Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 5. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Анонс матчів суботиЛига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега ЗозулиФранцияРикардиньо: «Вы должны делать все быстро и своевременно в каждом действии, в каждом эпизоде»РоссияДмитрий Путилов: «Не стоит останавливаться на достигнутом»БеларусьМихаил Грицына: «В нужный момент удалось собраться и забить победный мяч»БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»

Кубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагороди

Житомирський "ІнБев" та "Кардинал-Рівне" перемогли своїх суперників і змагатимуться за "бронзу" "Кубка Львівщини-2020".


Натомість хмельницький "Сокіл" та вінницький "Фенікс"  зустрінуться у матчі за 5 місце.

Нагадаємо, що фіналісти турніру стали відомими напередодні — це херсонський "Продексім" та львівська "Енергія".

Фінальні поєдинки відбудуться у п'ятницю, 7 серпня.

6 серпня
 
Товариський матч

12.00. «Енергія» (Львів)  – «Продексім» (Херсон) — 1:3 (0:2)
Голи:
Легендзевич (29) — Клаудіньо (2), Когут (6 авт.), Корсун (25).
Попередження: Ременець (14).
"Енергія": Войтович — Буньо, Легендзевич, Ковальчук, Гасюк, Ременець, Квасній, Кузь, Когут, Марциняк, Танський, Пелех — Пітуля, Чудний.
"Продексім": Ципун, Бакінський, Савенко — Скорий, Клаудіньо, Сорокін, Зварич, Роніньйо, Шотурма, Моспан, Білоцерківець, Корсун, Воронцов, Волков, Волянюк.


Група А

14.00. «Фенікс» (Вінниця) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) — 1:4 (1:2)
Голи:
Біляченко (5) — Кручок (11,20), Кожем'яка (21), Лисенко (33).
Попередження: Онищук (24).
"Фенікс": Іщенко — Санчес, Біляченко, Трібель, Литвиновський, Кефа, Філь, Жук, Онищук, Собко, Заводян.
"Кардинал-Рівне": Морикишка (на перегляді), (Дяченко, Пучка, на перегляді) - Мілінький, Шпигар, Лисенко, Кожемяка - Кручок, Мануйленко, Горпинич, Концеба - Бондар, Кравчук, Басич, Малиновський, Рибіцький, Конько.

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"


Група В

16.00. «ІнБев» (Житомир) – «Сокіл» (Хмельницький) — 4:2 (3:0)
Голи:
Бланк (2), Івановський (5, 30), Соцький (15) — Бабак (29), Абзалов (36).
Попередження: Бланк (6) — Токар (6), Шевченко (23).
Вилучення: Шевченко (37, повторне попередження).
«ІнБев»: Мельник (Сорокін, 9) – Бланк, Дзюба, Іванов, Чеберяк, Бакум, Мосійчук, Івановський, Карбула, Соцький, Вакула
«Сокіл»: Чайка (Бабенко, 21, 37-40, Шевченко, 31-37) – Хамдамов, Подлюк, Бабак, Сохорук – Абзалов, Пєрвєєв, Токар, Гуцуляк – Боднар, Стрельцов, Донець, Макеєв

У завершальній грі групового етапу "Кубку Львівщини", який відбувся в четвер, 06 серпня, Житомирський ФК ІнБев впевнено обіграв хмельницький "Сокіл" і вийшов в плей-офф з другого місця. А значить зіграє за бронзові медалі проти рівненського "Кардинала" 7 серпня.

Що ж до самої гри, то рахунок житомиряни відкрили вже на другій хвилині, коли після прострілу Романа Бакума Денис Бланк переправив м'яч у ворота хмельничан. А через чотири хвилини Івановський подвоїв рахунок. А на 14 хвилині Денис Соцький забив третій м'яч, який став останнім в першому таймі - з рахунком 3:0 команди пішли на перерву.

На старті другого тайму "Сокіл" мав кілька непоганих моментів, аби трохи відігратися. Але спочатку Бабак, який вийшов сам на сам з Сорокіним, не зумів обіграти нашого кіпера, а потім інший гравець "Сокола" пробив лиш трохи вище поперечини після подачі з кутового. Боротьба загострилася і на 29 хвилині все той же Бабак таки зміг таки забити м'яч у ворота ІнБева. Але майже одразу Івановський оформлює дубль - 4:1 на користь житомирян. І "Соколу" нічого не залишалося, як задіяти п'ятого польового і вже на 36 хвилині відіграли другий м'яч.

А далі "Сокіл" лишився без одного гравця - кіпера вилучили за другу жовту. Хоча в меншості хмельниччанам все ж вдалося зберегти свої ворота недоторканими. Але і забити не вийшло - фінальний свисток зафіксував рахунок 4:2 на користь підопічних Михайла Соколовського.

Джерело - Спортивний Житомир

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.