Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. LIVE!ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 5. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Анонс матчів суботиЛига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега ЗозулиФранцияРикардиньо: «Вы должны делать все быстро и своевременно в каждом действии, в каждом эпизоде»РоссияДмитрий Путилов: «Не стоит останавливаться на достигнутом»БеларусьМихаил Грицына: «В нужный момент удалось собраться и забить победный мяч»БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»

«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»

У п'ятницю, 7 серпня, відбулися вирішальні поєдинки ХІ турніру "Кубок Львівщини-2020".

 

Переможців та учасників привітали і нагородили голова Асоціації футзалу України Сергій Владико, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім'як, заступник начальника управління спорту ЛМР Ксенія Пилипів, віце-президент Асоціації футзалу Львівщини, виконавчий директор ФК "Енергія" Володимир Фелишин.

11.00. Матч за 5 місце.
"Фенікс" (Вінниця) "Сокіл" (Хмельницький) 
– 1:7 (1:2)
Голи:
Сергій Литвиновський (20) – Єгор Донець (14), Артур Подлюк (18, 29, 29), Богдан Токар (25), Андрій Хамдамов (35), Владислав Первєєв (37)
Попередження: Олександр Біляченко (14), Фелікс Міранда (35) – Андрій Хамдамов (21)
Нереалізовані дабл-пенальті: Артур Подлюк (32), Андрій Хамдамов (35)

У матчі за п’яте місце зійшлися команди, що посіли треті сходинки у групах А та В. Втім, якщо на перший тайм сил для боротьби у вінничан, які у своїй групі поступилися «Енергії» та «Кардиналу-Рівне», вистачило, то у другій двадцятихвилинці представник Favbet Екстра-ліги взяв своє.

Як результат – сім забитих м’ячів від підопічних Романа Ковальчика. 

 

13.00. Матч за 3 місце.
"Кардинал-Рівне" (Рівне) "ІнБев" (Житомир) – 6:2 (4:1)
Голи: Анатолій Мілінький (7), Володимир Кручок (9), Максим Мануйленко (13), Олександр Басич (19, 29), Роман Горпинич (35) – Денис Бланк (3), Роман Бакум (26)
Попередження: Максим Мануйленко (20), В’ячеслав Кожем’яка (27, обидва – «Кардинал-Рівне»)
"Кардинал-Рівне": Морикишка (на перегляді, Дяченко, 37) - Мілінький, Кожемяка, Шпигар, Лисенко - Мануйленко, Кручок, Концеба, Горпинич - Бондар, Басич, Кравчук, Рибіцький, Малиновський.
Запасний: Пучка (на перегляді).
Головний тренер: Ігор Москвичов.

У протистоянні четвертої та п’ятої команд чемпіонату – гору знову взяли рівняни. Підопічні Михайла Соколовського жодного разу не зуміли обіграти «кардиналівців» минулого сезону. Неприємна серія продовжилася і на Кубку Львівщини. У групі підопічні Ігоря Москвичова здолали «Фенікс», однак, поступилися «Енергії», а «ІнБев» взяв гору над «Соколом», втім, зазнав поразки від «Продексіма».

На третій хвилині Бланк відкрив рахунок у зустрічі. Проте, вже до перерви «Кардинал-Рівне» відзначився чотири рази. Зрештою, підсумковим рахунком зустрічі стала впевнена звитяга рівнян з результатом 6:2.

  

15.00. Матч за 1 місце.
"Енергія" (Львів) "Продексім" (Херсон) 
– 1:2 (0:1)
Голи: Юрій Когут (26) – Михайло Зварич (14), Дмитро Сорокін (22)
Попередження: Олег Легендзевич (26), Мар’ян Пелех (27) – Михайло Волянюк (10), Михайло Зварич (37)

Вчорашня товариська зустріч між цими командами стала своєрідною репетицією перед фіналом. У четвер з рахунком 3:1 тріумфував чинний чемпіон Favbet Екстра-ліги та володар Кубка Львівщини-2019 – херсонський «Продексім».


Перший тайм сьогоднішнього поєдинку також лишився за «мельниками». Єдиний м’яч у стартовій половині зустрічі на свій рахунок записав Зварич.

Швидка контратака, і на 22-ій хвилині Сорокін подвоїв гандикап херсонців. Після цього підопічні Валерія Легчанова перехопили ініціативу. Когут відіграв один м’яч, а господарі турніру мали майже 14 хвилин, щоб спробувати наздогнати суперника.

Втім, надійна гра захисту та блискучі дії Ципуна дозволили команді Андре Броканело залишити трофей у своєму володінні, додавши його до нещодавного тріумфу на Кубку Водяна-2020.


Номінації:

Приз глядацьких симпатії:
Сергій Філь («Фенікс»)

Найкращий молодий гравець:
Олексій Гуцуляк («Сокіл»)

Досьє:

Олег Гуцуляк (26.09.2003) – вихованець коломийського футболу (перший тренер – Василь Блясецький) з дитячих років вирізнявся яскравою технікою володіння м’ячем та бажанням грати у футбол. Був помічений селекціонерами «Буковини», де провів бронзовий для команди сезон U-15, проте через проблеми з документами виступав у чемпіонаті Чернівецької області. В 2018 році перейшов до складу івано-франківської команди, де працював під керівництвом Ігора Гогіля та Ігора Мельничука. Швидкий гравець з хорошим баченням поля, полюбляє вести гру, розвиваючи атаки, володіє широким арсеналом оригінальних фінтів, які не боїться застосовувати в грі. Загалом на дитячо-юнацькому рівні в усіх офіційних змаганнях провів 53 матчі в яких відзначився 24 рази у воротах суперника. У футзалі виступав у складі коломийського “Прикарпаття”, ДЮФК “Надія-Прикарпаття” (Івано-Франківськ) та ФК “Угорники”. Діючий переможець чемпіонату України з футзалу U-17 в Першій лізі. 2020 року підписав перший професійний контракт з хмельницьким “Соколом”.

За матеріалами pik.net.ua

Найкращий воротар:
Кирило Ципун («Продексім»)

Найкращий гравець захисного плану:
Анатолій Мілінький («Кардинал-Рівне»)

Найкращий нападник:
Денис Бланк («ІнБев»)

Найкращий гравець:
Юрій Когут («Енергія»)

Найкращі гравці у складах команд

«Фенікс»: Фелікс Міранда
«Сокіл»: Андрій Хамдамов
«ІнБев»: Роман Бакум
«Кардинал-Рівне»: Володимир Кручок
«Енергія»: Тарас Кузь
«Продексім»: Ігор Корсун

За матеріалами Прес-служба Асоціації футзалу України і www.energia.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.