КазахстанКака: «На чемпионате мира мы реально играли в красивый футзал»ПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 15. Полновесный сюрприз от команды Романа СмирноваИталияИталия-2021/22. Тур 13. Вторая осечка «Падуи», второй покер ПатиасаПортугалияКардинал и Лин возвращаютсяЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 15 тур. Два розгроми і ювілей ОвсянніковаБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 12. LIVE!Бразилия«Коринтианс» не сыграет в Национальной лиге Бразилии-2022ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 11-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 11. Батерия возвращается и забиваетЖенский футзал2021 – рік виходу жіночого футзалу в Україні з «реанімації»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга: звідки гравці?БразилияБразилия-2021. Плей-офф. Финал. Матч 1. Магнус – Каскавел. LIVE!БразилияАндре Бие покинул «Коринтианс»АзербайджанСборная Азербайджана определилась с составом на матчи с УкраинойЭкстра-лигаДенис Овсянніков забив двохсотий гол у вищому українському дивізіоніЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 4 тур. ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького – Легіон-Університет (Луцьк). АнонсЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 15: анонсКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. BudmonsteR (Київ) – Легіон (Дніпро). АнонсПервая лига Ігор Салівон: «Зараз комплектація команди не відповідає моїм інтересам»ИталияИталия-2021/22. Тур 12. Блестящий дебют Алекса Балсадобре

Вища ліга (жінки) 2021/22. 4 тур. ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького – Легіон-Університет (Луцьк). Анонс

На луцький "Легіон-Університет" очікує другий виїзний поєдинок у чемпіонаті України з футзалу серед жінок 
 

10 грудня

«Лідер-Збірна Полтавської області» (Полтавська обл.) – «Збірна Харківської області-Тесла» (Харків)

12:00. м. Гребінка, СК «Локомотив»
Арбітри: А. Звягінцев, І. Сухенко (обидва – Кременчук)  
Спостерігач арбітражу: С. Тулєпов (Кременчук)

"Легіонерок" очікує другий виїзний поєдинок сезону. Після поразки від "Ладомира" дівчата не опустили рук. У підготовці до гри відчувалося, що вони заряджені повернутися на шлях перемог. 

Суперник "зебр" – команда з Хмельницького - клуб, що створений на базі найбільшої спортивної школи міста. Ця спортшкола також має команди з баскетболу, гандболу, регбі та ще кількох видів спорту. Дівчата з ДЮСШ-1 паралельно виступають у Першій лізі чемпіонату України з футболу. 

Турнірне становище. Клуб із Хмельницького гідно боровся минулі матчі, проте цього сезону ще не перемагав. "Біло-сині" провели на одну гру менше, але вже мають перемогу у своєму активі. Різниця між суперниками -  три пункти. У разі перемоги лучанки можуть забезпечити хороший відрив. Хмельничанки мотивовані здобути перші очки в таблицю. Тому суботня гра буде вельми інтригуючою  з погляду турнірної боротьби. Нас очікує, напевне, найбільш непередбачуваний поєдинок четвертого туру чемпіонату.  

Дмитро ГОЛОСКОКОВ, головний тренер "Легіон-Університет":

"Чесно кажучи, навіть не дивився яке в кого турнірне становище. Готуємося до конкретного суперника. Ми, загалом, давно знайомі, у мене гарні відносини з їхнім головним тренером Олександром Осацьким. До речі, на прохання Олександра, наш воротар Яна Ярмольська цього сезону грала за хмельницьку команду у великий футбол. Тому, можна сказати, що це буде зустріч давніх друзів-суперників".

Олександра ДЖАФАРОВА, футзалістка "Легіон-Університет":

"У бойовому настрої готуємося до гри. Хочемо взяти реванш за ігри минулого сезону. Відчувається відповідальність, адже матч матиме важливе турнірне значення".

Софія ПАЛАЄВСЬКА, футзалістка "Легіон-Університет":

"Після останньої гри команда дуже засмучена, проте поразки загартовують. Після них бажання до перемог збільшується. Не вперше граємо з Хмельницьким, тому знаємо на, що здатен цей клуб. Зі свого боку налаштовані показати хорошу гру".

Джерело - "Легіон-Університет"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.