Экстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»Лига чемпионов УЕФАДенис Абышев: «Абрамовичу дали карточку ни за что»Лига чемпионов УЕФАИван Милованов: «Выправили ситуацию после перерыва»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. INTER (Донецьк) – Бастіон (Львів). Анонс

Міхал Одегнал: «Україна є фаворитом, але можна грати з будь-якою командою, і кожен матч починається з нуля»

Головний тренер жіночої збірної Чехії прокоментував свої очікування від сьогоднішнього матчу з Україною

 

Тренер збірної Чехії Міхал Одегнал та його команда пройшли короткий тренувальний збір в Остраві безпосередньо перед від’їздом до України. Зараз він готує своїх гравчинь до першого бою.
 
– Міхале, як пройшла остання підготовка перед відбірковим турніром?
– Тренувальний збір відбувся в Остраві, де ми зібрали дванадцять універсалом плюс двох воротарок. Після зборів ми переїхали в Україну, куди виїхали лише з десятьма польовими гравчинями та двома голкіперками. Основна увага була зосереджена на покращенні техніко-тактичних моментів.
 
– Чи відчувають гравчині напругу? Наскільки вони чекають на таку важливу подію?
– Напруження гравчинь поки не дуже добре помітне, але ми всі усвідомлюємо, що на нас чекає, і що це буде нелегко. Усі з нетерпінням чекають самого заходу, і ми віримо, що продемонструємо хороші виступи.
 
– Яка командна програма?
– У вівторок ми поїхали в Україну, де на нас чекає три матчі. В такому порядку – з Україною, Фінляндією та Бельгією. Матчі заплановані на четвер, п’ятницю та неділю. А поки у нас ще є два тренувальні модулі.
 
– Поговоримо про перший матч. В четвер ви кинете виклик господаркам, Україні, головному фавориту. Як грати проти такої команди?
– Україна, безумовно, є фаворитом нашої групи, але можна грати з будь-якою командою, і кожен матч починається з нуля. Ми бачили кілька їхніх матчів і маємо деяке тактичне уявлення про те, як ми будемо грати. Ми будемо грати від надійного захисту та покладатися на контратаки. У нас була можливість зіграти два матчі з Іспанією у вересні, яка на дві голови вище, і там нам показали, як треба грати з такими сильними суперниками. Україна сильна, але ми точно не здамось, і хочемо вдало пройти крізь цей матч.
 
– Що ви вважатимете успіхом? Ви б взяли очко у матчі з Україною?
– Враховуючи якості суперника, ми, ймовірно, могли б взяти очко, але ми також не будемо сердитися й на перемогу (посміхається). Однак ми стоїмо на ногах і знаємо, що це було б таке маленьке футзальне диво, і всі фактори мали б зібратися разом і об’єднатися з великою удачею для нас.

Джерело - futsal.fotbal.cz

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.