Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Черкаси приймуть Матч зірок-2021Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світіПортугалияИберийское «классико» состоится в декабреЭкстра-лигаМатч «ДЕ ТРЕЙДИНГ» – «Ураган» перенесено на наступний рікЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 1 тур. Від 10 і скромний «Будстар-НПУ»БразилияГабриэль Лима: «Футзальный ЕВРО на 100 процентов лучше, чем чемпионат мира по футзалу»РоссияСуперлига-2021/22. Тур 5. Соколиная охота удалась в УхтеЯпонияКеничиро Когуре – новый главный тренер сборной ЯпонииРоссияЛучшие клубы в мировом футзалеБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 9. Лидеры уходят в отрыв

Владислав Лисенко: «Сподобався рівень команд Кубку Волинської Газети 2021»

Екс-голкіпер  збірної України Владислав Лисенко – про «Кубок Волинської Газети 2021» і свій дебют за «Галицьку здобу»

У перерві між матчами «Кубку Волинської Газети 2021» клубній пресслужбі ФК «Галицька здоба» вдалося поспілкуватися із майстром спорту України, тренером ФК «ХІТ» Владиславом Лисенком, який на цьому турнірі встиг зіграти за нашу команду.
 
– Владиславе, перше запитання, яке я задам, чи сподівалися що саме Вас визнають кращим воротарем незалежної України за 30-ть років?
– Звичайно, що ні. Достойних конкурентів не бракувало. Дуже приємно, що кращим обрали саме мене.
 
– Тепер до «Кубку Волинської Газети 2021». Як вам турнір?
– Хороший аматорський команд, на який приїхало багато команд непоганого рівня. Це вкотре показали чвертьфінальні та півфінальні серії. Шкода що «Галицька здоба» не зуміла вийти у фінал (розмова відбулася після півфінального двобою «пекарів» із «Форцою»). Тепер будемо боротися за третє місце.
 
– Чого не вистачило «червоно-жовтим» для перемоги у півфіналі?
– Так склалися обставини. Розумієте, у таких матчах все вирішує перший забитий гол. Його забив суперник, ми свої моменти не реалізували, допустилися прикрих помилок у захисті й, у підсумку, програли.
 
– Кілька слів про «Галицьку здобу», в якій Ви, до слова, дебютували.
– Слідкую за «пекарями» вже давно, підписаний на сторінку команди у соціальній мережі фейсбук, плюс тренер (Сергій Тригубець – авт.) – це мій давній друг.
 
– Чим зараз займаєтеся і чи не плануєте знову повернутися у професійний спорт?
– Чотири роки тому я завершив професійну кар’єру, працюю тренером воротарів у ФК «ХІТ». Проте, керівництво клубу через проблеми із воротарями (здоров’я, психологія) заявляють мене на сезон для підстраховки. Буває інколи й виходжу на майданчик.
 
– Побажання всім поціновувачам гри «5×5».
– У першу чергу бажаю всім здоров’я, любити футзал. Тим, хто грає в цю гру – професійно зростати, а хто вболіває – отримувати задоволення від гри улюбленої команди.
 

Розмовляв Ігор Воробій, пресслужба ФК «Галицька здоба»
 
P.S. У півфінальних поєдинках «Форца» з Житомира зуміла розгромно перемогти одного з фаворитів «Галицьку Здобу» - 4:0. У битві двох представників Першої ліги України ФК «Славути» та ФК «Любарта» голів не забивали, а у серії пенальті фартовішими виявилися хмельничани. У матчі за третє місце львівські пекарі переграли луцький «Любарт» 5:2. У фінальному поєдинку голів не було, а фінальна серія шестиметрових знову підкорилася гравцям «Форці».

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.