БеларусьСергей Крыкун – лучший футзалист БеларусиВинницкаяФутбольний Тиждень 275 від 19.12.2017ИталияДюжина мячей в Суперкубке Италии: "Лупаренсе" в шестой раз берет трофей (+ видео)Первая лига Андрей Будин: «Мой девиз – всегда работать над собой!»Ивано-ФранковскаяІгор Овчар: «Цього сезону зіткнулись з багатьма проблемами»ВолынскаяВолинь. Анонс останнього футзального уік-енду рокуЭкстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 13Дмитрий Литвиненко и Александр Сорокин выиграли Кубок ЧехииЛьвовскаяЛьвів. Круті і Смішні Моменти (Випуск 8)БеларусьИтоги первого круга чемпионата Беларуси-2017/18 от Pressball.byЭкстра-лига«Цифры знают все»: 50 голов «Сокола»РовноРівне. 5 тур: без сюрпризівЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 13. Лучшие голы, комбинации и сейвыОдессаОдесса. Лига Содружества: и пошел брат на брата!Юношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16). 6 тур: «Ураган» виходить на перше місцеЭкстра-лигаСеньор высшей лиги в Херсоне: вехи тренерской карьеры Карлоса БарбозыВолынскаяВолинь. Огляд футзального тижняКубок УкраиныЖеребьевка 1/8 Кубка Украины. Мнение. Илья ЗаславскийЖитомирЖитомир. 8 тур. "ІнБев" знову втрачає очкиЗапорожскаяЗапорожье. Премьер-лига. 9 тур: "Колесо-Центр" продолжает побеждать

Житомир. 8 тур. "ІнБев" знову втрачає очки

Друга поспіль невдача "Інбева"

 
Другий тур поспіль “ІнБев” втрачає очки, цього разу у чемпіонські плани підопічних Соколовського втрутився “Коростень”, який до 23-ї хвилини вигравав 2:1, а у підсумку розписав мирову з чинним Чемпіоном міста 2:2. Осічкою “ІнБева” одразу ж скористалися “атлети” з “енергетиками”: перші розгромили “Персей” і відірвалися на два очки у турнірній таблиці, а другі завдяки перемозі над СК “Візаж-Полісся” впритул наблизились до другого місця.
Своє сходження по турнірній таблиці продовжує і “ГазМяс”, який здобув вольову перемогу над “Форцою”, а лідером результативності у звітному турі став “Грантех”, який відвантажив у ворота “Медика” вісім “сухих” м’ячів.
 
ФК «Атлет-Житомир» – МФК «Персей» 7:3 (4:1)
Голи: Киришун 4; Коваль 7; Чапський 11; Ткачук 12, 27; Гусак 25; – Дорош 8; Цирюк аг 15, 16; Притуляк 21;
Попередження: немає
“Атлети” почали звітний матч надактивно й до середини тайму забезпечили собі перевагу у два м’ячі зусиллями Киришуна і Коваля. Пропустивши два швидких м’ячі, гості нарешті взялися за справу, традиційно питанням голів зайнявся Дорош, який за хвилину скоротив розрив у рахунку. Гравці «Персея» одразу ж спробували зрівняти рахунок, однак у відповідь отримали гол Чапського, а крапку у першому таймі ефектним ударом у дев’ятку поставив Ткачук – 4:1.
На початку другої половини матчу гравець “Персея” Цирюк примудрився оформити дубль, щоправда у різні ворота, а тому різниця у три м’ячі все одно зберіглася. Попри ігрову перевагу “атлетів” воротарю господарів Зорнику регулярно доводилось вступати у гру, найбільше воротам господарів докучав Притуляк і Дорош. Та попри всі старання гостів, Вадим капітулював лише одного разу після влучного пострілу Притуляка, а його одноклубники Ткачук і Гусак тим часом почергово відправили у ворота “Персея” шостий і сьомий голи.
«Грантех» – «Медик» 8:0 (4:0)
Голи: Шмайхель 8; Алєксєєв 8, 10; Біляченко 14, 18; Ничипоренко 23; Трибель 24, 27;
Попередження: Трибель – немає
Зі стартових хвилин матчу футзалісти «Грантеха» захопили ініціативу, хоча й грали без особливого завзяття в атаці. А поки господарі один за одним марнували свої моменти, “медики” мало не забили у першій же своїй атаці, але Данюк не реалізував свій вихід віч-на-віч. Згодом свій шанс мав Когут, однак удар Олександра впритул потягнув воротар «Грантеха» Даценко. Після восьмої хвилини господарі серйозніше взялися за справу й у ворота «Медика» один за одним почали влітати голи. Початок розгрому гостів поклав Шмайхель, а на перерву гравці «Грантеха» пішли за переваги у чотири м’ячі, дубль в активі Алєксєєва.
У другому таймі ситуація на майданчику кардинально не змінилась, хіба що після п’ятого пропущеного голу «медики» пішли грати з п’ятим польовим, але так само безуспішно. Здобувши гандикап у шість м’ячів завдяки голам Біляченка й Ничипоренка, футзалісти «Грантеха» також повправлялися грати у чисельній більшості й зуміли ще двічі засмутити суперника, оформивши у підсумку розгромну перемогу з рахунком 8:0.
«Коростень» – «ІнБев» 2:2 (1:1)
Голи: Толочко 9; Пасечник 16; – Федорченко 14; Горло +23;
Попередження: Черепанський, Гаєвський – немає
«Енергія» – СК «Візаж-Полісся» 4:1 (2:0)
Голи: Слюсар 2; Єлісєєв 10, 19; Максимчук 27; – Лозовик 28;
Попередження: Максимчук – Чорновіл
Після швидкого голу у виконанні гравця “Енергії” Слюсара, успіхи в атаці у виконанні підопічних Подранного закінчились. Юнаки СК “Візаж-Полісся” поступово заволоділи ініціативою й змусили «енергетиків» відпрацьовувати гру в захисті. Чудову нагоду відквитати гол мав Жуков, однак у ближньому бою Артем не зумів переграти воротаря «Енергії» Гутника. Натомість «енергетики» на 10-й хвилині подвоїли свою перевагу зусиллями Єлісєєва.
У другому таймі ворота СК “Візаж-Полісся” була наче зачакловані, адже що тільки не вигадували господарі, а м’яч вперто не йшов у ворота: голкіпер гостів Гасанов тягнув усе, що летіло у рамку, а Слюсар з Юрченком по декілька разів обстріляли стійки воріт суперника. За такого розвитку подій юнаки СК “Візаж-Полісся” практично не підбиралися до воріт суперника, хоча й свій гол все ж забили. Сталося це на заключній хвилині матчу, коли “енергетики” були попереду 4:0, гол престижу на рахунку Лозовика.
«ГазМяс» – ФзК «Форца» 4:3 (1:0)
Голи: Михайленко 6, 26; Прус 20; Суходольський 24; – Дзюба 19; Шимановський 21; Ковпак 24;
Попередження: немає – Савчин
“Форца”, хоча і почала гру першим номером, першою пропустила, класний удар вдався Михайленку. Гості після пропущеного голу прогнозовано додали обертів у атаці, однак усі задуми суперника футзалісти “ГазМясу” читали, та й у захисті грали практично безпомилково.
Свої плани гості почали втілювати вже у другому таймі: Дзюба, виборовши м’яча у центральній зоні, протягнув круглого до воріт суперника й пробив точно у кут. Та радість гостів тривала недовго, адже у наступній атаці Прус знову вивів свою команду вперед. Цього разу на відповідь “Форці” знадобилося значно менше часу – Шимановський і 2:2. Опоненти і надалі продовжили футзальні гойдалки, наслідком чого стали ще три м’ячі, два з яких влетіли у ворота “Форци”. Гості спробували врятувати матч за чисельної більшості, але безрезультатно, а тому і гол Михайленка приніс “ГазМясу” вольову перемогу з рахунком 4:3.

Перша ліга

Попри всі очікування у центральному матчі першої ліги між МФК “Галант” і “ЖВІ ім. Корольова” боротьби не вийшло й все закінчилось повним фіаско “Галанту”. А поки лідери змагалися між собою, олевський “Штурм-Полісся” у непростому матчі здолав “Авіатор” 5:4 й перестріляв юнаків ДЮСШ “Полісся” 5:3, завдяки чому піднявся на другу сходинку у турнірній таблиці, “ЖВІ ім. Корольова” попри набраних три пункти поки що третій, хоча й має гру в запасі.
Далеко до призової трійки “Штурму”, ФК “ІнБев-2” й “Кварі” а тому ці команди поки що ведуть боротьбу за четверте місце. У восьмому турі “Штурм” з “ІнБевом-2” здобули стратегічно важливі перемоги у турнірній боротьбі: “Штурм” розібрався з “Інтертелекомом”, а “ІнБев-2” в очній дуелі здолав “Квару” й посунув Кварацхелію і компанію на шосте місце.
 

МФК «Галант» – «ЖВІ ім. С. Корольова» 2:8 (0:3)
Голи: Кульбака 16; Самчук 19; – Сичевський +7, 13, 16, 19, 21; Кириленко 10; Поляков 22; Філоненко 24;
Попередження: Левчук, Кульбака, Самчук – Дзюба, Томашевський

Авіатор – Штурм-Полісся 4:5
ФзК «Штурм» – Інтертелеком 3:0 (0:0)
Голи: Сохацький 18; Тимощук 25, 26;
Попередження: Чернега – Пугаков
ДЮСШ “Полісся” – Штурм-Полісся 3:5 (1:3)
Голи: Мандзюк 8, 23; Скримінський 16; – Сорока Р. 1; Пронік 8, 26; Новак 10, 18;
Попередження: Чорний – немає
ФК «ІнБев-2» – Квара 4:2 (2:1)
Голи: Гурківський 2, 26; Горносталь 10; Голеня 14; – Градовський 13; Гавришенко 26;
Попередження: Голеня – Островський
Вилучення: Тібейкін – немає

Джерело - futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.