Сборная УкраиныВ першому товариському матчі Румунія здобуває вольову перемогу над УкраїноюСборная УкраиныТовариські матчі. Румунія – Україна. LIVE!Чемпионат мираРобиньо: «Мы сделаем все, чтобы выиграть трофей»ФранцияДжамель Арун – тренер сборной ФранцииЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 12: Іран, Португалія та Іспанія завершують список чвертьфіналістівСборная УкраиныЯрослав Лебідь: «Хотів розуміти своє майбутнє до завершення сезону, а «Ураган» пропонував почати переговори тільки після»Чемпионат мираХо Ван И: «Я пообещал себе, что выйду на новый, более высокий уровень»Чемпионат мираМатиас Люкуйкс: «У нас есть мечта – снова сыграть все семь матчей»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 2. LIVE!Чемпионат мираНуржан Доскеев: «Сборная показала как раз тот уровень, которого и ждали от Казахстана»ПольшаСава Лутай продовжив кар’єру в польському «Гурніку»ФранцияКарека покидает «Коринтианс» и перебирается во ФранциюЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 11: Аргентина, Бразилія та Казахстан виходять у чвертьфіналЧемпионат мираКака: «Знали, что у нас есть эта сила»Женский футзал«Леонас-Университет Драгоманова» вернулся к названию «Будстар-НПУ»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. Статистичні показники туруПольша«Ред Дрэгонз» (Пневы) – обладатель Суперкубка Польши-2021Чемпионат мираКубок світу-2021. День 10: Марокко вперше в історії виходить в 1/4 фіналу, а В’єтнам радіє результатуЛитваОлександр Даниленко очолив литовський «Вікінгай»Чемпионат мираЛеозиньо: «Наш главный соперник – Аргентина»

«IMS-НУХТ» у вогняному київському дербі мінімально здолав «Університет Драгоманова»

У п’ятницю, 5 березня, відбулось київське дербі у якому зійшлись «IMS-НУХТ» та «Університет Драгоманова». Дівчата вкотре зійшлись на одному паркеті, щоб визначити найсильніший футзальний клуб столиці України.

 

Перша частина гри не була багатою на небезпечні моменти. Більше часу в атаках на правах господарок проводили футзалістки «IMS-НУХТ». Кирильчук ледь не зачепилась за м’яч біля воріт «Університету Драгоманова». Але м’яч пролетів під ногою у гравчині господарок.

Команди створювали гостроту зазвичай після дальніх ударів, але голкіперки діяли безпомилково. Більше роботи було у Славич, яка неодноразово ставала на заваді голу та діяла просто ідеально.

Команді Ратича не надто вдавалась атакувальна гра. Дятел намагалась створити гостроту біля воріт Терех, але декілька разів розводила руками, мовляв, чому ніхто більше не підключається з одноклубниць в атаку. Все-таки декілька ударів були виконані у сторону воріт воротарки «IMS-НУХТ», але вона вирішила не поступатись колезі за позицією Славич та також діяла чудово.

Наприкінці тайму розкішну нагоду змарнували підопічні Шпички. Майбородіна наважилась на дальній удар, м’яч рикошетом від ноги суперниці ледь не залетів у ворота «Університету Драгоманова», якби не Славич, яка знову отримала у свою сторону лише компліменти. На добиванні вже була Крамна, але пробила вище воріт.

Перший тайм дівчата провели у боротьбі та завершили першу 20-хвилину з нулями на табло.

Початок другого тайму не запам’ятався гольовими моментами. Павленко елегантно перекинула Славич, але Ірина не виключилась з епізоду та  забрала м’яч до рук прямо з лінії власних володінь.

Славич вже у наступній атаці знову стала справжньою рятівницею гостей, парирувавши дальній удар Крамної.

Небезпечно відповіли підопічні Ратича. Класна швидка атака вдалась гостям. Скибіна отримала м’яч на фланзі та завдала удару з дальньої відстані – Терех була на місці.

Ближче до завершення матчу емоції зашкалювали, як на майданчику, так і поза ним. Удари Дубицької та Майбородіної були вище воріт.

На 35-й хвилині господарки заробили право на штрафний. Дубицька взялась пробивати та не прогадала. М’яч після потужного удару влетів у ворота суперниць. Звичайно, тут було не без долі фарту, «пожежа» біля володінь «Університету Драгоманова» принесла омріяний результат «IMS-НУХТ». Прокопенко, яка була на лінії, намагалась врятувати ворота своєї команди, вона намагалась вибити м’яч з лінії, але не вдалось – 1:0.

Як не старались футзалістки Ратича скоротити перевагу, але захист зіграв надійно У підсумку – 1:0 мінімальна перемога «IMS-НУХТ». Це перша звитяга підопічних Шпички над суперником із сезону-2018/2019 у Вищій лізі. У минулому сезоні «Університет Драгоманова» двічі перемагав іншу київську команду.

«IMS-НУХТ» (Київ) – «Університет Драгоманова» (Київ) 1:0 (0:0)
Гол:
Дубицька, 35
Попередження: Каверзіна, 31, Майбородіна, 33
15:00. м. Київ, СК НУХТ
Арбітри: Р. Лутій, Л. Жиронкін (обидва – Київ)
Хронометрист: С. Величко (Київ)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)
 

Також на днях відбувся останній матч першого етапу чемпіонату.

Група 2

2 березня


«Луганочка» (Луганська обл.) – КДЮСШ «Динамо-Тесла-2» (Харків) 0:7
Голи:
Руденко, 9, 9, 18, Ткаченко, 11, Макаренко, 25, Лісна, 29, Діденко, 32
Попередження: Кошелєва, 14 –  Грінкевич, 39
"Луганочка": Дубова – Федотенко (к), Білецька, Козуб, Кошелєва Горобець, Уманець, Колтакова, Пироженко.
15:30. м. Харків, ПС «Локомотив»
Арбітри: А. Колесник, Т. Никоненко (обидва – Харків)
Хронометрист: А. Грінченко (Харків)
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)
 

Примітка. У Вищу лігу другого етапу пройшла "Багіра-ДЮСШ" завдяки кращій різниці забитих і пропущених м'ячів в особистих зустрічах.

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.