Первая лига Перша ліга 2021/22. 5 тур. «SkyUp» став одноосібним лідером, «Любарт» завершує перше коло на передостанньому місціПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 13. Когда голы не в радостьИталияИталия-2021/22. Тур 10. Десятая победа «Падуи» и неудачный дебют Кайо ЖуниораИспанияИспания-2021/22. Тур 8. «Барса» выходит в единоличные лидерыЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. Гольова перестрілка в Хмельницькому і поразки дебютантокЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. «Ураган» відпускає конкурентівБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Футзал в миреІрина Дубицька та Анастасія Кліпаченко продовжать кар’єру в кувейтській «Аль-Сальмії»Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. «Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів). АнонсЛига чемпионов УЕФАЭлитный раунд Лиги чемпионов УЕФА начинается 1 декабряРоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЧеркаси приймуть Матч зірок-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світі

Вища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. Гольова перестрілка в Хмельницькому і поразки дебютанток

З 26 – 28 листопада відбулись сім матчів Вищої ліги України серед жіночих команд. Центральний поєдинок прийняв Київ. У столиці України місцевий «Будстар-НПУ» приймав черкаське «Дніпро».

 

Гості першими створили небезпечний момент. Вдало зіграла голкіперка киянок, а м’яч після добивання пролетів поруч з дальньою стійкою.

Відповідь столичного клубу була від Дятел. Але удар Віри був вище воріт.

Відразу три атаки мали господарки. Двічі зовсім трішки не вистачило, щоб замкнули простріли на дальню стійку, а з ударом Скибіної впоралась воротарка Дніпра.

Тут подіяло правило: «Не забиваєш ти – забивають тобі». На 9-й хвилині Мигаль відкрила рахунок на табло – 0:1.

Скибіна могла швидко відквитати гол – стійка врятувала володіння дніпрянок.

До перерви підопічним Олександра Ратича вдалось зрівняти рахунок. Дятел майстерно прибрала опікунку та гарматним ударом з лівої поцілила у ворота – 1:1.

Пекельна боротьба у Києві

Наприкінці обидва команди відповіли голами. За «Будстар-НПУ» забила Дятел, а у складі черкаського клубу забила Мигаль. Обидві футзалістки відзначились дублями у першій 20-хвилинці – 2:2.

По перерві команди обмінялись моментами, а забити вдалось на 29-й хвилин. Дятел забила свій третій гол у матчі за оформила хет-трик.

Чотири хвилини знадобилось гостям для того, щоб знову зрівняти цифри на табло. Футзалістки з Києва залишили саму Юрасову, яка сильним пострілом у дев’ятку зняла «павука» з верхнього кута воріт господарок – 3:3. Дівчатам потрібно було все починати спочатку.

Вже на наступній хвилині киянки знов повели у рахунку. Корнієвець обіграла суперниць на фланзі, змістилась у центр та вже у падінні проштовхнула м’яч у володіння «Дніпра» – 4:3.

На останній хвилині зустрічі господарки вибігли у стрімку атаку. Дятел віддала на Васковець, а Марія точним ударом забила п’ятий гол команди та збільшила відрив у рахунку.

«Будстар-НПУ» вирвав домашню перемогу у «Дніпра» з рахунком 5:3. Слід відзначити хет-трик капітана київського клубу Дятел та дубль гравчині «Дніпра» Мигаль.

Група 2
26 листопада
«Будстар-НПУ» (Київ) – «Дніпро» (Черкаси) 5:3 (2:2)
Голи
: Дятел, 16, 20, 29 (пен.), Корнієвець, 34, Васковець, 40 – Мигаль, 9, 19, Юрасова, 33
Попередження: Музичук, 37 (Дніпро)
14:30. м. Київ, СК НПУ
Арбітри: Л. Жиронкін, В. Бородін (обидва – Київ)  
Спостерігач арбітражу: В. Фролов (Київ)
Будстар-НПУ: Ковальчук (вр), Васковець, Дятел (к), Корнієвець, Скибіна Митрофанська (вр), Дмитренко, Воловенко.

У цій групі було найбільше матчів – три поєдинки. Справжню гольову перестрілку видали у Хмельницькому. «Ладомир» був трішки сильнішим за господарок – 6:7.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений 🦁 BudstarFSF 🦁 (@budstarfsf)

 

27 листопада
«ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького» (Хмельницький) – «Ладомир» (Володимир-Волинський) 6:7

13:00. м. Хмельницький, ДЮСШ №1
Арбітри: М. Сердюк, М. Зведенюк (обидва – Хмельницький)  
Спостерігач арбітражу: С. Подворний (Хмельницький)

«Новий Львів» був близький до своєї історичної перемоги у дебютному сезоні. Багато боротьби було на паркеті, обидва клуби хотіли святкувати звитягу. Першими нулі на табло розмочили гості.

Виграючи у першому таймі львів’янки двічі пропустили у другому та поступились у західному дербі – 3:2. Дублем у львівському клубі відзначилась капітан команди Катерина Іванович.

27 листопада
«Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів) 3:2

15:00. м. Луцьк, СК ВНУ
Арбітри: Р. Алексюк, В. Осипчук (обидва – Луцьк) 
Спостерігач арбітражу: О. Хомич (Луцьк)
Голи: Сардачук, 4, 22, 36 – Іванович, 3, 10
 
«Легіон-Університет» розпочинає сезон із перемоги. Перша гра була динамічною та багатою на моменти. Уже на третій хвилині рахунок відкрили суперники. Проте луцькі дівчата швидко відігралися – через хвилину відзначилась Юлія Сардачук. Її зміщенням до центру та удар у верхній кут воріт були бездоганними.
 
На 10-й хвилині львів’янки знову засмутили нашого воротаря, а відтак знову повели у рахунку. Взагалі, в першому таймі «Легіон-Університет» дещо віддав ініціативу львів’янкам . На щастя, гості змарнували кілька небезпечних атак. Малюнок гри змінився після перерви. «Легіонерки» притисли Львів біля його воріт і одразу зрівняли рахунок. Юлія Сардачук знову змістилася з флангу й лівою ногою завдала потужного удару в «дев’ятку». Після того «зебри» не використали ще декілька нагод.
 
Гарячою стала кінцівка поєдинку. Наші дівчата взяли гру під контроль. Успіхом увінчалася атака на 36-й хвилині поєдинку. Вкотре небезпеку створила Сардачук, яка вдало реалізувала вихід віч-на-віч, і тим самим оформила хет-трик. Фінальний свисток зафіксував вольову перемогу луцької команди. Після гри дівчата привітали іменинницю – голкіпера Яну Ярмольську (своє шістнадцатиріччя Яна зустрічала в «брамці»). Вона провела достойний матч і не раз врятувала команду від стовідсоткового голу.
 
Дмитро ГОЛОСКОКОВ, головний тренер «Легіон-Університет»:
 
«Думаю команда могла зіграти краще. Можна списати це на початок сезону і хвилювання, втім мали показати дещо яскравішу гру, особливо в першому таймі. Загалом, рахунок на нашу користь і три залікових бали - наші. Дівчата молодці – не можна дорікнути відсутністю самовіддачі. У другому таймі притисли суперника до воріт, могли забити більше, але чогось бракувало. Розберемо гру на тренуваннях і рухатимемось далі».
 
Юлія САРДАЧУК, авторка хет-трику «Легіон-Університет»:
 
«Найголовніше – це перемога і три залікові пункти в таблицю. Рада, що допомогла команді, забивши свої м’ячі. Було трохи важкувато грати з «Новим Львовом», адже це наша перша зустріч. Тим паче тільки входимо в сезон, психологічно не легко. Але ми здобули бажаний результат»
 
Катерина ІВАНОВИЧ, капітан команди «Новий Львів»:
 
«Сьогодні нам не вистачило удачі. У другому таймі позначилась втома. Попри це, намагалися створювати моменти, їх було достатньо, але не пощастило. Задоволена, що забила. Водночас дуже засмутилася, що ми не перемогли».

Джерело - ЖФК Легіон

У цій групі були три матчі з драматичними розв’язками. Аргументи – рахунки поєдинків із різницею лише в один гол.

Після двох турів у Групі 2 лідирують відразу дві команди «Ладомир» та «Будстар-НПУ». Обидва клуби мають у своєму активі максимум – по 6 очок. Лише завдяки кращій статистиці першу позицію посідає клуб із Володимира-Волинського.

Третім йде «Легіон», а замикає таблицю «Новий Львів».

Два розгроми з хокейними рахунками

Щодо першої групи, то тут були два розгромні рахунки – 10:3 та 11:1. 

Група 1
27 листопада
«Луганочка» (Луганська обл.) – «Синельникове» (Синельникове) 10:3 (6:1)
Голи:
Уніченко, 4, 15, 16, 27, 34, Челомбитько, 10, 17, Горобець, 17, 26, 31 – Кущевська, 11, 30, Коновалова, 37 (пен.)
Попередження: Уніченко, 37 – Кущевська, 22, Коновалова, 33, Мальцева, 36
На 40-й хвилині Ганна Поліщук (Луганочка) не реалізувала дабл-пенальті
15:30. м. Харків, СК «Каразінський»
Арбітри: М. Гавриков, К. Терновий (обидва – Харків)  
Хронометрист: А. Грінченко (Харків) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)

28 листопада
«Mezzo-Збірна Харківської області» (Харків) – «Кобра» (Білокуракине) 11:1

12:30. м. Золочів, ФОК
Арбітри: Ю. Воложенко-мол., А. Колесник (обидва – Харків)  
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)
Голи: Тюхтій, 1, 2, 10, 23, 33, Войтенко, 22, Літус, 30, Костюченко, 35, Плечищева, 38, 39, Сніжко, 40 - Гончарова, 25
Попередження: Войтенко, 12 (Mezzo-Збірна Харківської області)

Після двох стартових турів лідером Групи 1 є «Mezzo-Збірна Харківської області». Однак аж три команди мають у своєму активі по три очки. Крім харків’янок стільки ж балів у лиманської «Багіри-ДЮСШ» та луганської «Луганочки».

Поки що не набрали жодного пункту Кобра (Білокуракине) та Синельникове з однойменного міста.
 

Впевнені перемоги

У групі 3 було своє дербі між «ЗХО-Тесла» та київською «Енергією». Перший тайм завершився мінімальною перемогою харків’янок – 1:0. Єдиний гол забила Дичко.

Після перерви господарки забили ще чотири голи у ворота киянок. Хет-триком відзначилась Калягіна. У підсумку – 5:0 переконлива звитяга «ЗХО-Тесла».

Група 3
27 листопада
«Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) – «Енергія» (Київ) 5:0 (1:0)
Голи:
Дичко, 8, Калягіна, 22, 24, 29, Бабенко, 35
Попередження: Коваленко, 8 – Дехтяр, 9
13:30. м. Харків, СК «Каразінський»
Арбітри: Ю. Воложенко-мол., А. Колесник (обидва – Харків)  
Хронометрист: А. Грінченко (Харків) 
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)
ЗХО-Тесла: Сагайдачна (вр), Степаненко, Бурлаченко, Коваленко, Дичко  Стеблін (вр), Кузубова (вр), Кузнецова, Діденко, Бабенко, Підгорна, Калягіна, Рубан, Єрьоменко.
Головний тренер: Олександр Золотухін.

Заявка «Енергії-НУХТ» на сезон:
 
Гнидюк Юлія, Головіна Світлана, Дехтяр Юлія, Зенько Лєна, Кирильчук Альона, Крамна Маріанна, Лєбєдева Дарина, Огородник Вікторія, Остапенко Мирослава, Редько Юлія, Свердлова Анастасія, Сисоєва Лілія, Скляр Анастасія, Смаглюк Ірина, Сукач Елла, Терех Анастасія, Шевцова Дар‘я, Яковишина Іванна.

На другий етап змагань до команди мають приєднатися: Випасняк Мирослава, Дубицька Ірина, Кліпаченко Анастасія.

Матч у Харкові / Фото «ЗХО-Тесла»

28 листопада
«Бровари-Фенікс» (Бровари) – «Лідер-Збірна Полтавської області» (Полтавська обл.) 2:6

14:45. м. Бровари, СК БВУФК
Арбітри: О. Нагорний, С. Василинчик (обидва – Київ) 
Спостерігач арбітражу: С. Єщенко (Київська обл.)
Голи: Асаханова, 13, Заплава, 15 - Воскобойник, 4, 38, 40 (дабл-пен.), Федоренко, 8, 21, 34
Попередження: Квач, 39 (Бровари-Фенікс)

Після двох турів «ЗХО-Тесла» з 6 очками йде першою. На три бали меншу у «Лідера-ЗПО». По нулях поки що у київської «Енергії» та Фенікса з Броварів.

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.