Экстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»Лига чемпионов УЕФАДенис Абышев: «Абрамовичу дали карточку ни за что»Лига чемпионов УЕФАИван Милованов: «Выправили ситуацию после перерыва»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. INTER (Донецьк) – Бастіон (Львів). Анонс

Президент «ІнБев/НПУ» Костянтин Кожанов: «Зараз ми бачимо, що гра є, але немає результатів»

 

Президент об'єднаної житомирсько-київської команди ІнБев/НПУ Костянтин Кожанов підбив підсумки першого кола футзальної Екстра-ліги, розповів про успіхи, проблеми та невдачі команди та поділився планами на друге коло.

- Як Ви оцінюєте гру команди в першому колі?
- Перше коло пройшло на одному диханні. Звичайно, ми планували набрати більше очок. Мабуть, в деяких моментах не пощастило, десь гравці не сконцентрувалися. Це призвело до того, що ми після першого кола маємо всього лише чотири очки. Але гра є, і ми знаходимося на правильному шляху. Я впевнений, що у другому колі ми будемо набирати очки і вдома, і на виїзді.

- В цьому сезоні команда серйозно посилилася. Однак все рівно знаходиться внизу турнірної таблиці. Чому так, і які кроки будуть зроблені для виправлення ситуації?
- Так, ми очікували більшого від хлопців. Можливо, мало часу було, аби вони звикали один до одного. Але хлопці хороші. Фізично нас вистачає вже на два тайми. Спочатку була проблема - другий тайм ми провалювали. А зараз ніби весь матч граємо добре. Стосовно того, добре чи погано ми укомплектувалися літом, то я вважаю, що добре. Я впевнений, що хлопці ще себе покажуть.

- Чи плануються якісь зміни в команді?
- Міняти ми нічого не будемо кардинально. По людях команда укомплектована. До нас зараз 
долучився Войток. Він тренувався з нами і сьогодні вже був на лаві запасних. Я думаю, що Максим, безумовно, допоможе нам у другому колі. Він грав у збірній Україні з пляжного футболу, досвіду у нього дуже багато. Хлопці його знають, тому в ігрові схеми впишеться.

- Як ви оцінюєте роботу нового тренера Валерія Директоренка?
- Оцінювати, мабуть, треба по завершенню сезону, тобто будемо дивитися по результатах. Зараз ми бачимо, що гра є, але немає результатів. Будемо сподіватися, що до кінця чемпіонату у нас буде і те, і інше.

- Зараз в команді два воротарі. Сухов спочатку грав дуже нестабільно, а Соколовський паралельно тренує міську команду «ІнБев». Чи плануєте Ви шукати ще одного воротаря? 
- Крім них, у нас є ще два воротарі в міській команді. Андрій Євтушок, який потенційно готовий уже до того, щоб його допускати до матчів Екстра-ліги. Стосовно Сухова, то в нього була серйозна травма – розрив хрестоподібних зв’язок. Він відновився буквально перед чемпіонатом. Олександр багато працює індивідуально і на тренуваннях. Він дуже старанно відноситься до процесу. Соколовський продивляється воротарів на чемпіонаті міста, якщо когось треба буде долучити. Він у цьому плані має абсолютну довіру. Але ми все рівно на своїх людей розраховуємо.

- Хто з гравців, на Вашу думку, в цьому колі виклався по максимуму і найбільше себе проявив? 
- Як президенту клубу мені важко виділяти когось в кращу чи в гіршу сторону. Думаю, підсумки ми підіб’ємо в кінці сезону, по результатах подивимось. Видно, що хлопці всі стараються. Хтось краще біжить, хтось краще б’є, хтось краще ловить. Якщо порівнювати з минулим роком, коли руки опускали і не грали, то зараз всі викладаються до кінця. Я бачу позитив, бачу розвиток.

- В ІнБев/НПУ є як молодші, так і старші гравці. Як Ви вважаєте, що є більш виграшним для команди – молодість чи досвід? 
- Я більше схиляюся до молодості. Ветерани є в клубі і мають допомагати молоді розкритися. У нас в команді доволі таки багато молодих гравців, які прогресують. Досвідчені футболісти повинні їм підказувати в потрібний момент, і на полі їх направляти і на тренуванні. Але ставка однозначно на молодь.

- Частина гравців також братимуть участь у студентських турнірах. Чи не вплине це на гру основної команди? 
- Так, у нас частина хлопців грає за університет ім. Драгоманова. Студентські ігри ще не почалися. Але коли розпочнуться, то великої проблеми не становитиме грати два матчі на тиждень. Я вважаю, фізичних сил вистачить на все.

- Яка гра в першому колі, на Вашу думку, була найбільш провальною і чому? 
- Дуже образливо, коли ми вдома програємо. Коли приходять люди, переживають, вболівають і йдуть додому незадоволені. Ось це більше всього не подобається. В цьому колі були домашні ігри, які ми програли. І це неприємно, бо люди повинні йти з залу задоволені, з позитивними емоціями.

- Які плани у команди на зиму і на друге коло? 
- Будемо готуватися в стандартному режимі. Зборів не будемо робити. Навіть у січні не вийде, мабуть. По-моєму, 28 грудня остання гра, і уже 4 січня знову матч. Сенсу немає зараз робити якісь додаткові збори. Фізичний стан у всіх, як на мене, хороший. Можливо, в перерві зіграємо з житомирським «ІнБевом» товариський матч, щоб не втрачати ігровий дух.

Юлія Оріховська, Спортивний Житомир

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.