Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. LIVE!ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 5. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Анонс матчів суботиЛига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега ЗозулиФранцияРикардиньо: «Вы должны делать все быстро и своевременно в каждом действии, в каждом эпизоде»РоссияДмитрий Путилов: «Не стоит останавливаться на достигнутом»БеларусьМихаил Грицына: «В нужный момент удалось собраться и забить победный мяч»БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»

Іван Скіцко: «Я побачив, що команда додала, якщо порівнювати з матчами проти “Рятувальника”»

Головний тренер “Food Centre-Sumy” – про спарені матчі з “ХІТом”, травмованих гравців та план роботи на наступний тиждень.


– Іване Васильовичу, уболівальники не мали змоги слідкувати за ходом матчів у Києві. Розкажіть коротко, як вони проходили?
–  Перша гра, яка відбулася у п’ятницю, склалася для нас непросто. Вийшли на майдачик “із коліс”, а “ХІТ” відразу почав підіймати темп, грати в швидкий футзал. Перед собою ми ставили головне завдання: дати максимальну можливість усім гравцям проявити себе. Молодь отримала багато часу на майданчику, хоча, якщо розібратися, у них дуже мало досвіду гри навіть у чемпіонаті міста. Але, безумовно, потрібно “обкатувати” молодь, сезон затяжний, і ми на них розраховуємо. Хочу відзначити перший тайм, ми намагалися грати на рівних, але катастрофічна реалізація моментів стала на заваді. Точніше, якщо брати ці два матчі, її не було взагалі. Відразу після першої гри, у якій поступилися 0:9, ми провели розбір і побачили усі наші проблеми в обороні. Враховуючи, що грали два тайми по 40 хвилин, то друга гра виявилася для нас більш вдалою. І перший м’яч пропустили день в середині другого тайму, і знову ж, намагалися боротися, але під кінець гри “ХІТ” пішов із п’ятим польовим, і десь знову молоді не вистачило навичок правильно зіграти в обороні при такій схемі гри. Так, буду відвертим, ще й сили нас покинули. Десь від 75-ї по 80-у хвилини ми пропустили ще три м’ячі. 0:4 виглядає не так страшно, як у перший день, але приємного у таких результатах мало. Хоча, зазначу, це якраз той випадок, коли результат точно не найголовніший. Трагедії не робимо точно. 

– Які підсумки тренерський штаб виніс для себе? 
– Ми навмисно цього разу вибрали у суперники таку серйозну команду. Скажу коротко: “ХІТ” – це “ХІТ”, клуб, який ставить перед собой лише найвищі цілі та завдання. І це добре, що ми провели з ними такі спаринги і побачили, де нам потрібно ще більше працювати. Це стосується і тактики, і командної швидкості, всього. Я побачив, що команда додала, якщо порівнювати з матчами проти “Рятувальника”. 

– Був відсутній у обох зустрічах Петренко, другий матч пропустили Цілик та Зеленкевич. Чим поясните таку ситуація? 
– У Петренка травма голеностопу, він навіть не їздив із нами до Києва. Зеленкевич отримав пошкодження у першій грі, сьогодні у нього запланований рентген, після цього уже будемо робити певні підсумки. У Цілика також проблеми з пахом, Андрію потрібен спокій. Скоріше за все, найближчі десять днів будемо працювати без них, але, маю надію, до першого матчу з “Енергією” усі вони будуть у строю. 

– Команда за два матчі пропустила 13 м’ячів, як оціните гру воротарів? 
– У першому матчі ми дали можливість зіграти всім трьом голкіперам, у суботу ворота захищав Сіріцький. Вони провели матчі на своєму рівні, тут, ймовірніше, команда не допомогла воротарям в обороні, їх звинувачувати немає сенсу. 

– Які найближчі плани команди?
– У середу та п’ятницю у нас заплановані ще два контрольних матча проти “Рятувальника”, у яких уже будемо робити ставку на результат, відпрацювання ігрових схем та підготовці до зустрічі із “Енергією”. Головне, щоб травмовані гравці якнайшвидше повернулися до тренувального процесу.

Джерело  foodcentresumy.com.ua
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.