Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 5. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Анонс матчів суботиЛига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега ЗозулиФранцияРикардиньо: «Вы должны делать все быстро и своевременно в каждом действии, в каждом эпизоде»РоссияДмитрий Путилов: «Не стоит останавливаться на достигнутом»БеларусьМихаил Грицына: «В нужный момент удалось собраться и забить победный мяч»БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»

Олександр Хурсов: «На сьогодні вважаю «Ураган» «темною конячкою»

Головний тренер миколаївського «ДЕ ТРЕЙДИНГа» Олександр Хурсов – про підготовку своєї команди до півфінального матчу Кубка України з «Ураганом» та дебютного сезону команди у Favbet Екстра-лізі

Головний тренер миколаївського «ДЕ ТРЕЙДИНГа» Олександр Хурсов розповів про підготовку своєї команди до півфінального матчу Кубка України з «Ураганом» та дебютного сезону команди у Favbet Екстра-лізі.
 
– Олександре, вже незабаром відбудуться матчі Фіналу Чотирьох Кубка України. Відповідно, тренувальна робота команди виходить на завершальний етап. Як вважаєте, наскільки зараз «ДЕ ТРЕЙДИНГ» готовий до початку сезону у Favbet Екстра-лізі?
– Відверто кажучи, важко відповісти. Все ж таки, різниця між Першою лігою та Favbet Екстра-лігою є досить серйозною. Хочеться вже дійсно зіграти перші офіційні матчі в елітному дивізіоні та зрозуміти на якому рівні ми зараз знаходимося. Тож, до початку сезону оцінку поки що складно поставити.
 
– Тим не менш, на Кубку Водяна ви зіграли з чемпіоном та віце-чемпіоном попереднього сезону – «Продексімом» (1:6) і «ХІТом» (0:7). Матчі вийшли не досить вдалими для «ДЕ ТРЕЙДИНГа». Які висновки зробили після цього?
– У тому стані, в якому перебувала команда, безумовно, вона не могла нав’язувати боротьбу лідерам Favbet Екстра-ліги. Ми не надто засмутилися. Це була лише частина планової підготовки. Команда лише зайшла у зал. Була низка причин, які не дозволяли цього зробити раніше. Це призвело до того, що нам було важко виглядати фізично на належному рівні, тим більше вже не говоримо про технічні і тактичні аспекти. Звичайно, такі невдачі боляче вдарили по нашому самолюбству. Однак, це досить непоганий урок для всіх. Щодо рівня гри команди, то думаю, що саме півфінал Кубка та поєдинки двох стартових турів чемпіонату зможуть сформувати певні враження саме з приводу цього аспекту.
 
– Позавчора «ДЕ ТРЕЙДИНГ» провів спаринг з «Монолітом-Viva Сup». Наскільки було цікаво знову зіграти з цією командою після прикрої поразки у рамках Кубка України 2018/2019?
– Це абсолютно різні матчі, команди та зали (поєдинок відбувався у ПС «Локомотив»). Станом на сьогодні мені «Моноліт-Viva Сup» подобається більше. За два роки команда зуміла зробити якісні кроки вперед. Вона має свій малюнок гри, хлопці досить добре готові фізично. Тож, для нас ця зустріч також стала важливою частиною у передсезонній підготовці. Сподіваюся, що у майбутньому це принесе плоди для «ДЕ ТРЕЙДИНГа».
 
– Ви народилися у Харкові. Наскільки Вам приємно, що цьогоріч Favbet Екстра-лігу поповнять дві команди зі сходу України, які представляють області з досить серйозними футзальними традиціями?
– Однозначно, це великий позитив. Хочеться, щоб це не стало для обох команд такою собі «хвилиною слави». Потрібно чіплятися за результати та з гідністю представляти свій регіон у найвищому за рангом дивізіоні.
 
– Не так давно було змінене місце проведення Фіналу Чотирьох Кубка України. Як оцінюєте перенесення вирішальних матчів турніру з Сєвєродонецька до Запоріжжя?
– Єдиний мінус для нашої команди полягає у тому, що для нас Льодовий палац у Сєвєродонецьку став домашнім майданчиком. Там ми встигли провести декілька матчів. Також був розрахунок на вболівальників. Команда розраховувала на їхню підтримку. Зважаючи на те, що матчі пройдуть без глядачів – умови будуть рівними для всіх. На перший план вийдуть те, в якому стані перебувають команди та їхній клас.
 
– Питання щодо вашого кубкового суперника – НФК «Ураган». «ДЕ ТРЕЙДИНГ», «ХІТ» та «Продексім» брали участь у двох великих передсезонних турнірах. Тобто, залишили можливість проаналізувати відео ваших матчів. Натомість, івано-франківська команда у зв’язку з випадками захворювань на коронавірус відмовилася від участі у «Lviv Open Cup». Наскільки ускладнює процес підготовки до матчу відсутність можливості аналізу гри найближчого опонента?
– Насправді, це дійсно робить процес підготовки складнішим. Зважаючи на кадрові зміни та відсутність матчів для аналізу – вважаю «Ураган «темною конячкою». Команду покинули провідні досвідчені гравці. Відповідно, перша четвірка зазнає вагомих змін. Відсутність спарингів в «Урагана» для нас є складністю з точки зору аналізу. Натомість, супернику також досить важко підтримувати ігровий тонус без матчів. Тож, ведемо підготовку до цього поєдинку, як-то кажуть, з чистого аркуша. Тобто, як бачимо та розуміємо.
 
– У це міжсезоння ви встигли підписати двох новачків: Андрія Теряєва та Андрія Чуднова. Чи будуть ще якісь поповнення у складі?
– Так, у нашій команді з’явилося ще двоє новачків. Чи будуть вони грати у складі «ДЕ ТРЕЙДИНГа» у новому сезоні – стане відомим найближчим часом.
 
Джерело –
Богдан Ісаєв, прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.