Футзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений голКазахстанИгита: «Испытываю немного горечи»ИспанияИспания-2021/22. Тур 3. «Бетис» и «Наварра» творят чудесаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022 (жінки). Основний раунд. LIVE!Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. День Х для України і Фінляндії наставЧемпионат ЕвропыЯкко Лайтинен: «У нас есть шанс, который может быть единственным в жизни»

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. Символічна збірна 2 туру

Пропонуємо вашій увазі символічну збірну 2 туру PARIMATCH Екстра-ліги за версією футзального порталу «5х5»

Фото: ААФК "Суми"

Євген БАЛУХТА (АФФК «Суми») 

З усіх воротарів, які виходили на футзальні майданчики у рамках другого туру PARIMATCH Екстра-ліги, Балухта, на нашу думку, провів свій матч більш рівно та стабільно, хоча і пропустив два м’ячі. Однак, у деяких епізодах він виручав свою команду, чим посприяв перемозі своєї команди над «ДЕ Трейдингом». До того ж, хоча Балухта і не відбив 10-метровий від Сагайдачного (гравець команди з Донеччини пробив вище воріт. – А. Т.), але грамотно вийшовши з воріт на потрібну відстань та скоротивши кут обстрілу, він явно завадив своєму опонентові забити цей дабл-пенальті. До того ж, є таке відчуття, що для Балухти це був хороший шанс «вибити» Сітнера з позиції основного воротаря АФФК «Суми». І, судячи з того, як Євген відіграв у Северодонецьку, йому це цілком до снаги.
 

Максим ЛІТВІНОВ («ХІТ»)

На старті сезону Максим видав однозначно свій кращий поєдинок (принаймні, поки що). І кожний з двох його голів не тільки був важливим не тільки для загальної перемоги «ХІТа» над «Продексімом», а й по-своєму класним. Те, що у двох своїх гольових епізодах Літвінов показав потенціал свого дальнього удару – це одне. А ось те, як він відчував гру, темп атаки – це зовсім інше. І в цьому плані показовим був перший гол, де вихованець амвросіївської ДЮСШ не тільки підтримав стрімку атаку, а і правильно відкрився під передачу Школьного, після чого і стався гол. Цікаво буде поспостерігати за Літвіновим далі, але наразі очевидно, що Літвінов знаходиться у дуже хорошій формі.
 

Андрій ЦІЛИК («Енергія»)

У працездатності Андрія, в принципі, ніколи не виникало сумнівів, хоча подекуди бувало таке, що він десь недопрацьовував. Але поєдинок проти команди з Рівного 7-й номер «Енергії» цілком реально може занести собі в актив. На його рахунку гол та дві гольові передачі, причому кожна з цих дій була дійсно важливою. Перший «асист» Цілик видав на Кузя, який відкрив рахунок у матчі. Перед цим Цілик виграв позицію та протиборство у Скибчика, і це, до речі, був один з небагатьох епізодів, де юний представник рівненської команди не встиг зіграти з опонентом до кінця. Друга результативна передача була на Легендзевича після розіграшу штрафного, внаслідок чого рахунок став 3:1. І це був переломний момент у матчі проти «Кардинала-Рівнестандарта». А гол Цілика – це приклад того, як потрібно швидко думати на футзальному майданчику. Розпочав атаку, віддав пас на Когута, відкрився, отримав пас у відповідь, далі віддав передачу на Кузя, знову відкрився, отримав «асист» і забив. Чи це не яскравий приклад того, як футзаліст має грати в атаці? 
 

Ярослав ЛЕБІДЬ («ХІТ»)

Схоже, новачок «ХІТа» поступово адаптувався у новому для себе колективі. Цьому яскраве підтвердження – не тільки його дубль у ворота «Продексіму», а і гра його квартету, в якому Ярослав, вочевидь, стає одним з провідних виконавців. А той гол, який забив Ярослав у поєдинку проти «мельників» не тільки став окрасою матчу, а і фактично схилив шальки терезів на користь «ХІТа».  
 

Фото: НФК "Ураган"

Артем ФАРЕНЮК («Ураган»)

Поки найкращий бомбардир минулого сезону Даниїл Абакшин входить у новий сезон PARIMATCH Екстра-ліги без забитих м’ячів, його одноклубник по «Урагану» Артем Фаренюк підібрав бомбардирський «стяг». У матчі з «Соколом» Артем став автором двох м’ячів, і другий з них цілком реально міг би бути переможним. Однак, як відомо, «Ураган» не зміг перемогти у Хмельницькому, здобувши лише нічию. Але якщо говорити про особисті показники Фаренюка, то забивши три м’ячі у двох стартових матчах чемпіонату, він зробив серйозну заявку на те, щоб поборотися у цьому сезоні за звання найкращого бомбардира PARIMATCH Екстра-ліги.  
 

Тренер: Олег ЛУК’ЯНЕНКО («ХІТ»)

За честь бути тренером символічної збірної 2 туру «боролись» два тренери: Валерій Легчанов та Олег Лук’яненко. Перший у блискучому стилі переміг у тренерській дуелі свого колишнього одноклубника по «Тайму». Але наставник «ХІТа» Олег Лук’яненко здобув разом зі своєю командою не менш визначну перемогу над чинним віцечемпіоном України, заодно взявши реванш за поразку у фіналі Кубку України. І ця перемога наразі дає підстави говорити про те, що «ХІТ» цілком реально може вийти у фінал чемпіонату України. Проте, попереду ще весь чемпіонат, а у «кабельників» попереду важкий виїзд в Івано-Франківськ. Але це буде у третьому турі. А поки що Олег Дмитрович цілком заслужено очолив символічну збірну другого туру PARIMATCH Екстра-ліги.

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5» 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.