Первая лига Перша ліга 2021/22. 5 тур. «SkyUp» став одноосібним лідером, «Любарт» завершує перше коло на передостанньому місціПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 13. Когда голы не в радостьИталияИталия-2021/22. Тур 10. Десятая победа «Падуи» и неудачный дебют Кайо ЖуниораИспанияИспания-2021/22. Тур 8. «Барса» выходит в единоличные лидерыЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. Гольова перестрілка в Хмельницькому і поразки дебютантокЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. «Ураган» відпускає конкурентівБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Футзал в миреІрина Дубицька та Анастасія Кліпаченко продовжать кар’єру в кувейтській «Аль-Сальмії»Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. «Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів). АнонсЛига чемпионов УЕФАЭлитный раунд Лиги чемпионов УЕФА начинается 1 декабряРоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЧеркаси приймуть Матч зірок-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світі

Всеукраїнський фінал АФЛУ. Підсумки турніру

Вчора у Житомирі завершилися матчі Всеукраїнського фіналу АФЛУ

 

У турнірі взяли участь 15 чемпіонів різних обласних чемпіонатів України.

У фінальний день першими вирішували долю медалей учасники Першої ліги. Очаківський «Арсенал» та «Земельник» з Кропивницького поступилися у своїх півфінальних зустрічах та задовольнилися бронзовими медалями.

Натомість, до фіналу кваліфікувалися сумський «Сервіс-Люкс» та харківський «Гепард». Втім, особливої боротьби не вийшло. Команда з першої столиці відвантажила своїм суперникам 5 м`ячів, не отримавши жодного у відповідь та здобула золото.
 
За підсумками змагань у Першій лізі було визначено найкращих гравців за такими номінаціями:

Найкращий воротар:
Максим Хрипунов («Гепард»)

Найкращий гравець:
Олег Новіков («Сервіс-Люкс»)

MVP та найкращий бомбардир:
Андрій Дуплій («Гепард», 9 голів)

Щодо поєдинків Вищої ліги, треті місця після невдалого підсумку півфінальних матчів посіли тиврівський «Володимир» (на фото) та хорівська «Надія».

У фіналі в очному поєдинку зійшлися столична «SKIDKA» (на фото) та житомирський «ІнБев». Фінальний час зустрічі переможця не виявив і володаря золотих медалей команди визначали за результатами серії пенальті. Фортуна посміхнулася господарям змагань, тож саме «пивовари» стали тріумфаторами цьогорічного фіналу АФЛУ.
 
Перелік номінантів Вищої ліги виглядає таким чином:

Найкращий воротар:
Віталій Денюжкін («SKIDKA»)

Найкращий гравець:
Богдан Мосійчук («ІнБев»)

Найкращий бомбардир:
Сергій Стебловський («Щит», 5 голів)

MVP:
Владислав Васалтій («Володимир»)
 
У церемонії нагородження турніру взяли участь президент Асоціації футзалу України Сергій Владико, віце-президент АФУ Вадим Каганов, голова Комітету аматорського та масового футзалу АФУ Віктор Таран та начальник відділу спорту управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Віктор Малюта.

 

За підсумками змагань вони надали свої коментарі щодо вражень від Всеукраїнського фіналу АФЛУ у Житомирі.
Сергій Владико: «Завершився черговий чемпіонат Аматорської футзальної ліги України. Я вважаю, що він пройшов на належному рівні. Визначилися переможці і призери. Більше як з 8 тисяч учасників став відомим чемпіон і символічно вийшло, що це команда з міста, яке приймало фінал. Хотів би подякувати усім командам, які приїхали та здобули перемогу у своїх змагання на регіональних етапах. Це був дуже великий та довгий шлях, а також багато важкої праці. Ви виступили гідно. Дякую організаторам регіональних етапів та фінальної частини. Особлива подяка Віктору Леонідовичу Тарану».
 
Віктор Малюта: «Насамперед хочу подякувати Асоціації футзалу України за те, що обрали наше місто в якості місця проведення чемпіонату України серед аматорських команд. Вдячний Віктору Леонідовичу Тарану за гарну організацію змагань і звичайно дякую усім командам-учасницям. Подяка командам-фіналістам, які продемонстрували сьогодні у фіналі яскраву гру, а також подяка вболівальникам,  які протягом трьох днів підтримували своїх фаворитів».

Віктор Таран: «У Житомирі відбулося велике свято. Це місто вдруге приймало Всеукраїнський фінал. Це апогей усього аматорського футзального руху України. Я хочу подякувати керівництву Асоціації футзалу України, керівництву області та міста, гравцям і вболівальникам за підтримку».
 
Прес-служба Асоціації футзалу України за матеріалами 
сайту «Діловий Житомир»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.