Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «Олег Солодовник как проводил тренировки в 2001 году, так же он их проводил и в 2009 году»Испания«Вальдепеньяс» подписывает Рибейро и прощается с ЧиноЛитваТарас Онуфрак та Віктор Кравцов стали гравцями литовського «Вікінгай»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 8: Грузия вышла в 1/4 финала, Испания не переиграла АзербайджанКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR – ДЕ Трейдинг. LIVE!КазахстанДанил Карпюк: «В Казахстан отправился за игровой практикой»Чемпионат ЕвропыАрнольд Кнауб: «Гол Игиты изменил все»Чемпионат ЕвропыЭухенио Муньос Фернандес: «Дуглас с Игитой в состоянии выиграть любой матч»Чемпионат ЕвропыАмиржан Муканов: «В матче с финнами Казахстан был ближе к уровню ЧМ-2021»Экстра-лига«Ураган» припинив співпрацю з Тарасом ОнуфракомВторая лигаЯрослав Аксенов: «Самая страшная «пиханина» была от Тараса Шпички, когла мы проиграли в Ковеле 7:9»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Босния и Герцеговина – Грузия, Испания – АзербайджанЧемпионат ЕвропыАркадий Белый: «В сборной Азербайджана пора бы случиться какой-то смене поколений»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 7: Хорватия проиграла «всухую», Словакия заработала первое очко в историиФутзал в мире29 січня в Парагваї стартує Копа АмерикаЧемпионат ЕвропыЗ 3 туру групового етапу вболівальники зможуть відвідати матчі Євро-2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR (Київ) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). АнонсЧемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «После ничьей с чемпионами мира, глядя на табло, сами не верили итоговому результату»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Сербія: ідеальний політ

Данило Сивак: «Найбільше мені сподобався «Helpix», решта ж команд взагалі не вразила своєю грою»

Один із старожилів  «Галицької здоби» поділився своїми думками про участь у фіналі АФЛУ


Один із рекордсменів по кількістю зіграних матчів за «Галицьку здобу» Данило Сивак одразу ж після приїзду із Запоріжжя поспілкувався з клубною пресслужбою про участь команди у фіналі АФЛУ.

– Даниле, коли емоції трохи вщухли, розкажи чому «пекарям» не вдалося краще виступити на всеукраїнському фіналі АФЛУ? 
– Вважаю, що даний результат показує наш справжній рівень гри на сьогоднішній день. У Львові перемагати в Першій Лізі  це одна справа, а всеукраїнський фінал  це вже змагання на порядок вищі. Звичайно, ми мали всі можливості аби виступити на даному турнірі краще, але все ж маємо те, що маємо.

– Хто із суперників сподобався найбільше і чому? 
– Найбільше, мабуть, команда з Хмельницького (МФК «Helpix»  авт.) Це хороша, дисциплінована, а найголовніше фізично підготовлена команда, якій дійсно важко було щось протиставити. Недарма ж вони боролись за головний трофей змагань у фіналі. Решта ж команд взагалі не вразили своєю грою, вони приблизно нашого рівня, проте в деяких матчах не вдалось здобути позитивний результат.

– Фішка нашої команди – це п’ятий польовий гравець, але ця тактика цього разу не спрацювала. Ви багато не забивали, але й при цьому багато пропускали...
– Ми дуже часто застосовуємо дану тактику. Особисто я і виконую роль «воротаря-ганяли». На даному етапі нам не вистачає майстерності гри в рівних складах через обмежену кількість тренувань повноцінним складом і банальну футзальну обізнаність, тому компенсуємо цю ваду грою з п'ятим польовим. Саме завдяки цій тактиці вдалось врятувати протягом сезону не одну, здавалося би програну, гру. Вважаю, що все ж ми непогано грали з п'ятим, просто з кожною наступною грою суперники виявлялися готовими до даної тактики. 

– Чого не вистачає ФК «Галицька здоба» аби грати краще? 
– Не вистачає стабільності та ігрової дисципліни на майданчику. Оскільки я в команді вже більш ніж три роки, то можу сказати що кожного сезону змінюється склад гравців і завжди дуже важко зігратись за один сезон, на це, як не крути, потрібен час. Вважаю, що команді потрібно мати стабільний склад з 10-12 хороших гравців, які розуміють футзал і всі його тонкощі. Також протягом сезону нам не вдавалось повноцінно тренуватись всім складом. Так, хоч це і аматорський рівень, але навіть задля перемог на турнірах потрібно докладати неабияких зусиль, що і показав чемпіонат у Запоріжжі. На даний момент у ФК «Галицька здоба» сформувався кістяк команди, який варто підсилити 2-3 гравцями відповідного рівня і тоді ми зможемо знову боротись за призові місця.

– Розкажи про Запоріжжя: чи вдалося оглянути місто, як ти оцінюєш організацію змагань? 
– Щодо Запоріжжя, то організацію оціню на тверду четвірку. Особисто мені було дуже комфортно виходити на паркет.  Сподобався рівень арбітрів, вважаю суддівство було на професійному рівні. Незважаючи на незадовільний результат, наша команда отримала неоціненний досвід. Можу з упевненістю сказати, що дані змагання відповідають рівню Другої ліги України, в якій ми не так давно виступали. Містом прогулялися, у вихідний день відвідали одне зі Семи чудес України – острів Хортиця. Шкода, що з нами не було нашого пресаташе, який попри свої журналістські здібності та футзальні навички став справжнім талісманом команди на всіх виїздах. Насамкінець хотів би подякувати вболівальникам, які підтримували команду біля екранів моніторів. Маю надію вже незабаром ми побачимо вас на наших матчах, будьте здорові і всім дуже дякую за сезон!

Тільки перемога!

Джерело  ФК Галицька здоба

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.