Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»КазахстанКубок Казахстана-2021: определились полуфиналистыРоссияФелипе Парадински: «Чемпионаты Бразилии, Испании и России находятся практически на одном уровне»Первая лига Андрій Задорожний: «Після участі у Lviv Open Cup 2021 прийняв рішення, що якщо рухатись, то тільки в першу лігу України»Экстра-лигаТарас Шпичка залишив «ХІТ» і очолив «SkyUp»

​Кубок світу-2021. День 11: Аргентина, Бразилія та Казахстан виходять у чвертьфінал

Аргентинці й бразильці не без труднощів виходять у чвертьфінал


Photo: FIFA
  • Чемпіон Аргентина зробила крок назад, щоб потім таки обіграти Парагвай
  • Воротар Лео Ігіта забив гол у переможному матчі Казахстану
  • Бразилія пережила суворий виклик від Японії

Результати

Аргентина 6:1 Парагвай, Вільнюс
Голи:
Клаудіно, 26 (гп - Бранді), Борруто, 27 (гп - Стаццоне), Боло Алемані, 28 (гп - Едельштайн), Басіле, 29 (гп - Вапоракі), Стаццоне, 35 (гп - Решіа), Таборда, 36 – Мареко, 13 (гп - Рехала)
 

Казахстан 7:0 Таїланд, Каунас
Голи:
Турсагулов, 3 (гп - Дуглас), Дуглас, 4 (гп - Тайнан), Чаіват, 19 (а/г), Тайнан, 23, Нургожин, 24 (гп - Тайнан), Кнауб, 32, Ігіта, 37
Попередження: Вонгкаео, 17, Каеввілай, 28 (обидва - Таїланд)
На 34-й хвилині Туенкланг (Таїланд) не реалізував дабл-пенальті (воротар) 
 

 
Бразилія 4:-2 Японія, Каунас
Голи:
Феррао, 5 (гп - Гітта), Леозіньо, 31 (гп - Піто), Піто, 38 (гп - Марлон), Като, 40 (а/г) – Ш. Хоші, 4 (гп - Пірес), Нішітані, 38
Попередження: Родріго, 36 – шиміцу, 21, Като, 30 
 

Матчі 1/4 фіналу

Марокко – Бразилія
Вільнюс, о 16:00 у неділю

РФС – Аргентина
Каунас, о 18:30 у неділю

Переможець пари Узбекистан – Іран проти Казахстану
Каунас, о 20:00 в понеділок

Вперед до мети – і одна рука на нагороді?

Казахстан показав бездоганний виступ у матчі 1/8 фіналу проти Таїланду в Каунасі. У той час як Даурен Турсагулов відкрив рахунок красивим ударом п’ятою, перебуваючи спиною до воріт, був ще один гравець у традиційній жовтій формі казахів, який ввів себе у коло претендентів за Золотий м'яч Adidas, який вручать найкращому гравцеві турніру. Дуглас вразив натовп своїм холоднокровним, спокійним і зібраним стилем гри, переміщаючи м'яч вперед по майданчику, залишаючись при цьому монолітом у захисті. «Я запам’ятаю цей день на все життя», – сказав їхній видатний голкіпер Ігіта, який зіграв на нуль і навіть забив власний гол. «Соколи», які можуть похвалитися найкращим захистом турніру, тепер заслужено проходять до свого першого в історії чвертьфіналу, і можуть піти ще далі, якщо збережуть свою нинішню форму.

Настирливий Парагвай надихнув Аргентину на камбек з шістьма голами

Парагвай викликав сенсацію в першій половині їхнього матчу з Аргентиною, коли Хуліо Мареко відкрив рахунок, відзначившись 100-м голом своєї збірної на Кубках світу з футзалу. «La Albirroja» добре пресингувала і продемонструвала високу інтенсивність на початку матчу, і лише володар «Золотої рукавиці Adidas» в Колумбії-2016 Ніколас Сармієнто не дозволив La «Albiceleste» ще більше відставати. Помітно занепокоєні аргентинці повернулися на майданчик більше ніж за три хвилини до початку другого тайму, щоб надіслати повідомлення про те, що вони не мають наміру довго відставати у рахунку. Так і сталося, коли чемпіони світу перевернули гру догори дриґом, забивши шість м’ячів за десять хвилин, щоб уникнути своєї першої поразки на Кубках світу, відтоді як Бразилія перемогла їх майже дев'ять років тому в Таїланді-2012. Тепер на них чекає повторення фіналу Кубку світу 2016 року проти РФС.

Гітта випускає м’яч, Феррао повертається...а Леозіньо і Піто починають вечірку

Друга зустріч 1/8 фіналу дня в Каунасі розпочалася з нехарактерної помилки Гітти, коли воротар Бразилії дозволив удару Шота Хоші прослизнути крізь пальці, щоб Японія несподівано вийшла вперед. Однак неймовірний Феррао майже миттєво зрівняв рахунок, забивши уже свій сьомий м’яч на турнірі, прослизнувши повз захисників суперника у своєму неповторному стилі спиною до воріт, перш ніж вдарити з розвороту. Важко не пожаліти будь-якого захисника, який опинився в такій ситуації. Ситуація для Японії не покращилася після того, як Леозіньо приєднався до бійки, розпочавши серію неймовірних фінтів, які змусили швидше битися серця шанувальників футзалу і виявилися надзвичайно ефективними у підштовхуванні Бразилії до перемоги. Відеоогляд матчу не можна пропускати, оскільки небагато футзалістів у будь-якій точці світу можуть зробити те, що зробив Піто, щоб забити свій гол.

Цитата

«Яке дивовижне почуття. Ми страждали, але врешті-решт нам це вдалося. Я повинен подякувати Марлону та Піто. Який пас і який дивовижний гол. Це був чудовий момент для Бразилії», – Феррао.

Джерело - ФІФА

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.