Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»КазахстанКубок Казахстана-2021: определились полуфиналистыРоссияФелипе Парадински: «Чемпионаты Бразилии, Испании и России находятся практически на одном уровне»Первая лига Андрій Задорожний: «Після участі у Lviv Open Cup 2021 прийняв рішення, що якщо рухатись, то тільки в першу лігу України»

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. Статистичні показники туру

Підбиття статистичних підсумків четвертого туру Parimatch Екстра-ліги


Найрезультативніший матч

Цього тижня ця рубрика об’єднана разом з «найбільш розгромною поразкою». Очна зустріч конкурентів перетворилася на гру «в одні ворота». Після рахунку 0:4 на користь команди Олександра Бондаря господарі відіграли один м’яч завдяки ефектному голу від Зеленського. Втім, старт другої половини знову лишився за гостями, а гра з п'ятим у підопічних Ярослава Пєсоцького явно не пішла. Тож, поки що найбільший розгром цього року фіксуємо у поєдинку «Суми» – «Кардинал-Рівнестандарт».

Також відзначимо статистику матчу. Сумчани завдали аж 44 удари по воротах суперника, але лише п’ять разів поцілили у площину. Натомість, рівняни загрожували володінням суперників 26 разів і 11 з них перетворилася на точні удари.

Серед позитиву для рівнян варто виокремити:
1) першу виїзну перемогу у сезоні;
2)дубль Волянюка, який вивів Михайла на першу сходинку рейтингу бомбардирів;
3) саме команда Олександра Бондаря станом на запаз є найрезультативнішою у Parimatch Екстра-лізі (18 голів);
4) перший гол Богдана Новака після тривалого відновлення.

Камбек туру

Якихось надзвичайних камбеків цього тижня зафіксовано не було. Підопічні Олега Лук’яненка у протистоянні з Viva Cup» змушені були відіграватися з рахунку 0:1. Команда Романа Перадзе вкотре провела досить непоганий поєдинок проти «ХІТа», але клас киян знову виявився вищим, що й дозволило їм оформити перемогу з рахунком 5:2. Варто зазначити, що минулого сезону «кабельники» також здобували звитяги над цим суперником лише з різницею у три голи – 8:5 та 4:1.

Хто бив найбільше?

Вкотре у подібних рубриках пальму першості здобуває херсонський «Продексім». У матчі з «ДЕ ТРЕЙДИНГом» «мельники» спрямовували м’яч у бік володінь суперника аж 47 разів, 21 з яких став точним. Підсумком стала досить впевнена перемога підопічних Дмитра Бербенцева – 4:1. Натомість, команда з Миколаївки залишилася єдиним колективом, який ще не набирав очок.

Хто віддавав найбільше?

Цього туру найкращі показники за кількістю пасів продемонструвала львівська «Енергія». Підопічні Валерія Легчанова виконали 568 передач, з яких 515 стали точними (91%). Варто відзначити, що львів’яни мали перевагу над суперником за загальною кількістю ударів: 39/31 (однак, за ударами у площину показники – 9:13), володінням: 71%/29% та кількістю виграних єдиноборств: 46/35.

Однак, гра «Урагана» другим номером спрацювала. Підопічні Максима Павленка перемогли з рахунком 4:0 та очолили турнірну таблицю. Лише за додатковими показниками їм поступається столичний «ХІТ». Саме ці дві команди ще не поступалися своїм суперникам у сезоні 2020/2021. Окремо відзначимо й оборону драконів: всього шість пропущених голів за чотири тури, що є найкращим показником у чемпіонаті.

Гравець туру

Цього тижня відзначаємо Сергія Журбу, який не лише забив дебютних два голи у цьому сезоні, а ще й додав до них асист у матчі з «Viva Cup». Також звертаємо увагу й на статистику Сергія Кравчука у матчі з «Сумами»: гол та дві результативних передачі.

Таблиця бомбардирів

1. Михайло Волянюк («Кардинал-Рівнестандарт») – 6
2-4. Артем Фаренюк («Ураган») – 4
2-4. Юрій Когут («Енергія») – 4
2-4. Віталій Радевич («Ураган») – 4
5-11. Дмитро Бондар («Viva Cup») – 3
5-11. Микола Білоцерківець («Продексім») – 3
5-11. Клаудіньо («Продексім») – 3
5-11. Роман Горпинич («Кардинал-Рівнестандарт») – 3
5-11. Ярослав Лебідь («ХІТ») – 3
5-11. Євгеній Жук («ХІТ») – 3
5-11. Володимир Кручок («Кардинал-Рівнестандарт») – 3

Джерело - АФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.