Экстра-лигаІгор Корсун: «Маю велике бажання вигравати нові трофеї разом із "Продексімом"»Экстра-лигаМаксим Павлюк: «Впереди много работы»Футзал в миреМежконтинентальный кубок-2018. Фалькао против Феррао. Представление участниковЖитомирМихайло Соколовський, Максим Павлушин і Віктор Таран – про житомирський футзалі і не тільки ...Футзал в миреНовости от FutsalMania: Бойс в «Барселоне» и кризис в итальянском футзалеОдессаЛига Содружества. 9-й тур. Нереальная реальностьЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА-2018/19. История встреч соперников «Продэксима» с украинскими клубамиЭкстра-лига«АРПИ Запорожье» представил новый тренерский штабЖенский футзалЖіночий Євро-2019. Представлення суперника. Збірна УгорщиниПольшаМикола Морозов: «У дитинстві моїм футбольним ідолом був Алессандро Дель П'єро»Экстра-лигаОфіційно: Роман Кордоба повертається в «Ураган»ПортугалияЛео перешел в «Спортинг»Житомир“Грантех” – володар Кубку Житомирської області!ИспанияЛучший игрок чемпионата Испании-2017/18 Гадея: красивые голы и блестящие передачи Футзал в миреНовости от FutsalMania: звездный дуэт из «Спортинга» перебирается в «Маритиме»?Экстра-лигаОлег Зозуля покидает «АРПИ Запорожье»БеларусьВячеслав Григорьев: «Быть капитаном в таком коллективе как ВРЗ – это круто»БеларусьВиктор Тарчило: «Постараемся с каждой командой сыграть достойно»РоссияАлексей Попов: «Всегда остаюсь профессионалом»Экстра-лига«Енергія» розпочинає підготовку до нового сезону

“Грантех” – володар Кубку Житомирської області!

Шостого липня зал житомирського ФОКу зібрав вболівальників та поціновувачів футзалу на вирішальні матчі Кубку Житомирської області.

Турнір, який тривав півтора місяці, цьогоріч зібрав 20 команд-учасниць, а окрім житомирських колективів участь у розіграші Кубку взяли бердичівська “Спарта” і представник житомирського району – “Довжик”. Однак, ні “Спарта” з “Довжиком”, ні інші дебютанти до фінішної прямої не дійшли, а комплекти нагород розіграли старожили футзального руху Житомирщини: МФК “Галант”, “ГазМяс”, “Медик” і “Грантех”.
Фінальній грі передував матч за бронзу, у якому стосунки з’ясовували “Медик” і МФК “Галант”.

«Медик» – МФК «Галант» 3:5 (0:3)
Голи: Любченко 14; Сотнік 25; Ковальчук 26; – Сінкевич 4; Бенедицький В. 8, 8; Тарасюк 21; Добровінський 23;
Попередження: немає
Якщо у першому таймі гравці “Галанту” повністю переграли суперника, про що свідчать 3:0 після першої 13-хвилинки, то другу половину матчу гравець “Медика” Трохліб почав у майці п’ятого польового. Така тактика спрацювала одразу, коли Любченко відквитав один м’яч, а тому “медики” заграли в атаці з подвійним завзяттям. Однак футзалісти “Галанту” у захисті грали надійно, а на останньому рубежі воротар Гутник щоразу рятував свою команду. Номінальні гості вичікували помилки суперника і дочекалися її після 20-ї хвилини, коли Тарасюк і Добровінський почергово розписалися у воротах “Медика”. Повернути інтригу до матчу спробували “медики” Сотнік та Любченко, але їх зусиль виявилося замало – 5:3 МФК «Галант» здобуває бронзу Кубку Житомирської області.
Фінальний матч виправдав забаганки найприскіпливіших вболівальників, адже у ньому було все: голи на різний смак, футзальні пристрасті, картки, вилучення і неймовірна за накалом кінцівка гри, яка тримала у напрузі до останньої секунди.

«Грантех» – «ГазМяс» 3:2 (3:0)
Голи: Алєксєєв 4; Яліков 7; Орлик 21; – Слюсар 25, 26;
Попередження: Даценко, Орлик – Михайленко, Циба
Вилучення: немає – Вакула
Головний матч турніру команди почали з обережної розвідки, яку влучним пострілом на четвертій хвилині перервав Алєесєєв. Гравці “ГазМясу” кинулись відіграватися, але одразу ж були покарані за помилку в захисті коли Яліков реалізував свій вихід віч-на-віч. У другому таймі гравці «ГазМясу» додали обертів й кинули всі сили на атаку, однак пройти захист суперника їм не вдавалося. До всіх бід “ГазМясу” додалися ще й третій пропущений гол і вилучення Вакули, однак номінальні гості вистояли у меншості, а невдовзі скоротили розрив у рахунку після удару Слюсара. Часу у гравців “ГазМясу” залишалось все менше, та попри це Сергій за лічені секунди знову вразив ворота “Грантеху” й подарував своїй команді надію на камбек. Втім, “ГазМяс” занадто пізно почав відроджувати інтригу, а тому фінальна сирена зафіксувала важку перемогу “Грантеха” 3:2.



Джерело – futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.