Чемпионат мираСтаніслав Гончаренко: «Чемпіонів не судять, але ні в одній з п'яти останніх ігор Португалія не виглядала сильніше свого суперника»РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 6. «Засуха» у Львові і голепад у Рівному

Традиційна трійка лідерів нарощує відрив від решти пелотону


Фото: ААФК "Суми"

7 жовтня 

АФФК «Суми» (Суми) – «Ураган» (Івано-Франківськ)  1:2 (0:1)
17:00. м. Суми, палац студентського спорту СумДУ
Арбітри: Денис Куций, Андрій Швець (обидва – Харків), Олександр Єлшанський (Суми)
Хронометрист: Марія Мисловська (Суми)​
Спостерігач арбітражу: Олег Іванов (Дніпро) 
Делегат: Євген Петраков (Суми)

Голи: Кефа (36) – Фаренюк (20), Мик. Грицина (38, пен)
АФФК "Суми": Сітнер (в), Петухов (в) – Ессаргіні, Зеленкевич, Зеленський (к), Сметаненко – Кефа, Ігумнов, Волков, Гурєєв – Нагорний, Расторгуєв, Власенко, Острога. Головний тренер: Ярослав Пєсоцький.
"Ураган": Колток (в) – Масевич, Мик. Грицина (к), Радевич, Фаренюк – Шеремета, Коваль, Швед, Абакшин – Завертаний, Онуфрак, Ткачук, Дичук - Левандівський (в). Головний тренер: Максим Павленко.
Попередження: Ессаргіні (28), Ігумнов (38) – Масевич (20) Традиційна трійка лідерів нарощує відрив від решти пелотону

До поєдинку у Сумах "дракони" з різних причин підійшли не в найсильнішому складі, тож до заявки команди увійшли Андрій Ткачук та Олександр Дичук з дублюючого складу. Разом з тим франківців на майданчик у ролі капітана вивів Микола Грицина, у якого днями народився син. І, забігаючи наперед, відзначимо, що цю перемогу гравці "Урагану" присвятили появі ще одного "дракона", привітавши характерним жестом сім'ю Миколи по завершенні матчу.

Розпочали суперники доволі обережно - напівмоменти виникали у Радевича та Абакшина, а постріл Ессаргіні з нижнього кута потягнув Колток. Врятував голкіпер і після випаду Ігумнова, вигравши в останнього ближній бій. Далі ініціатива перейшла до франківців, які раз за разом загрожували воротам Сітнера. Почергово на убивчих позиціях опинялись Абакшин, Микола Грицина, Швед і Коваль. Все ж відзначитись гостям вдалось після стандарту. Під завісу тайму зразковий розіграш кутового завершив Фаренюк - 0:1.

Після відпочинку гра продовжилась у тому ж дусі - Сітнер врятував після пострілів від Фаренюка та Миколи Грицини, який класно пробивав з лету. Більше часу м'ячем володіли саме "дракони", але подвоїти перевагу ніяк не вдавалось, а за чотири хвилини до фінальної сирени пропустили нелогічний гол. Зеленкевич знайшов пасом Кефу, який з близької відстані відновив статус-кво - 1:1. Наступні хвилини видались доволі нервовими, а першим нерви здали в Ігкмнова, який борцівським прийомом зупинив Абакшина у власному штрафному майданчику. Вирок з шести метрів без особливих проблем виконав Микола Грицина - 1:2. Майже одразу сумчани перейшли на гру в штучній більшості, яка, щоправда, не принесла дивідендів господарям - 1:2, друга поспіль перемога "Урагану" в Parimatch Екстра-лізі.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган" 




 

8 жовтня

 

«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «Viva Cup» (Харків)   2:4
17:00. м. Сєвєродонецьк, Льодовий ПС
Арбітри: Юрій Кондратьєв (Житомир), Микола Нечипуренко (Кривий Ріг), Артем Духан (Луганська обл.)​
Хронометрист: Юлія Змієвська (Сєвєродонецьк)​
Спостерігач арбітражу: Сергій Гроховецький (Київ) 
Делегат: Юрій Кравченко (Сєвєродонецьк)

Голи: Юрій Сагайдачний, 5, Євген Ланко, 15 (а/г) – Віталій Байцур, 9, 24, 27, Денис Овсянніков, 27
Попередження: Валерій Катеринін, 10 – Ярослав Зміївський, 26, Євген Ланко, 29

Підопічні Олександра Хурсова ніяк не можуть здобути перше очко у сезоні. Денис Овсянніков наближається до свого 200-го голу в Екстра-лізі (вищій лізі), а Віталій Байцур відзначився хет-триком у дебютному матчі за нову команду (у попередньому матчі він був у заявці, але не виходив на паркет), при тому, що за весь минулий сезон не відзначився жодного разу.




  

«Енергія» (Львів) – «Сокіл» (Хмельницький)   0:0 (0:0)
17:00. м. Львів, «Боско-Арена»
Арбітри: Євген Гордієнко (Одеса), Олег Гопка (Черкаси), Володимир Болізюк (Львів)
Хронометрист: Андрій Кузьмін (Львів)​
Спостерігач арбітражу: Сергій Дребужан (Мукачево)
Делегат: Богдан Мельник (Львів)

"Енергія": Морикишка — Буньо, Кузь, Когут, Теряєв, Цілик, Легендзевич, Ковальчук, Пелех, Гасюк, Марциняк — Пітуля, Ременець, Квасній.
"Сокіл": Шевченко — Данилюк, Подлюк, Абзалов, Бабак, Сохорук, Токар, Гуцуляк, Первєєв — Чайка, Стрельцов, Боднар, Донець, Татумірак.
Попередження: Буньо (28) — Абзалов (40).

Зустріч львівських енергетиків та хмельницького "Сокола" завершилася нульовою нічиєю.

Після стартової розвідки енергетики постійно створювали небезпечні моменти біля воріт суперників, голкіпер гостей неодноразово вступав у гру.

Відзначимо небезпечні постріли Андрія Теряєва, Віталія Ковальчука, Мар’яна Пелеха, Юрія Когута, Тараса Кузя, Мар’яна Пелеха, але м’яч вперто не йшов у ворота.

Хмельничани теж гостро відповідали, голкіпер енергетиків Ярослав Морикишка здійснив кілька хороших сейвів.

На останніх секундах першого тайму львів’яни могли таки відкрити рахунок, проте після удару Олега Легендзевича з кількох метрів м’яч пролетів біля стійки.

Після перерви "зелено-білі" атакували ще активніше. Часто в центрі уваги опинявся Тарас Кузь, загрожували воротам суперників Юрій Когут, Андрій Цілик, Віталій Ковальчук, Володимир Буньо та інші.

Проте рятував хмельничан голкіпер Сергій Шевченко, а в окремих епізодах м’яч летів мимо у лічених сантиметрах від цілі. У свою чергу захист львів’ян на чолі з Ярославом Морикишкою теж зберігав свої ворота на замку.

На останній хвилині матчу енергетики задіяли п’ятого польового гравця, функції якого виконував Андрій Цілик. Однак фінальна сирена все ж зафіксувала "суху" нічию.

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"



 
 

9 жовтня

«Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – «Продексім» (Херсон)  3:7 (1:4)
12:00. м. Рівне, ДЮСШ №4
Арбітри: Руслан Лутій (Київ), Орест Дуцяк (Дрогобич), Володимир Дзюра (Рівне)​
Хронометрист: Володимир Самков (Рівне)​
Спостерігач арбітражу: Віталій Олійник (Київ) 
Делегат: Денис Пашкевич (Рівне)
3:7 (1:4)
“Кардинал Рівнестандарт”: Бакінський (Дяченко, 39) Волянюк, Фетько, Горпинич, Скибчик – Кручок, Кравчук, Бондар, Панкратій. Запасні: Рафальський, Дармовіс, Мартиненко, Басич.
Головний тренер: Олександр Бондар.
“Продексім”: Савенко (Козлов, 37) – Микитюк, Клаудіньо, Бессалов, Моспан – Сорокін, Зварич, Білоцерківець, Шотурма, Корсун, Кравцов, Королишин, Малишко.
в.о. головного тренера: Дмитро Бербенцев.
Голи: Горпинич (16, 35, з дабл-пенальті), Волянюк (32) – Бессалов (1, 7), Кравцов (6), Малишко (14, 31), Моспан (27), Корсун (38).
Попередження: Бакінський (1), Бондар (8) – Бессалов (7), Корсун (24), Кравцов (29).
На 33-й хвилині Михайло Волянюк не реалізував дабл-пенальті (воротар).

До звітного поєдинку рівняни підійшли з численними кадровими втратами. Через застуду участь у матчі не змогли взяти Максим Малиновський, Богдан Новак і Олександр Басич. Досі відновлюється після травми Дмитро Рибіцький. Таким чином до заявки на гру окрім граючого тренера Олександра Бондаря потрапив і його асистент Павло Дармовіс.

Господарі вкрай невдало розпочали поєдинок. Перша ж атака херсонців призвела до виходу тет-а-тет із Іллею Бакінським Станіслава Моспана. Голкіпер “Кардинала Рівнестандарту” був вимушений фолити, за що отримав попередження. А гості, розігравши штрафний, забили вже на 24-й секунді. Ніким не прикритий Максим Бессалов замкнув передачу Петра Шотурми – 0:1.

На п’ятій хвилині рівняни пропустили вдруге. Олексій Фетько програв боротьбу екс-“кардиналівцю” Віктору Кравцову і той замкнув просту передачу партнера з ауту – 0:2.

Ще за хвилину “наварив” Ілля Бакінський. Голкіпер рівненського клубу пішов у боротьбу з Станіславом Моспаном перед власними воротами, втратив м’яча і Максим Бессалов забивав вже у практично порожні ворота.

Практично одразу рівняни могли один гол відіграти. Микола Микитюк зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Михайло Волянюк завдавав дальнього удару, а рука гравця “Продексіма” знайшла м’яч. Але, навіть за такого рахунку на табло, суддівська бригада у складі Руслана Лутія і Ореста Дуцяка не ризикнула призначити пенальті у ворота гостей. Рівняни довго сперечалися з арбітрами, але безрезультатно. Потому Олександр Бондар вирішив ризикувати і створювати чисельну більшість. Михайло Волянюк почав грати п’ятим польовим. Спершу наша команда пропустила четвертий гол у порожні ворота. Але потім вже ж провела м’яч престижу.

Роман Горпинич забив гарматним ударом після скидки від Михайла Волянюка – 1:4.

Після цього “Кардинал Рівнестандарт” заграв динамічніше. Команда раз за разом створювала моменти. Але окрім помилок в обороні, сьогодні рівнян підвела і реалізація. М’яч впершо не йшов у ворота суперника.

“Продексім”, натомість, забив ще. Микола Микитюк ефектно пройшов флангом і віддав під удар Станіславу Моспану – 1:5. Ще за чотири хвилини Сергій Малишко завершив контратаку гостей зі швидким переходом з оборони в атаку – 1:6.
Пішла більш відкрита і дещо авантюрна гра. Михайло Волянюк сам відібрав м’яча у центрі майданчика і гарматним ударом ледве не зламав ворота за спиною Юрія Савенка – 2:6!

Потім стався ще один суперечливий епізом. Максим Бессалов брудно зіграв проти Романа Горпинича, штовхнувши нашого травця на борт майданчика. Жовта картка для гравця “Продексіма” стала би для нього другою у матчі – арбітри фол у цьому епізоді не побачили.

Далі – два поспіль дабл-пенальті у виконанні господарів. Удар Михайла Волянюка парирував Юрій Савенко. А Роман Горпинич пробив майже ідеально – 3:6.

Крапку у матчі поставили гравці “Продексіма”. Ігор Корсун все виконав сам. І обіграв, і забив – 3:7. 

За тиждень на “Кардинал Рівнестандарт” чекає ще один іспит – в Івано-Франківську.

Джерело - "Кардинал-Рівнестандарт"

В прошлую субботу «Продэксим» провел выездной матч в рамках 6-го тура против «Кардинал-Ровностандарт». Обе команды вышли на игру неполным составом. У Херсонцев  после травмы восстанавливается Даниэль Роза и голкипер Кирилл Ципун. Хозяевам площадки пришлось обойтись без помощи Рыбицкого, Малиновского и Новака, в связи с такими потерями главный тренер ровенчан Александр Бондарь вышел на паркет в качестве игрока.

Уже с первых минут «мельники» показали, что приехали в Ровно за тремя очками. Бакинский жестко играет против Моспана, получает желтую, и  гости площадки зарабатывают штрафной. С помощью простой комбинации Бессалов распечатывает ворота экс-вратаря «Продэксима». На 6-ой минуте Кравцов забивает своей бывшей команде, этот мяч  стал его дебютным голом за «бело-синих». Не прошло и минуты, как Бессалов  оформляет дубль в ворота Бакинского. Быстро забитые три мяча в каком-то смысле лишили  встречу зрелищности, так как соперник принял решение атаковать с пятым полевым. Буквально тридцать минут подопечным Дмитрия Бербенцева пришлось защищаться в меньшинстве. Именно так, в пустые ворота, хозяева площадки пропускают четвертый гол, автором которого стал Малышко. И все-таки такая тактика игры дала желаемый результат  подопечным Бондаря: под конец первой двадцатиминутки  Горпинич  точным ударом с дистанции забивает первый гол для своей команды.

Во втором тайме соперники не стали «изобретать велосипед» и продолжили атаку с численным преимуществом. Нужно отметить, что не раз фортуна оказалась на их стороне, так как «мельникам» упорно не везло забить в пустые ворота «Кардинала». На 27-ой минуте ставка ровенчан на атаку не срабатывает в очередной раз:  Моспан отправляет мяч прямо в ворота, которые были под защитой пятого полевого Волянюка. На 31-ой минуте Малышко ударом из-под Бакинского оформляет еще один дубль в матче. На 32-ой минуте Волянюк перехватывает мяч при контратаке херсонцев и отправляет его в девятку ворот Савенко. Счет  ̶  2:6. Когда «мельники» сели на пять фолов, играть пришлось аккуратнее. Тем не менее, Зварыч нарушает правила против Горпинича, и херсонцы со штрафного пропускают  третий гол. За две минуты до финальной серены Корсун обходит защиту соперников и забивает последний седьмой гол в поединке. Матч завершен со счетом 7:3 в пользу вице-чемпионов.

Источник - mfc-prodexim.com.ua

У складі "Продексіма" а цьому матчі дебютував воротар Євген Козлов.





 

Найкращі бомбардири

1.) Михайло Волянюк (Кардинал-Рівнестандарт) – 7
2-4.) Роман Горпинич (Кардинал-Рівнестандарт) –  5
2-4.) Юрій Когут (Енергія) – 5
2-4.) Артем Фаренюк (Ураган) – 5
5-7.) Віталій Радевич (Ураган) – 4
5-7.) Ярослав Лебідь (ХІТ) –  4
5-7.) Максим Бессалов (Продексім) –  4


 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.