Чемпионат мираСтаніслав Гончаренко: «Чемпіонів не судять, але ні в одній з п'яти останніх ігор Португалія не виглядала сильніше свого суперника»РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»

Кубок світу-2021. День 3: Аргентина та Іспанія демонструють трофейні амбіції

Усі збірні стартували на Кубку світу з футзалу у Литві

  • Аргентина здобула рекордну перемогу
  • Іспанія домінує у матчі з Парагваєм, а Іран досягає перемоги
  • Японія здолала Анголу в трилері з 12 голами

Група Е

Парагвай 0-4 Іспанія
Голи:
Солано, 9 (гп - Рауль Кампос), Адольфо, 20 (гп - Адрі), Рауль Гомес, 29 (гп - Ортіс), Рауль Кампос, 40 (гп - Адольфо)
Попередження: Х. Салас, 29 – Солано, 34
Парагвай: Г. Хіменес – Мареко, А. Салас, Баес, Х. Салас (к) – Рохас, Рехала, Еспіноза, Ф. Мартінес – У. Мартінес
Запас: Еспінола (вр), Поггі, А. Хіменес, Паскотіні.
Іспанія: Хесус Ерреро – Рауль Гомес, Серхіо Гонсалес, Адольфо, Адрі – Толра, Бебе, Солано, Ортіс (к) – Рауль Кампос, Борха, Мельядо, Чіно.
Запас: Дідак (вр).
 

Ангола 4-8 Японія
Голи:
Гуга, 19 (гп - Маноселе), 21 (гп - Жо), Р. Хоші, 24 (а/г), Калуанда, 29 – Артур, 13 (гп - Хенмі), 20, 23 (гп - Йошикава), 37, Мурота, 14, Р. Хоші, 25 (гп - Ш. Хоші), Нішітані, 25, Ш. Хоші, 40 (гп - Секігучі)
Попередження: Секігучі, 33 (Японія)
Ангола: Гоміто – Прадо, Маноселе, Жо, Осна – Гуга, Лео, Калуанда, Бранкіньо – Жоао, Кота (к).
Запас: Неблу (вр), Тоні, Рікардо.
Японія: Секігучі – Йошикава (к), Шиміцу, К. Хенмі, Артур – Р. Хоші, Ш. Хоші, Мурота, Нішітані – Морі, Като, Мінамото
Запас: Пірес (вр), Ягі.
 

Група F

Сербія 2-3 Іран
Голи:
Стойкович, 18 (гп - Пршич), Томіч, 38 (гп - Ракич) – Ахмаді, 4 (гп - Оладгобад), Фахім, 4 (гп - Сангсефіді), Ісмаїлпур, 37 (гп - Джавід)
Попередження: Коцич, 25 – Ахмаді, 2, Сангсефіді, 19
Вилучення: Ахмаді, 11 (друга ЖК) – Райчевич, 40
Сербія: Аксентієвич – Томич, Лазаревич, Ракич, Райчевич – Коцич, Стойкович, Радованович, Алексич – Пршич (к), Рамич, Петров
Запас: Йосимович (вр), Попович.
Іран: Самімі – Ахмаді, Хассанзаде, Оладгобад, Джавід – Таваколі, Фахім, Ахмад Аббасі, Сангсефіді – Шаджарі, Ісмаїлпур
Запас: Мохаммаді (вр), Рафійпур, Нематьян.
 

Аргентина 11-0 США
Голи:
Алан Бранді, 1, 2 (гп - Едельштайн), 12 (гп - Вапоракі), 40 (гп - Борруто), Куццоліно, 4 (гп - Решіа), Решіа, 5, 16, Басіле, 7 (гп - Стаццоне), Клаудіно, 17, 25 (гп - Стаццоне), Борутто, 24 (гп - Клаудіно)
Попередження: Ескобар, 30, Пондека, 36 (обидва США)
Аргентина: Сармієнто (Фарах, 21) – Клаудіно, Басіле, Алан Бранді, Таборда – Решіа, Куццоліно (к), Вапоракі, Борруто – Стаццоне, Едельштайн, Сантос.
Запас: Корсо.
США: Моретті (к) (Демрон, 25) – Араухо, Клепал, Гонсалес, Маттос – Пондека, Регет, Вентура-Джуніор, Вейга – Ескобар, Масіель, Ортіс, Буенфіл.
 
 
Повтор 2016 на картках?

Гравець Ірану Хамід Ахмаді потрапив в неоднозначну ситуацію, забивши в першому матчі проти Сербії, а незабаром після цього був вилучений. В цілому це також було чимось схожим на американські гірки для його команди, оскільки вона домінувала в першому таймі, але їй довелося покластися на свого воротаря Алірезу Самімі, щоб утриматися на них у матчі. Обидві команди забили в останні чотири хвилини, що, в поєднанні з вилученням у Сербії, забезпечило драматичну кульмінацію для вболівальників. Серби показали, що, попри те, що вони остання європейська країна, яка пройшла кваліфікацію на Кубок світу з футзалу у Литві, вони тут точно не для того, щоб підбити підсумки. Бронзові призери Колумбії-2016 чудово впоралися з втратою свого зіркового гравця Хоссейна Тайєбі, щоб зробити сильний старт у своєму прагненні принаймні зрівнятися з тим, чого вони досягли п'ять років тому.

Перлина серед голів

Мало хто з фут зальних оглядачів буде здивований, почувши, що Іспанія виграла в конкурентному матчі й повністю домінувала у володінні, враховуючи, що тримання м'яч є однією з характерних ознак її гри. Команда Феде Відаля також продемонструвала свою здатність забивати кілька яскравих голів: Рауль Кампос у своєму сотому матчі за «Ла Роху» став найкращим з усіх. Що стосується парагвайців, воротар яких Карлос Еспінола розповів FIFA.com за кілька днів до зустрічі, що його команда є фаворитам у боротьбі за трофей, їм, принаймні, вдалося ускладнити життя Іспанії в першому таймі. Еспінола не грав протягом цього першого тайму, але він, однак, використав свій досвід, щоб допомогти команді, заохочуючи своїх товаришів по команді та даючи їм вказівники з лави запасних протягом усього матчу.

Багато голів для чемпіонів

Алан Бренді навіть у своїх найсміливіших мріях не міг уявити для себе такого старту на Кубку світу з футзалу. Протягом перших двох хвилин два його голи вже допомогли чинному чемпіону на шляху проти США. Його третій гол, який також відбувся у дивовижному першому таймі для Аргентини, дозволив йому міцно стати на шлях до «Adidas Золотої бутси», і він додав четвертий для хорошої міри до кінця. До перерви південноамериканці, які ніколи не могли собі уявити настільки гладкий початок турніру, вели з рахунком 8:0, впевнено наближаючись до того, щоб перевершити свою рекордну перемогу над Кубою з рахунком 8:1 у 2000 році. За відсотком володіння та кількість ударів аргентинці дещо здали у другому таймі, але все ж таки в кінці отримали овації від захопленого натовпу у Вільнюсі. Для збірної США, що пропустила останні два Кубки світу з футзалу, це було повернення, яке варто забути.

Похвальний дебют

Поки що це був Кубок світу з футзалу, на якому воротарі потрапляли в заголовки новин, а воротар Анголи Гоміто продовжив цю тенденцію в Клайпеді, зробивши кілька чудових порятунків на початку матчу, які дуже сподобалися місцевим глядачам, щоб стримати атаки Японії. Однак схоже, що це надихнуло японського №15 Артура, який зробив прорив на 13-й хвилині й забив чотири м’ячі. Народжений у Бразилії виконавець двічі послаблював надії ангольців на боротьбу, до того як Рюта Хоші та Рьосуке Нішітані закріпили перемогу азійської сторони. Попри поразку, войовничі африканці, які дебютували на Кубку світу, ймовірно, відчули б певне почуття задоволення після того, як продемонстрували сильний виступ проти японської команди, яка прагне закріпити свій авторитет у змаганнях. У цьому матчі, який став останнім у вівторок, було зафіксовано найбільше голів з чотирьох ігор, і він гарантував, що це поки що буде найрезультативніший день Литви-2021 (32 голи).

 
Цитата

«Нам пощастило швидко відкрити рахунок, адже перший матч на Кубку світу ніколи не буває легким. Важливо було забити достатньо голів, щоб заспокоїтись. Я дійсно задоволений перемогою та грою, яку ми показали, і тому, що це дало нам справжній моральний підйом на такому ранньому етапі», – Алан Бранді.

Джерело - ФІФА

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.