Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Олег Паламарчук: «Захмарних цілей на всеукраїнський фінал АФЛУ не будуємо, тому насамперед їдемо проявити себе»

Капітан МФК "Volti-Юрія Фарм" поділився думками перед поїздкою на Всеукраїнський фінал АФЛУ.


– Як оцінюєте свої виступи у Відкритому чемпіонаті міста з футзалу? Чи плануєте з наступного року підвищуватись у класі?
– Виступ у внутрішньому чемпіонаті вважаю задовільним, оскільки команда стала срібним призером чемпіонату і десь трішки не вистачило майстерності та футзального фарту, щоб стати чемпіоном. Тому, цим досягненням можу бути задоволений.

Про підвищення у класі уже думали й обговорювали такі варіанти, але все залежить від фінансової спроможності та стабільності.

– Яким чином команда налаштовується на Всеукраїнський фінал АФЛУ та чи аналізували суперників по групі?
– На всеукраїнський фінал команда уже розпочала налаштовуватись насамперед емоційно, вирушаємо до Запоріжжя в бойовому дусі.

В групу до нас потрапили команди з Харкова та Житомира. Уже подивились кілька матчів за їх участі, зробили певні напрацювання та висновки. Відразу скажу, буде не просто з ними, але ми будемо віддаватись на майданчику на всі 100%.

– Які цілі для себе команда ставить для себе на Всеукраїнський фінал АФЛУ?
– Зважаючи на те, що команда вперше потрапляє на Всеукраїнський фінал, захмарних цілей на цей турнір не будуємо. Їдемо насамперед проявити себе, перевірити свої можливості, а там уже як "карта ляже". Можливо вдасться зачепитися за призові місця.

– Хто з команд-учасниць є головним фаворитом на перемогу?
– Важко сказати, хто є фаворитом, оскільки всі команди сильні, є призерами своїх місцевих чемпіонатів, а тому й вистрілити може будь-хто.

– На завершення кілька слів подяки та побажань
– Хочу подякувати тим людям, які не відвернулися від команди й фінансово допомогли нам, щоб ми все-таки поїхали на цей турнір. Також вдячний вболівальникам, які увесь сезон підтримували нас й будуть підтримувати уже на Всеукраїнському фіналі. Тому, до зустрічі на фіналі АФЛУ у Запоріжжі!

Джерело  ВІННИЦЬКИЙ ФУТБОЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.