Сборная УкраиныЄвро-2022. Шлях збірної України до фінального турніру Футзал в миреЄвро-2022. Група В: представлення учасниківЧемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Сербия - Португалия, Нидерланды - УкраинаЖенский футзалУкраїна – Іспанія (жінки). Товариський матч 2. LIVE!Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022 собственными глазами, или заметки из ГолландииЧемпионат ЕвропыДуглас Жуниор: «Без сомнения — мы сделаем все возможное»Первая лига Антон Антоненко і Владислав Завертаний приєдналися до «SkyUp»Чемпионат ЕвропыАнтон Соколов: «Радоваться некогда – концентрируюсь на матчах»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 1. Нідерланди – Україна. АнонсКазахстанИгита: «Я хочу и после карьеры здесь жить»Вторая лигаЯрослав Аксенов: «Максимум в любителях за месяц заработал 74 тысячи гривен»Футзал в миреВизначилися переможці Futsalplanet Awards 2021: Олег Шайтанов і жіноча збірна України – шості у світіЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Нідерланди – Україна. Передматчева пресконференція: Олександр Косенко, Петро ШотурмаИспанияЖіноча збірна України зазнала болючої поразки від Іспанії у першому товариському матчіЧемпионат ЕвропыCборная Украины в финальной части чемпионатов Европы по футзалуФутзал в мире​Клеминьо: «Надеюсь однажды получить предложение поиграть в Казахстане»Чемпионат ЕвропыСуспільне Спорт покаже усі матчі Євро-2022Чемпионат ЕвропыМассимилиано Белларте: «Казахстан – безусловный фаворит нашей группы и претендент на титул чемпиона Европы»Чемпионат ЕвропыМико Мартич: «Многие игроки сборной Казахстана — топовые»Беларусь«Столица» подписала бразильца Матеуса

«Інтеробал» вперше в історії став чемпіоном Чехії, Литвиненко зі «сріблом»

В Чехії третій чемпіон з футзалу за останні чотири роки


В Чехії завершився черговий сезон і вперше у своїй 30-річній історії це звання виборов «Інтеробал». У фінальній серії плей-оф клуб з Плзені у трьох матчах обіграв ФК «Хрудім» Дмитра Литвиненка, втім фінальна серія обійшлася без нашого співвітчизника.
 

На рахунку 34-річного українського воротаря в цьому сезоні 12 зіграних матчів (3 гольові передачі), але лише 1 із них у плей-оф (1 гольова передача). Отже, кандидат у збірну Україну додав до своєї колекції друге чеське «срібло» до двох чемпіонських титулів в цій країні (2017/18, 2019/20). 
 

Значно гірші справи у ще одного українського легіонера в чемпіонаті Чехії – Павла Русака з «Олімпіка» (Мельник). 30-річний українець перебуває в статусі четвертого голкіпера команди й тому в минулому сезоні зіграв в чемпіонаті лише 1 матч. Його «Олімпік» посів 8 місце і в першому раунді плей-оф прогнозовано поступився «Інтеробалу» (0:3 в серії).

Турнірна таблиця регулярного чемпіонату



Чвертьфінали плей-оф



Півфінали плей-оф



Фінальна серія



Найкращі бомбардири регулярного чемпіонату



Найкращі бомбаридири плей-оф



Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.