Чемпионат мираСтаніслав Гончаренко: «Чемпіонів не судять, але ні в одній з п'яти останніх ігор Португалія не виглядала сильніше свого суперника»РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»

Кубок світу-2021. День 9: Парагвай, Японія та Сербія завершують формування списку 16 команд

Аргентина здобула максимум очок у «групі смерті»


Photo: FIFA
  • Парагвай, Японія та Сербія виходять в 1/8 фіналу
  • Жоден представник КОНКАКАФ не потрапив у стадію плей-оф
  • Аргентина та Іспанія завершують груповий етап з ідеальними показниками

 
Група Е

Японія 1-2 Парагвай, Вільнюс
Голи:
Шиміцу, 3 (гп - Артур) – Мареко, 7 (гп - А. Салас), Х. Салас, 33 (гп - А. Салас)
Попередження: Хенмі, 25 – А. Салас, 10
 

Іспанія 4-1 Ангола, Клайпеда
Голи:
Адольфо, 4 (гп - Борха), 25 (гп - Мелладо), 27 (гп - Хуанхо), Ортіс, 20 (гп - Адрі) – Гуга, 19 (гп - Маноселе)
Попередження: Бранкіньо, 25 (Ангола)
 
 

Група F

Іран 1-2 Аргентина, Вільнюс
Голи:
Хассанзаде, 30 (гп - Джавід) – Куццоліно, 24 (гп - Стаццоне), Стаццоне, 27 (гп - Боло Алемані)

США 0-7 Сербія, Клайпеда
Голи:
Ракич, 6 (гп - Лазаревич), Томич, 8 (гп - Петров), 16, Петров, 20, Милосавлевич, 32, Лазаревич, 33 (гп - Райчевич), Радованович, 38 (гп - Лазаревич)
Попередження: Вейга, 3 – Радованович, 14, Алексич, 28
 
 

Братерське сяйво має значення
 
Парагвайські брати Саласи, Хав’єр Адольфо та Хуан, продемонстрували майже телепатичне розуміння під час вирішального матчу групового етапу проти Японії. Молодший брат Хав'єр Адольфо віддав чудовий пас у класичній контратаці на Хуана, який холоднокровно пробив повз воротаря. Людина, яка віддала передачу, продемонструвала таку ж дивовижну обізнаність при підготовці до першого голу своєї команди. Хоча обидві сторони продовжують свою литовську пригоду, перед ними стоїть грандіозне завдання у 1/8 фіналу, де Японії протистоятиме Бразилії, а Парагваю – Аргентина.
 
Футзальна вишуканість від Фернандеса
 
Анголі потрібно було здійснити невелике диво і рішуче перемогти переможців Кубку світу 2000 та 2004 років, щоб мати шанс вийти в плей-оф, тоді як місце Іспанії у 1/8 фіналу вже було забезпечене. Європейці продемонстрували блискучий виступ, особливо у другому таймі, завдяки чому грав виглядала легкою. Адольфо Фернандес забив хет-трик, довівши свій рахунок за турнір до чотирьох голів і приєднався до перегонів за «Золотий бус Adidas». Тепер Іспанія зустрінеться з Чехією в 1/8 фіналу, тоді як дебютний Кубок світу з футзалу завершився для Анголи так, що вони не заробили жодного очка.
 
Смак прийдешнього

Натовп всередині Вільнюс Арени став свідком особливого моменту в історії футзалу: неймовірної сольної гри капітана Ірану Алі Хасанзаде, що завершилася одним з найяскравіших голів турніру. Аргентина також змусила глядачів сидіти й звертати увагу на свою дисципліновану гру в атаці. Саме такі швидкі, але точні комбінації дозволили їм двічі забити гол винятковому Сеперу Мохаммаді у воротах Ірану. Південноамериканці вийшли з групи F, яка отримала назву «Група смерті», з максимальними дев'ятьма очками. Далі Аргентина зустрінеться з Парагваєм в дуелі КОНМЕБОЛ у 1/8 фіналу, тоді як Ірану зіткнеться у всеазійському протистоянні з Узбекистаном.
 
Різна доля воротарів
 
У той час як Міодраг Аксентієвич провів майже нічим не примітний вечір, який змусив його діяти лише раз, воротар США Дієго Моретті постійно брав участь у грі, відбивши неймовірні 17 ударів по воротах і отримавши потужний удар в лице у другому таймі. Тепер Сербія може святкувати вихід до 1/8 фіналу, так само як це було під час їхнього дебюту на Кубку світу з футзалу в Таїланді 2012 року. У матчі, де Сербії чи США вистачило б лише перемоги, кращий індивідуальний клас сербів дав їм вирішальну перевагу. «Зірки та смуги» зараз вирушають додому зі свого першого Кубку світу з футзалу з 2008 року, не здобувши жодного очка, а Сербія битиметься з іншими європейцями – Португалією – за можливість вийти у свій перший чвертьфінал.
 
Цитата
 
«Наша рішучість була нашою сильною стороною сьогодні. Ми провели напружену гру, і це саме те, що нам треба було зробити. Цей матч додав нам впевненості. Команда грала і захищалася краще. Це був єдиний результат, який міг би нас кудись вивести. Команда відреагувала добре. Сьогодні ми досягли свого піку на Кубку світу і заслужено вийшли у наступний раунд», – Карлос Чилаверт, тренер Парагваю.

Джерело - ФІФА

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.