Экстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»Лига чемпионов УЕФАДенис Абышев: «Абрамовичу дали карточку ни за что»Лига чемпионов УЕФАИван Милованов: «Выправили ситуацию после перерыва»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. INTER (Донецьк) – Бастіон (Львів). Анонс

Вікторія Сагайдачна: «Вважаю, що ключовим фактором у протистояннях з Португалією стане наш спокій»

Воротарка жіночої збірної України Вікторія Сагайдачна розповіла про підготовку команди до матчів зі збірною Португалії.


– Вікторіє, минув перший день, який наша команда провела у Португалїі. Розкажи більше як далася дорога так як пройшло перше тренування.

– Дорога була досить непростою, але це одна з частин роботи спортсмена. Тренуватися було трошки важкувато, але це необхідність, аби краще пристосуватися до залу та відчути паркет. Щодо умов, в яких нам належить зіграти, то покриття мені сподобалося.

– У нас досить велика історія протистоянь з португалками. Як вважаєш. Наскільки зараз важливо команді проявити себе у протистоянні з віце-чемпіонками Європи?

– Матчі з Португалією є важливими, але ключовими будуть поєдинки основного раунду Євро-2022. Зараз нашій збірній важливо «зібратися», отримати важливу практику й вирушити до Львова вже у кращому ігровому тонусі.

– Як вважаєш, на які аспекти гри потрібно додатково звернути увагу нашій команді, щоб покращити історію протистоянь з Португалією?

– Я вважаю, що ключовим фактором у цих протистояннях стане наш спокій. В останньому очному поєдинку, який відбувався у рамках фінальної частини Євро-2019 на нас тиснув тягар відповідальності. Ми розбирали цей поєдинок й відчувалося наше хвилювання. Думаю, що зараз тягар відповідальності під назвою «Фінал Чотирьох Євро» на матчі з Португалією буде знятий й ми зможемо продемонструвати кращий результат.

– Ти виведеш команду на один з поєдинків проти Португалії в якості капітана. Порівняй відповідальність капітанства у клубі, де ти маєш більший досвід, і у збірній.

– Насправді, ці функції майже рівносильні. У збірній, напевно, більше акцент спрямовується на мотиваційні складові. Тут зібрані найкращі футзалістки і не всі моменти з виконання таких обов’язків у клубі є актуальними у національній команді.

Джерело - Богдан Ісаєв, пресслужба Асоціації футзалу України


Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.