31 офіційний поєдинок, у яких 19 перемог святкували львів’яни, 5 — хмельничани, ще 7 матчів завершились внічию. За голами 117:85 на користь енергетиків.

У регулярному чемпіонаті минулого сезону «Енергія» та «Сокіл» обмінялися перемогами. У Львові «зелено-білі» здолали суперників з рахунком 3:2, згодом у Хмельницькому матч завершився 2:6 на користь «соколят».

У серпні цього року команди Валерія Легчанова та Романа Ковальчика зустрілись у фіналі традиційного передсезонного турніру «Кубок Львівщини». В основний час поєдинку суперники переможця не виявили — 2:2, а в серії пенальті нерви виявились міцнішими в енергетиків — 3:1. Відеозапис фіналу "Lviv Open Cup 2021" дивіться тут:
 

Напередодні матчу у Львові «Сокіл» має у своєму активі 1 бал і посідає восьме місце у турнірній таблиці. «Енергія» — на четвертій позиції (8 очок).

У попередньому турі хмельничани поступилися вдома київському «ХІТу» з рахунком 2:4, а енергетики зіграли внічию у Харкові в матчі з «Viva Cup» — 2:2.
 

Джерело - Пресслужба ФК «Енергія»

9 жовтня

«Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – «Продексім» (Херсон)

12:00. м. Рівне, ДЮСШ №4
Арбітри: Руслан Лутій (Київ), Орест Дуцяк (Дрогобич), Володимир Дзюра (Рівне)​
Хронометрист: Володимир Самков (Рівне)​
Спостерігач арбітражу: Віталій Олійник (Київ) 
Делегат: Денис Пашкевич (Рівне)

На этой неделе «мельники» отправляются в Ровно, где сыграют матч 6-го тура против «Кардинал-Ровностандарт».

Матч обещает быть интересным и полным ярких игровых моментов. В предыдущих встречах против более сильных соперников, согласно турнирной таблицы, игроки Александра Бондаря уже показали свои амбиции. Поэтому «бело-синие» под руководством Дмитрия Бербенцева настраиваются на этот поединок со всей серьёзностью. Также напомним, что в «Кардинале» играют три «экс-Продэксимовца»: Михаил Волянюк, Илья Бакинский и Алексей Фетько. На сегодняшней день херсонцы опережают ровенчан на три очка.

Источник - mfc-prodexim.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.