Экстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»Лига чемпионов УЕФАДенис Абышев: «Абрамовичу дали карточку ни за что»Лига чемпионов УЕФАИван Милованов: «Выправили ситуацию после перерыва»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. INTER (Донецьк) – Бастіон (Львів). Анонс

Перша ліга 2021/22. Зона Захід. Підсумки 1 туру

Стартував чемпіонат України з футзалу у першій лізі у зоні Захід


16 жовтня, субота

«In.IT» (Львів) – «Славута» (Славута) – 0:2

13:00. м. Львів, «Боско-Арена»
Арбітри: Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ), Н. Бас (Луцьк), Р. Гера (Львів)
Хронометрист: М. Проць (Дрогобич)​
Спостерігач арбітражу: Р. Матвіюк (Луцьк)
Голи: Самойлюк (14), Кушецький (40)
Попередження: Багряк (13) – Тихонець (15)

Роман Танечник, капітан команди "in.IT"

– Як тобі старт команди в першій лізі України?

– Суто як старт – звичайно, що невдалий, рахунок бачимо на табло. Звісно приємно дебютувати у першій лізі України. Команда не стоїть на місці. Ми зробили крок уперед та ще необхідно підкріпити це результатом. На жаль, сьогодні поразка.

– Чого на твою думку не вистачило, щоб здобути очки в цій грі?
– Не вистачило забитих голів. Як сказав наш тренер Андрій Федюк після гри: «За моменти три очки ще ніколи нікому не давали!».

Підвела реалізація, не використали свої моменти (а їх було чимало). Команда суперників скористалась нашою помилкою та забила 1-й гол. Ну і наприкінці - гра в п’ятьох (а це завжди ризик) – пропустили 2-й гол в порожні ворота

– Як команда відреагувала на результат? 
– Побачимо вже у наступну суботу. Маємо зробити висновки і рухатись вперед. Очікувано, що всі засмучені, адже в себе вдома не маємо права так грати.

Від імені команди вдячний всім вболівальникам, що відвідали матч! Чекаємо всіх на наступних матчах, адже підтримка потрібна. А ми в свою чергу будемо робити все, щоб радувати результатом.

Джерело - Futsal Team "in.IT" 
 


 
«Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) – «Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ № 4» (Рівне) – 2:0 (1:0)
14:00. м. Івано-Франківськ, СК КФВ
Арбітри: Н. Лизан, М. Герчук (обидва – Львівська обл.), Ю. Ткачук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)
Голи: Дичук (1), Коробка (29)
"Ураган-2-КФВ": Гуйван (в) - Сименко, Бессонов, Коробка, Дичук - Баланик (к), Ткачук, Лейб'юк, Британ - Бойків, Остафійчук, Федик, Скіцко - Гордієвич (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.
"Кардинал-Рівнестандарт-2": Дяченко (в) - Дармовіс, Панкратій, Мартиненко, Конько - Ситник (к), Козлюк, Тютюрай, Титечко, Крук, Піддубний, Горбулько - Чемерис (в). Головний тренер: Павло Дармовіс.
Попередження: Лейб'юк (29)
 


17 жовтня, неділя

«Любарт» (Луцьк) – КІВС «Енергія-2» (Львів) – 1:3 (0:0)

18:00. м. Луцьк, «Арена спорт»
Арбітри: В. Дзюра, В. Кулай (обидва – Рівне), О. Хомич (Луцьк)
Хронометрист: О. Леончук (Луцьк)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)
КІВС: Чудний (Яремчук 33') - Квасній, Гасюк, Марциняк, Ременець - Король, Саламаха, Герчаківський, Константінов - Білюк, Гураль, Лютий (к), Тимців;
Голи: Сизик (22) – Квасній (23), Константінов (35), Лютий (35)
На 17-й хвилині Вл. Козачок («Любарт») не реалізував дабл-пенальті (воротар)
На 17-й хвилині Сизик («Любарт») не реалізував дабл-пенальті (воротар)

У неділю, 17 жовтня, на території «Адреналіну сіті» було вкрай людно. З одного боку спортивної арени четвертий день підряд змагалися юні танцюристи, з іншого тривали запеклі баталії в рамках Ярмарки футзалу. 

Проте головною подією того вечора став дебютний матч «Любарта» у цьогорічному чемпіонаті України серед команд Першої ліги. «Любарт» повернувся у велику гру в протистоянні з добре знайомим суперником – КІВС «Енергією-2». Проти львів’ян червоно-чорні грали у минулому сезоні та двічі перемогли: 2:1 та 5:2.

“Ми зустрічаємося із діючим чемпіоном. У Луцьку, де особлива атмосфера. Це старт нового чемпіонату і я очікую, що буде повна арена глядачів. Сподіваюся, що ніщо не завадить людям прийти цього вечора. Очікую свята футзалу та хорошої гри від обох команд”, - зазначив наставник енергетиків до матчу та влучив прямісінько в ціль. 

Ведучий Олександр Львовський та чирлідери «Black Fox» запалили глядачів ще до свистка. А коли ж пролунав сигнал про початок, спортсмени одразу підхопили естафету та влаштували видовище тривалістю у півтори години. 
Князі розпочали впевнено та за декілька хвилин перебування на паркеті заволоділи ініціативою. У відповідь гості запропонували господарям доволі потужний опір у захисті та гострі переходи в атаку. Один із таких завершився небезпечним ударом у стійку. Ще кілька разів вдало у рамці зіграв Станіслав Горнік. 

Разом із цим підопічні Станкевича чимало порушували правила і за 4 хвилини до перерви Сергій Степанюк заробив на собі п’ятий фол для суперників. У футзалі в такому разі пробивається вільний десятиметровий удар. Традиційно, виконувати пішов капітан Владислав Козачок. Проте не забив, сильно вдаривши по центру. Зовсім скоро Степанюк виманив опонента на ще одне порушення. Цього разу до м’ячу підійшов Влад Сизик. І теж пробив в руки воротарю. 
Відпочивати команди пішли з нулями на табло. Поки вони переводили подих, чирлидери та ведучий розважали вболівальників, розіграли декілька подарунків. Коли ж 15 хвилинна пауза минула, настав час радості від голів. 
Ветеран Сергій Піддубний вирішив довго не розкачуватися й одразу кинувся «розривати» лівий фланг суперника. Спершу він прорвався та пробив на техніку, не влучивши зовсім трохи. 

В наступному епізоді граючий спортивний директор накрутив на лінії кількох опонентів, відпасував Степанюку, а досвідчений «стовп» зряче перевів на Сизика, який вгатив «Select» у сітку. От тільки раділи господарі недовго. Вже за хвилину Ярослав Квасній потужним ударом пробив Горніка, засвітивши на табло 1:1. 

Трибуни підганяли і князі рвалися вперед, створивши чимало шикарних моментів. Нажаль для прихильників місцевої команди, жоден із них не був трансформований у гол. Натомість львів’яни за короткий проміжок часу змогли відзначитися двічі і забрали гру собі в актив. Господарі намагалися відігратися за рахунок п’ятого польового, але не змогли. У підсумку – перемога «Енергії-2» 1:3. 

Наступний матч відбудеться вже в цю суботу о 13:00. Наш суперник – ще один потужний львіський колектив In.It. Місце зустрічі незмінне – «Адреналін сіті».

Джерело - ФК Любарт

 "КІВС "Енергія-2" в Луцьку здобуває вольову перемогу над ФК "Любарт".

Суперники почергово володіли ініціативою у матчі і як наслідок перший тайм пройшов у безкомпромісній боротьбі, в якій голів забито не було. У другому таймі, "Любарт" на правах господарів відкрив першим рахунок у матчі та на це наша команда відповіла голами Ярослава Кваснія, Владислава Константінова та капітана Назара Лютого.

Слід також зазначити, що ще у першому таймі КІВС двічі перейшов дозволену межу фолів і суперник отримав шанси для взяття воріт з дабл-пенальті. У двох епізодах, вище всякої похвали зіграв голкіпер КІВС "Енергії-2" - Антон Чудний, який зумів двічі парирувати удари Сизика та Козачка.

Джерело - КІВС Футзал

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.