Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений голКазахстанИгита: «Испытываю немного горечи»ИспанияИспания-2021/22. Тур 3. «Бетис» и «Наварра» творят чудесаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022 (жінки). Основний раунд. LIVE!Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. День Х для України і Фінляндії наставЧемпионат ЕвропыЯкко Лайтинен: «У нас есть шанс, который может быть единственным в жизни»Суперлига-2021/22. Тур 3. LIVE!Чемпионат ЕвропыВікторія Кислова: «Проблеми, які у нас виникли з Чехією, це лише наслідки наших помилок»Женский футзалАнна Прокопенко: «Найскладніша адаптація при переході з футзалу у футбол проходила з бутсами»

Сергій Тригубець: «Важко сказати щось конкретне про суперників, коли не бачив їхніх матчів наживо, а тільки відео»

Напередодні старту фіналу аматорської ліги України головний тренер «Галицька здоба» Сергій Тригубець розповів про свої очікування.


 Сергію,  які очікування перед фіналом АФЛУ, адже ФК «Галицька здоба» вперше буде брати участь у таких змаганнях?
 Змагання АФЛУ для нашої  команди будуть прем’єрними, але маю надію, що ми гідно представимо Львівщину на них. Ми вже у Запоріжжі і з нетерпінням очікуємо на старт футзальних баталій.

 Яким складом поїхала у Запоріжжя «Галицька здоба»?
 Поїхали всі футзалісти, які були в заявці протягом сезону. 

 А що скажеш про суперників першого групового етапу? 
 Важко сказати щось конкретне про команди коли не бачив їхніх матчів наживо, а тільки відео, яке не завжди показує сильні і слабкі сторони команди. Аналізували ми гру команди МФК «ATHLETIC FUTSAL», помітно, що команда вміє грати, з командою працює тренер, футзалісти знають що робити під час матчу та й, взагалі, Дніпропетровська область завжди славилася хорошими футзалістами, чого варті такі прізвища як: Легчанов Валерій, Косенко Олександр... Була колись команда «Механізатор», яка ставала чемпіоном України серед професіоналів, отож буде важко грати проти даної команди. А щодо команди з Кропивницького, то про неї, на жаль, інформації не знайшов.
 
 Які завдання стоять перед командою на цей турнір? 
 Ми, як спортсмени, хочемо завжди перемагати, як на футзальному майданчику, так і в житті. Розуміємо куди їдемо і для чого, багато праці було зроблено як під час матчів, так і поза ним аби стати переможцем у Першій лізі Львівщини. 

 Кого вважаєш основними конкурентами у боротьбі за перемогу? 
 Команди, які їдуть на турнір розуміють футзал, а також в багатьох командах є гравці, які певний період часу грали у професійних командах, тому кожна команда буде грати своїм стилем. Переможе найсильніший! 

Джерело  ФК «Галицька здоба»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.