Чемпионат ЕвропыАлександр Косенко: «С одним Рикардиньо матчи не выигрываются»ПольшаЕвро-2018: Польская загадкаОдесскаяЕвгений Охременко: «Приоритет МФК «Sea Gate» – дети!»Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16)-2017/18. 8 тур. Результати і відеооглядиЧемпионат ЕвропыЕвро-2018. Испания – Франция – 4:4. Обзор матча. 31.01.2018Экстра-лига"Кардинал-Рівне" обіграв польський "Клірекс"Чемпионат ЕвропыОлександр Бондар: «Росія недооцінила Польщу» Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Португалия – Румыния – 4:1. Обзор матча. 31.01.2018БеларусьКлаудиньо – игрок «Столицы» (+ видео)Чемпионат ЕвропыАлександр Кондратюк: «Хочется, чтобы удача была на стороне нашей сборной» ХарьковскаяЛучшие голы 2-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Первая лига Максим Почебут: «Задача одна – выиграть золото»ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 12 тур. «YO MOYO» едва не отбирает очки у лидераОдесскаяОдесса. Высшая лига: шесть «заруб» и затянувшийся отпуск «Территории цвета»Футзал в миреНовая эра футзалаЧемпионат ЕвропыАлександер Чеферин: «Евро-2018 задаст новые стандарты качества»Первая лига Первая лига. Группа «Восток». 8 тур: когда гости сильнее хозяевПервая лига Перша ліга. Група «Захід». 8 тур: лідери грають внічиюЧемпионат ЕвропыЕвро-2018. Россия – Польша – 1:1. Обзор матча. 30.01.2018Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Словения – Сербия – 2:2. Обзор матча. 30.01.2018

Житомир. 13 тур: майстер-клас від ФК "Атлет-Житомир"

Ветерани ФК “Атлет-Житомир” вдруге у сезоні демонструють майстер-клас молоді “Грантеха”, а “ІнБев” громить ослаблену травмами “Форцу” – підсумки центральних матчів 13 туру вищої ліги. 

У інших вищолігових протистояннях сенсацій не сталося: юнаків СК “Візаж-Полісся” вистачило лише на перший тайм у матчі з “Коростенем”, а “Медик” здобув надважливу перемогу у боротьбі за виживання у матчі з “ГазМясом”. Кардинальних змін у турнірній таблиці не відбулося, однак перемога “Медика” наблизила команду до рятівної восьмої сходинки, а “Коростень” скористався поразкою “Грантеха” й зменшив відрив від четвертого місця до двох очок.

Заключний матч 13-го туру відбудеться першого лютого у залі ФОКу, у ньому “Енергія” зустрінеться з “Персеєм”, початок о 20:30.

 

 

ФзК «Форца» – ФК «ІнБев» 0:6 (0:2)

Голи: Вакула 7; Левченко 12; Євтушок 21; Коробка 23; Чеберяк 24, 28;

Попередження: немає

«Грантех» – ФК «Атлет-Житомир» 2:7 (1:3)

Голи: Алєксєєв 2; Біляченко 23; – Ткачук 9; Киришун 11; Гусак 12, 28; Чапський 23; Коваль 24, 26;

Попередження: Біляченко – Киришун, Омелянчук

СК «Візаж-Полісся» – «Коростень» 3:9 (2:3)

Голи: Ситарський 2; Невмержицький 13; Угольніков 19; – Пасечник +4, 14, 15, 17, 25; Мартинович 8, 18; Козаренко 18; Джус 24;

Попередження: немає

За відсутності капітана СК «Візаж-Полісся» Розпотнюка традицію швидких голів з дальньої дистанції підтримав його одноклубник Ситарський, якому вдався влучний постріл уже на другій хвилині матчу. Перевага вихованців Шиманського трималась протягом двох хвилин, поки господарі не завалили у власному штрафному майданчику Черепанського, а вирок із 6-метрової позначки виконав Пасечник. Чудову нагоду знову виводити житомирян вперед мав Невмержицький, однак його потужний постріл прийшовся у поперечку. А у відповідь коростенці забили, гол в активі Мартиновича. І якщо з цим пропущеним м’ячем господарі не змирились і зрівняли рахунок зусиллями Невмержицького, то на те, щоб відквитати черговий гол Пасечника, який Владислав забив за лічені секунди до кінця тайму, житомирянам забракло часу.

У другому таймі роззабивався коростенець Пасечник, згодом його ідеб підтримали Мартинович і Козаренко. Після сьомого забитого м’яча гравці «Коростеня» почали експериментувати за гри у п’ять польових, чим скористався воротар житомирян Угольніков й відправив у порожні ворота «Коростеня» третій м’яч. На цьому успіхи житомирян в атаці завершились, а натомість гості взялися втілювати свою ігрову перевагу в голи, яких у підсумку назбиралося дев’ять.

«Медик» – «ГазМяс» 8:1 (4:0)

Голи: Когут 3; Ковальчук 7; Безпрозванний 10, 24, 24; Романенко 12; Трохліб -25; Данюк 26, 28; – Михайленко 23;

Попередження: немає – Романюк

Вилучення: немає – Сінкевич

Після перемоги у минулому турі над «Енергією» у неділю гравці «Медика» будь-що намагалися продовжити свою переможну серію. Втілювати свої задуми у життя господарі почали вже на третій хвилині коли Когут відкрив рахунок у матчі. Коли ж гості спробували перехопити ініціативу й заграли агресивніше в атаці, отримали контр-випад і другий гол від Ковальчука. Згодом до двох пропущених м’ячів «ГазМясу» додалося ще й вилучення Сінчкевича. Граючи у більшості «медики» спочатку змарнували низку гольових моментів і лише після цього забили зусиллями Безпрозванного, а коли гравці «ГазМясу» готувалися піти на перерву Романенко відправив у ворота гостей четвертий м’яч.

Усі спроби футзалістів «ГазМясу» перевернути гру вже у другому таймі зазнали фіаско, тоді як «медики» у другій половині матчу були не такими успішними в атаці. Як виявилося господарі приберегли свої голи на заключні хвилини матчу. Все почалося з Михайленка, який на 23-й хвилині відквитав один м’яч, та попри очікування й надію гравців «ГазМясу» на порятунок матчу пропущений гол лише розізлив гравців «Медика». Наслідком цього стали ще чотири м’ячі у виконанні Безпрозванного та Данюка – 8:1 розгромна перемога «Медика».

Перша ліга

Менша кількість матчів аж ніяк не означає меншу кількість голів – цю теорію у 13-му турі підтвердили команди першої ліги. Все почалося з “Квари”, яка у стартовому матчі туру відвантажила сім м’ячів юнакам ДЮСШ “Полісся”. Куди менше голів було у протистоянні “Актив-Агро” з ФК “ІнБев-2”, зате драматургія матчу вийшла на славу – два м’ячі на заключних хвилинах матчу й підсумкова нічия 3:3. І якщо гравцям “ІнБев-2” через втрату очок не вдалося наблизитись до шостої сходинки, то “Галант” завдяки впевненій перемозі над “Інтертелекомом” не просто покращив своє турнірне становище, а очолив першу лігу. Перемогу у звітному турі святкував і ФзК “Штурм”, який у принциповому матчі здолав “Авіатор” й продовжує разом із “Кварою” боротьбу за місце у призовій трійці.

 

 

ДЮСШ «Полісся» – Квара 2:7 (0:5)

Голи: Скримінський 25, 26; – Кварацхелія 2, 7, 8, 13; Нікітенко 13; Городнюк 23; Затолюк 23;

Попередження: немає

Попри ранній початок матчу, гравці «Квари» включилися у гру з перших хвилин і пробили захист суперника вже на другій хвилині. Гості одразу ж взялися збільшувати свою перевагу, але ні Градовському, ні Затолюку, ні Євдощуку гол не вдався. Невдалі спроби у виконанні гравців «Квари» розтягнулися на п’ять хвилин, поки за справу не взявся Кварацхелія. Демна, якого протягом всього сезону переслідують травми, протягом першого тайму оформив хет-трик, а крапку у першій 13-хвилинці поставив Нікітенко – 5:0.

У другому таймі малюнок гри кардинально не змінився: футзалісти «Квари» контролювали хід матчу, але час від часу поступалися ініціативою юнакам ДЮСШ «Полісся». Втім, успіхи господарів в атаці обмежились кількома неточними ударами, тоді як їх опоненти під завісу матчу довели рахунок до 7:0 зусиллями Городнюка і Затолюка. Опісля гості дозволили собі розслабитись, за що одразу ж поплатились, дубль в активі Скримінського, який, втім, на підсумковий настрій «Квари» не вплинув.

ФК «ІнБев-2» – «Актив-Агро» 3:3 (2:2)

Голи: Цапун 9, 23; Голеня 12; – Сидоренко 7; Захарченко 9; Вишневський 26;

Попередження: Цапун, Голеня – Вишневський

Не встигла секундна стрілка зробити одного оберту, а гравець «Актив-Агро» Захарченко уже встиг змарнувати першу гольову нагоду в матчі. За промах Дмитра всередині тайму виправився Сидоренко – 1:0. Після пропущеного голу господарі заволоділи ініціативою, і одразу ж повинні були забивати у відповідь, та Горносталь не зумів замкнути фланговий простріл партнера. «Пивовари» все ж забили, однак сталося це лише після другого пропущеного м’яча, автором якого став Захарченко. Після того, як «пивовар» Цапун відквитав один м’яч, господарі продовжили гнути свою лінію в атаці й невдовзі досягли свого, влучний постріл вдався Голені.

Початок другого тайму був за господарями, які намагалися якнайшвидше розвинути свій успіх. Втім, гравці «Актив-Агро» відбили навалу суперника, а ближче до середини тайму підлаштувалися під такий темп матчу й зробили ставку на контр-атакуючу гру. Періодично команди радували вболівальників грою на зустрічних курсах, та попри такий сценарій матчу голів не забивали. Найцікавіше почалося після 23-ї хвилини, коли Голеня видав класний пас на Цапуна й Сергій вразив дальній кут воріт «Актив-Агро». Втрачати гостям було нічого, а тому вони пішли грати з п’ятим польовим. Ризик виправдав себе за 19 секунд до фінального свистка, коли Вишневський опинився на ударній позиції – 3:3 «Актив-Агро» втручається у плани «ІнБев-2».

«Авіатор» – ФзК «Штурм» 2:8 (1:6)

Голи: Максимович аг 2; 8; Корольов аг 13; Вербенець 19; – Тимощук 4, 10; Сікайло 5; Сохацький 13; Говорадло 15; Острогляд 17;

Попередження: Павленко, Корольов, Голуб – Тимощук, Сохацький

Звітний матч для «Авіатора» почався гірше не придумаєш: Тимощук разом з Сікайлом протягом п’яти стартових хвилин оформили перевагу «Штурму» в три м’ячі. «Авіатори» взялися виправляти ситуацію на восьмій хвилині, коли Максимович виправився за свою помилку й відквитав один м’яч. Та на відміну від швидко пропущених м’ячів, так само швидко відіграти гандикап господарям не вдалося. У першу чергу їм це не вдалося через впевнену гру у рамці голкіпера гостів Говорадла. Впевненість Андрія першою передалась Тимощуку, який на 10-й хвилині наважився на постріл з гострого кута – 4:1, а згодом простріл Романа обернувся автоголом Корольова. Та і на цьому господарі не зупинилися і Сохацький на заключній хвилині тайму поставив крапку в першій половині матчу – 6:1.

Проблеми для «авіаторів» продовжились і у другому таймі. Спочатку воротар гостів Говорадло до низки власних сейвів додав ще й забитий гол, а його одноклубник Острогляд довів рахунок до 8:1. Господарі почали практикувати гру з п’ятим польовим у ролі Павленка й навіть спромоглися відквитати один м’яч, але гол Вербенця підсумував звітний матч – 8:2 впевнена перемога «Штурму».

«Галант» – «Інтертелеком» 8:4 (2:1)

Голи: Безверхий 2, 2, 17, 18; Бенедицький 20, 21, 26; Чернишук 18; – Мирний 4; Рибаков 19; Бобла 24, 24;

Попередження: немає – Мирний

Дубль лідера атак «Галанту» Безверхого, який Вадим оформив протягом лічених секунд, задав хорошого темпу матчу. Пропустивши два швидких м’ячі, гості взялися якнайшвидше виправляти ситуацію і якби не сейви воротаря «Галанту» Крайнова, гравці «Інтертелекома» повинні були не просто відіграватися, а й виходити вперед. Гості все ж досягли свого на четвертій хвилині, коли Мирний ударом під опорну ногу нарешті пробив воротаря «Галанту». Команди продовжили гру на зустрічних курсах, однак ні збільшити перевагу «Галанту», ні відновити паритет «Інтертелекому» у першому таймі так і не вдалося.

Початок другого тайму був за гравцями «Інтертелекома», які зі стартових хвилин другої 13-хвилинки взялися штурмувати ворота суперника. Господарі успішно стримали натиск суперника, а після 17-ї хвилини взялися розганяти свої атаки. Першим за справу взявся Безверхий, який подібно до першого тайму, двічі розписався у воротах суперника, а поки гості приходили до тями, гол до свого активу записав Чернишук. Старання гостів в атаці нарешті увінчались успіхом на 19-й хвилині, гол в активі Рибакова, на що у «Галанту» дублем відповів Бенедицький. Дубль вдався і гравцю «Інтертелекома» Бобла, але останнє слово у матчі було все ж за гостями – Бенедицький оформив хет-трик і довів рахунок до 8:4 на користь «Галанту».

Джерело - futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.